Harmony one , v7 decoder

gohigher
Starter Plus
Starter Plus
Berichten: 46
Lid geworden op: 07 Jan 2013
Uitgedeelde bedankjes: 1 keer

Harmony one , v7 decoder

Berichtdoor gohigher » 16 Aug 2020, 17:05

Weet er hier iemand de juiste instellingen voor met mijn Harmony one de v7 decoder te bedienen?
Ik het model nr UIW4020PXM ingegeven maar daarmee werkt het echt totaal niet goed . Ook ir commando's kopiëren lukt niet. ( afstandsbediening proximus staat er ir mode ipv bluetooth )

redman
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 1611
Lid geworden op: 26 Okt 2005
Bedankt: 86 keer
Uitgedeelde bedankjes: 61 keer

Re: Harmony one , v7 decoder

Berichtdoor redman » 16 Aug 2020, 17:19

Niet zoveel problemen met de code UIW4020PXM op mijn harmony touch.

Knop 'menu' werkt wel niet en je moet de 'play' toets gebruiken voor play en pause.

Voor de rest lijkt alles te werken.

gohigher
Starter Plus
Starter Plus
Berichten: 46
Lid geworden op: 07 Jan 2013
Uitgedeelde bedankjes: 1 keer

Re: Harmony one , v7 decoder

Berichtdoor gohigher » 16 Aug 2020, 18:23

redman schreef:Niet zoveel problemen met de code UIW4020PXM op mijn harmony touch.

Knop 'menu' werkt wel niet en je moet de 'play' toets gebruiken voor play en pause.

Voor de rest lijkt alles te werken.

En de knop met het huisje dan? Hoe doe je dat dan op de harmony? Dat is eigenlijk de menu knop van vroeger.

dotslasher
Member
Member
Berichten: 64
Lid geworden op: 14 Jun 2007
Bedankt: 2 keer
Uitgedeelde bedankjes: 3 keer

Re: Harmony one , v7 decoder

Berichtdoor dotslasher » 29 Okt 2020, 12:28

Hier iemand alles aan de praat gekregen?
Met de modelnaam van hierboven heb ik enorm veel issues.

1 commando van de 10 wordt doorgegeven.
Dus bvb 5-10x op links/rechts klikken en dan gebeurt er iets op het scherm.
bij de V5 werkte alles perfect.

Ik heb IR geselecteerd op de decoder en niet bluetooth.

redman
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 1611
Lid geworden op: 26 Okt 2005
Bedankt: 86 keer
Uitgedeelde bedankjes: 61 keer

Re: Harmony one , v7 decoder

Berichtdoor redman » 29 Okt 2020, 18:17

Neen, dat probleem heb ik niet.

Alleen gohigher zijn probleem met het huisje klopt maar voor de rest geen probleem.

Maar ik heb wel een harmony touch.

Jack3770
Member
Member
Berichten: 66
Lid geworden op: 06 Apr 2011
Bedankt: 6 keer
Uitgedeelde bedankjes: 1 keer

Re: Harmony one , v7 decoder

Berichtdoor Jack3770 » 06 Jan 2021, 22:41

Heb sinds een weekje de Android decoder v7.
Heb een Logitech Companion en Hub.

Ik heb deze toegevoegd als Technicolor UIW4020PXM.
Alle knoppen en functies werken dan (heb enkel de knop menu aangepast naar home).

MAAR net zoals bij de topicstarter hier: werkt eigenlijk voor geen meter. Slechts 1x om de 5 drukken pakt hij het commando. Heb dan wat zitten sleutelen met de interval enzo en nu gaat het al beter. Maar nu is 't soms omgekeerd, te gevoelig. Behalve aan en uitzetten, dat blijft rampzalig. Wat vervelend is, want een activiteit starten mislukt dus altijd omdat hij in eerste instantie niet aan of uit gaat.

Iemand nieuws hieromtrent?
Moet overduidelijk iets te maken hebben met de bluetooth van de afstandbediening. Of dat de IR ervan niet goed pakt bij de box?

Jack3770
Member
Member
Berichten: 66
Lid geworden op: 06 Apr 2011
Bedankt: 6 keer
Uitgedeelde bedankjes: 1 keer

Re: Harmony one , v7 decoder

Berichtdoor Jack3770 » 06 Mei 2021, 18:49

Echt niemand? Probleem blijft...

dotslasher
Member
Member
Berichten: 64
Lid geworden op: 14 Jun 2007
Bedankt: 2 keer
Uitgedeelde bedankjes: 3 keer

Re: Harmony one , v7 decoder

Berichtdoor dotslasher » 06 Mei 2021, 19:21

Ben ondertussen overgestapt naar andere provider. Daar geen enkel probleem.

Reden overstap had echter niets te maken met televisie ervaring.


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

redman
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 1611
Lid geworden op: 26 Okt 2005
Bedankt: 86 keer
Uitgedeelde bedankjes: 61 keer

Re: Harmony one , v7 decoder

Berichtdoor redman » 06 Mei 2021, 22:00

Ik begrijp ook niet waarom het zo slecht functioneert met een harmony one.
Hier bij de harmony touch niet veel problemen. ir commando's aanleren lukt inderdaad niet.

neox387
Starter
Starter
Berichten: 1
Lid geworden op: 23 Mei 2021

Re: Harmony one , v7 decoder

Berichtdoor neox387 » 4 weken 1 dag 18 uur geleden (23 Mei 2021, 18:14)

Harmony elite met hub dus hier en werkt perfect, enkel wilt de hub niet als Bluetooth pairen

Toegevoegd als UIW4020PXM


Terug naar “Proximus (Belgacom, Skynet)”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast