kopie 2 nassen

wolverine1973
Member
Member
Berichten: 58
Lid geworden op: 05 Jul 2012
Bedankt: 1 keer
Uitgedeelde bedankjes: 2 keer

kopie 2 nassen

Berichtdoor wolverine1973 » 11 Dec 2015, 10:56

ik ben opzoek naar een oplossing om 2 nassen de ene een synology en de andere een thecus. Bedoeling is de thecus staat alle soft op en zou naar de synology moeten.
Iemand een idee ?
Afbeelding

Gebruikersavatar
heist_175
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 7835
Lid geworden op: 07 Okt 2010
Locatie: Kempen
Bedankt: 561 keer
Recent bedankt: 8 keer
Uitgedeelde bedankjes: 348 keer

Re: kopie 2 nassen

Berichtdoor heist_175 » 11 Dec 2015, 11:01

Misschien moet je uw vraag net iets concreter omschrijven?

Wil je gewoon data overzetten van de ene NAS naar de andere? Ofwel met een Gbit interface, ofwel haal je de disks eruit en doe jet het via een SATA interface?
Ik zie, wat dat betreft, het probleem niet?

wolverine1973
Member
Member
Berichten: 58
Lid geworden op: 05 Jul 2012
Bedankt: 1 keer
Uitgedeelde bedankjes: 2 keer

Re: kopie 2 nassen

Berichtdoor wolverine1973 » 11 Dec 2015, 11:05

nassen hangen beide aan een gigabyte switch,bedoeling is dat de data van nas 1 naar nas 2 moet synology staat in raid 5 de thecus niet
Afbeelding

Gebruikersavatar
heist_175
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 7835
Lid geworden op: 07 Okt 2010
Locatie: Kempen
Bedankt: 561 keer
Recent bedankt: 8 keer
Uitgedeelde bedankjes: 348 keer

Re: kopie 2 nassen

Berichtdoor heist_175 » 11 Dec 2015, 11:09

Ik wil niet de taalpurist uithangen, maar het gebruik van volledige zinnen met leestekens, hoofdletters, ... ed zou uw verhaal iets leesbaarder maken.

ontopic:
Ik zie nog steeds het probleem niet om via uw Gbit interface de data van de ene NAS naar de andere te kopiëren? Welke bestandstructuur of RAID dat is, maakt toch niet uit?

Gebruikersavatar
mailracer
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 3382
Lid geworden op: 23 Feb 2010
Bedankt: 266 keer
Recent bedankt: 1 keer
Uitgedeelde bedankjes: 203 keer

Re: kopie 2 nassen

Berichtdoor mailracer » 11 Dec 2015, 12:02


skynetbbs
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 1662
Lid geworden op: 07 Mei 2006
Bedankt: 23 keer
Recent bedankt: 1 keer
Uitgedeelde bedankjes: 6 keer

Re: kopie 2 nassen

Berichtdoor skynetbbs » 11 Dec 2015, 14:47

ik zou idd ook Rsync gebruiken ...
heb het tussen een Thecus en een Netgear gedaan....
Afbeelding
Wireless = FON
Internet & Televisie = Scarlet Trio
Mobile = Mobile Viking
Telephony = OVH

C1nder
Pro Member
Pro Member
Berichten: 234
Lid geworden op: 06 Apr 2004
Locatie: Tielt-Winge (3390)

Re: kopie 2 nassen

Berichtdoor C1nder » 11 Dec 2015, 16:57

Je kan op de Synology de andere ook gewoon mounten als een Remote folder. Daarna kan je alles wat je wil kopiëren via de web interface.


Terug naar “Windows”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 2 gasten