Telenet wifree troubles

wimpie3
Pro Member
Pro Member
Berichten: 408
Lid geworden op: 22 Dec 2004
Bedankt: 47 keer
Uitgedeelde bedankjes: 3 keer

Telenet wifree troubles

Berichtdoor wimpie3 » 04 Nov 2019, 19:24

Ik probeer me met een wifree AP te verbinden. Verbinding lukt, maar ik krijg de melding dat er geen internet op de wifi verbinding actief is. Ik heb thuis een modem only, krijg je als klant geen wifree toegang als je zelf ook geen wifree aanbiedt?

fusionbe
Starter Plus
Starter Plus
Berichten: 41
Lid geworden op: 05 Aug 2005
Bedankt: 2 keer

Re: Telenet wifree troubles

Berichtdoor fusionbe » 04 Nov 2019, 21:54

Je moet in 'mijn telenet' bij modeminstellingen de wifree inschakelen.

'Telenet Wi-Free zorgt ervoor dat je ook buitenshuis op heel wat locaties draadloos internet kan gebruiken. Je Wi-Free moet wel aan staan om hiervan te kunnen genieten.'

datakiller
Premium Member
Premium Member
Berichten: 486
Lid geworden op: 01 Jan 2018
Bedankt: 21 keer
Uitgedeelde bedankjes: 42 keer

Re: Telenet wifree troubles

Berichtdoor datakiller » 04 Nov 2019, 22:21

Hier werkt WiFree met modem-only, eens Telenet bellen?

dbiphoner
Plus Member
Plus Member
Berichten: 175
Lid geworden op: 26 Okt 2010
Bedankt: 3 keer
Uitgedeelde bedankjes: 4 keer

Re: Telenet wifree troubles

Berichtdoor dbiphoner » 05 Nov 2019, 06:43

fusionbe schreef:Je moet in 'mijn telenet' bij modeminstellingen de wifree inschakelen.

'Telenet Wi-Free zorgt ervoor dat je ook buitenshuis op heel wat locaties draadloos internet kan gebruiken. Je Wi-Free moet wel aan staan om hiervan te kunnen genieten.'


Beste, modem only klanten hebben niet de optie om Wifree aan te zetten in mijn Telenet, niettegenstaande moet hij gewoon kunnen inloggen... ik heb ook gewoon wifree als modem only klant.

wimpie3
Pro Member
Pro Member
Berichten: 408
Lid geworden op: 22 Dec 2004
Bedankt: 47 keer
Uitgedeelde bedankjes: 3 keer

Re: Telenet wifree troubles

Berichtdoor wimpie3 » 05 Nov 2019, 09:09

Heb eens op een andere plaats geprobeerd, en daar werkt het. Bedankt! Zal een lokaal probleem geweest zijn met een toegangspunt ofzo.


Terug naar “Telenet (Chello, UPC)”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 4 gasten