IPv6 - Modem Only

Joy Division
Starter
Starter
Berichten: 22
Lid geworden op: 19 Dec 2007

Re: IPv6 - Modem Only

Berichtdoor Joy Division » 19 Mei 2015, 13:48

Ik wou gewoon even laten weten dat mijn modem-only IPv6 plezier ondertussen voorbij is. Momenteel krijg ik enkel nog een IPv4 adres, zoals voorheen :s

Gebruikersavatar
bollewolle
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 824
Lid geworden op: 16 Nov 2007
Twitter: bollewolle
Locatie: Gent
Bedankt: 68 keer
Uitgedeelde bedankjes: 133 keer

Re: IPv6 - Modem Only

Berichtdoor bollewolle » 19 Mei 2015, 14:33

Heb eergisteren eens de tijd genomen om ipv6 op mijn routerboard te configureren en heb ipv6 addressen op mijn apparaten gekregen via een modem only CV6181E (Business abo). Ga echter nog eens goed moeten controleren hoe goed de firewall settings zijn (aangepaste versie genomen van deze setup)

froggy1
Member
Member
Berichten: 54
Lid geworden op: 30 Jan 2010
Locatie: Leuven
Uitgedeelde bedankjes: 1 keer
Contact:

Re: IPv6 - Modem Only

Berichtdoor froggy1 » 19 Mei 2015, 18:33

sardonis schreef:Ik heb volgende modem:

Motorola / CV6181E (DOCSIS), ik ga er vanuit dat die IPV6 ondersteunt? (modem-only)


Normall gezien wel, ja. Ivm met uw N66U, mijn ervaring is dat als ge iets op de IPv6 page aan/uitzet/verandert, dan stopt IPv6 te werken. Men heeft dan 2 opties.

1) reboot de router dan pikt die het IPv6 adres wel op!
2) de WAN kabel voor een paar seconden uittrekken en terug erin steken, dan kan die ook een IPv6 adres oppikken!

Het is raar, maar het werkt bij mij. Als ik daarna terug iets verander bij de IPv6 setting v/d router, dan verliest die terug zijn adres en moet ik het bovenste doen (punt 2 voor mij omdat het meer praktisch en sneller is)

PS: connection type voor uw N66U moet op "Native" staan.

Pengu
Premium Member
Premium Member
Berichten: 552
Lid geworden op: 28 Sep 2003
Bedankt: 27 keer
Uitgedeelde bedankjes: 13 keer

Re: IPv6 - Modem Only

Berichtdoor Pengu » 19 Jul 2015, 13:02

Bump,

Iemand al de correcte instellingen gevonden voor OpenWRT ? Ik heb al vanalles geprobeerd maar blijk nog geen ipv6 te krijgen van Telenet.

ub4b
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 4539
Lid geworden op: 12 Jan 2006
Bedankt: 371 keer
Recent bedankt: 2 keer
Uitgedeelde bedankjes: 64 keer

Re: IPv6 - Modem Only

Berichtdoor ub4b » 24 Aug 2015, 22:50

Heb zelf een recente modem-only en nog een oude DD-WRT v24-sp2 (06/14/11) std op een Netgear WNDR3700 v2 , maar die lijkt geen ipv6 te doen.

Zou uiteraard de windows7 laptop direct in de modem kunnen pluggen en kijken of ik een ipv6 adres krijg.

SoulChild
Starter
Starter
Berichten: 1
Lid geworden op: 31 Jul 2013

Re: IPv6 - Modem Only

Berichtdoor SoulChild » 16 Sep 2015, 10:20

Ik ben particulier en heb een modem-only oplossing thuis.

Is er een ipv6 verbinding voor mij mogelijk op termijn? Momenteel is er geen plan daarvoor.

ubremoved_539
Deel van't meubilair
Deel van't meubilair
Berichten: 29849
Lid geworden op: 28 Okt 2003
Bedankt: 1995 keer
Uitgedeelde bedankjes: 446 keer

Re: IPv6 - Modem Only

Berichtdoor ubremoved_539 » 16 Sep 2015, 12:59

Op termijn zal je die wel krijgen...

bartman
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 1732
Lid geworden op: 08 Nov 2004
Locatie: Nossegem
Bedankt: 24 keer
Uitgedeelde bedankjes: 8 keer

Re: IPv6 - Modem Only

Berichtdoor bartman » 16 Sep 2015, 16:41

Morgen komt een technieker de telenetmodem herstellen, vermoedelijk vervangen. Veel kans op zelfde model (met ingebouwde router) of kan ik ook een modem only vragen?

Verstuurd vanaf mijn Nexus 5 met Tapatalk

ubremoved_539
Deel van't meubilair
Deel van't meubilair
Berichten: 29849
Lid geworden op: 28 Okt 2003
Bedankt: 1995 keer
Uitgedeelde bedankjes: 446 keer

Re: IPv6 - Modem Only

Berichtdoor ubremoved_539 » 16 Sep 2015, 20:27

Proberen kan je altijd... geen idee of de technieker het mag doen.

Mits wat geluk en de nodige vriendelijkheid kan het misschien lukken.

bartman
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 1732
Lid geworden op: 08 Nov 2004
Locatie: Nossegem
Bedankt: 24 keer
Uitgedeelde bedankjes: 8 keer

Re: IPv6 - Modem Only

Berichtdoor bartman » 17 Sep 2015, 12:12

Geprobeerd maar tevergeefs. Enkel nog bij bedrijven of met vast ip adres

Verstuurd vanaf mijn Nexus 5 met Tapatalk

laroyj
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 2006
Lid geworden op: 19 Mar 2011
Locatie: TIELT
Bedankt: 103 keer
Uitgedeelde bedankjes: 24 keer
Contact:

Re: IPv6 - Modem Only

Berichtdoor laroyj » 17 Sep 2015, 12:55

modem only = no ipv6 hier
Internet: Orange vast+4G+Telenet Basic + EDPNET SLA VDSL2 (85/20)
Telefonie: VOIP: EDPNET + Weepee + Cheapconnect + Internetcalls
GSM: Orange Arend60
Tablet: Ipad2/Android
TV: Orange Digt tv-Tv Vlaanderen-Canaal Digitaal-Stievie
Netwerk: Giga Orange/Telenet IPV4-Giga EDPNET SLA IPV4/IPV6-Giga FON-netwerk NanobridgeM5
radiometeor.be

Gebruikersavatar
exop
Premium Member
Premium Member
Berichten: 492
Lid geworden op: 26 Mei 2011
Locatie: ANT/VLBR
Bedankt: 27 keer
Uitgedeelde bedankjes: 11 keer

Re: IPv6 - Modem Only

Berichtdoor exop » 17 Sep 2015, 13:17

Als je zotte woorden zoals VoIP, IP camera beveiliging en dubbele NAT laat vallen blaas je ze omver op de service desk en laten ze je het wel toe. Is mij in het verleden gelukt en recentelijk ook nog.

Je moet dan gewoon naar een Telenet shop gaan, daar kijken ze in de logs van je gesprek met de service desk en geven eentje mee.

Yarisken
Plus Member
Plus Member
Berichten: 202
Lid geworden op: 09 Dec 2008
Bedankt: 5 keer
Uitgedeelde bedankjes: 2 keer

Re: IPv6 - Modem Only

Berichtdoor Yarisken » 17 Sep 2015, 16:29

Bij mij was het nog makkelijker. Ik zei dat de wifi s**** van mijn modem / router en dat met een eigen router ik geen problemen had. Ze gingen direct een modem only plaatsen. Blijkbaar hebben ze toch wel "gekende" problemen met die modem / router.
Heb ook wel business 150 dus dat zal ook wel wat schelen.

ITnetadmin
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 7979
Lid geworden op: 28 Jan 2012
Bedankt: 585 keer
Uitgedeelde bedankjes: 133 keer

Re: IPv6 - Modem Only

Berichtdoor ITnetadmin » 17 Sep 2015, 21:07

Hebben ze weer kuren? Tis toch om de paar maanden koud dan weer warm blazen bij telenet he.

[Afbeelding Post made via mobile device ]

splinterbyte
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 1046
Lid geworden op: 16 Jun 2006
Locatie: Zuiderkempen
Bedankt: 33 keer
Uitgedeelde bedankjes: 94 keer

Re: IPv6 - Modem Only

Berichtdoor splinterbyte » 23 Nov 2015, 13:09

Eindelijk static ipv6 bij telenet?
biz 240+ met Modem only.
Mijn-telenet: Mijn internet -> Business Fibernet 240 plus -> DNS/IP instellingen -> Beheer vast IP-adres

Code: Selecteer alles

IPv4

Klik op 'Wijzigen' om een andere router aan dit vast Ipv4-adres te koppelen
IP Adres    MAC Adres
81.xx.xxx.xxx    xxxxxxxxxxx

IPv6

Klik op 'Wijzigen' om een andere router aan dit vast IPv6-adres te koppelen
IP Adres    DUID
2a02:xxxx:xxx:xxx::/56   xxxxxx


Nu nog m'n DUID goed ingesteld krijgen...

froggy1
Member
Member
Berichten: 54
Lid geworden op: 30 Jan 2010
Locatie: Leuven
Uitgedeelde bedankjes: 1 keer
Contact:

Re: IPv6 - Modem Only

Berichtdoor froggy1 » 23 Nov 2015, 14:47

Yup, ik zie het ook hier. Business 240 + modem only

billeman
Pro Member
Pro Member
Berichten: 253
Lid geworden op: 24 Okt 2007
Bedankt: 17 keer
Uitgedeelde bedankjes: 16 keer

Re: IPv6 - Modem Only

Berichtdoor billeman » 18 Dec 2015, 11:41

Tot nu toe nog niet aan het werk gekregen, mikrotik krijgt wel een /56 pool maar komt niet overeen met de range die er in 'mijn telenet' staat.

[EDIT] nochtans de juiste 'DUID' ingegeven op mijn telenet denk ik.

froggy1
Member
Member
Berichten: 54
Lid geworden op: 30 Jan 2010
Locatie: Leuven
Uitgedeelde bedankjes: 1 keer
Contact:

Re: IPv6 - Modem Only

Berichtdoor froggy1 » 18 Dec 2015, 12:42

@billeman

Same here. Heb al van alles geprobeerd en uiteindelijk voor nu opgegeven

billeman
Pro Member
Pro Member
Berichten: 253
Lid geworden op: 24 Okt 2007
Bedankt: 17 keer
Uitgedeelde bedankjes: 16 keer

Re: IPv6 - Modem Only

Berichtdoor billeman » 19 Dec 2015, 18:46

Zal eens een mailtje sturen naar de business helpdesk, ik waag me niet meer om te bellen want da's very low level daar.

Tomsworld
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 2245
Lid geworden op: 29 Jan 2004
Bedankt: 188 keer
Recent bedankt: 1 keer
Uitgedeelde bedankjes: 33 keer

Re: IPv6 - Modem Only

Berichtdoor Tomsworld » 19 Dec 2015, 22:34

Je zou kunnen proberen mail naar ipv6.trial AT staff.telenet.be dat is wel best effort maar kan je terecht met ipv6 issues.
Provider: Orange cable 100/10
Netwerk: Unifi Edgerouter 4, 2 x UniFi® AP AC Pro 's + UniFi switches Voip: Voip 3cx & Ovh + 3*net
Tv: Orange decoder

rtl
Premium Member
Premium Member
Berichten: 727
Lid geworden op: 22 Mar 2004
Bedankt: 28 keer
Uitgedeelde bedankjes: 19 keer

Re: IPv6 - Modem Only

Berichtdoor rtl » 22 Dec 2015, 01:18

wanneer krijgen de modem-only klanten ook een ipv6 subnet toegekend?
ik krijg momenteel enkel een /128 op de wan kant, geen subnet :s

ITnetadmin
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 7979
Lid geworden op: 28 Jan 2012
Bedankt: 585 keer
Uitgedeelde bedankjes: 133 keer

Re: IPv6 - Modem Only

Berichtdoor ITnetadmin » 22 Dec 2015, 02:34

Als je een /128 hebt, kan je ervan uitgaan dat je minstens de /64 ook hebt.

[Afbeelding Post made via mobile device ]

rtl
Premium Member
Premium Member
Berichten: 727
Lid geworden op: 22 Mar 2004
Bedankt: 28 keer
Uitgedeelde bedankjes: 19 keer

Re: IPv6 - Modem Only

Berichtdoor rtl » 22 Dec 2015, 14:05

mja, als ik die screens zie van philippe_d dan is zijn /56 een ander subnet dan zijn /128
ik heb geen idee hoe hij daaraan gekomen is

philippe_d
Moderator
Moderator
Berichten: 15653
Lid geworden op: 28 Apr 2008
Locatie: Waregem
Bedankt: 2761 keer
Recent bedankt: 15 keer
Uitgedeelde bedankjes: 753 keer
Contact:

Re: IPv6 - Modem Only

Berichtdoor philippe_d » 22 Dec 2015, 14:19

Je krijgt altijd:
    * één IPv6 adres aan de WAN kant van je modem (/64).
    * een IPv6 /56 subnet voor de toestellen op de LAN kant
Deze 2 zitten niet in hetzelfde subnet

Dat is bij Proximus ook zo ...
VoIP: WeePee (vaste nummers geporteerd), Sipgate.de, Sipgate.co.uk, MegaVoip (uitgaand België).
Provider: Proximus Start (60/4 mbps down/up).
Modem/Router: Fritz!Box 7590 int, FW 07.20, profiel 100/35.
Telefoon centrale: Euracom 181 achter FritzBox So.
TV: Telenet CI+, Fritz!DVB-C.

rtl
Premium Member
Premium Member
Berichten: 727
Lid geworden op: 22 Mar 2004
Bedankt: 28 keer
Uitgedeelde bedankjes: 19 keer

Re: IPv6 - Modem Only

Berichtdoor rtl » 22 Dec 2015, 14:43

met het verschil dat bij proximus je /64 geadverteerd wordt en ik bij telenet niets binnen krijg :)
ik heb maw geen flauw idee welk /56 ik kan gebruiken, lol
ik heb hier al heel de dag zitten debuggen zonder succes (cisco router)

billeman
Pro Member
Pro Member
Berichten: 253
Lid geworden op: 24 Okt 2007
Bedankt: 17 keer
Uitgedeelde bedankjes: 16 keer

Re: IPv6 - Modem Only

Berichtdoor billeman » 23 Dec 2015, 11:07

Je kan dit eens proberen, heb in mijn oude edpnet IPv6 configs zitten kijken :

ipv6 unicast-routing
interface FA0/0
ipv6 address dhcp
ipv6 address autoconfig
ipv6 enable
ipv6 dhcp client pd telenet
!ipv6 traffic-filter ipv6-in in

Volgens mij is die 'ipv6 address autoconfig' niet nodig, is voor stateless ipv6 en je wilt een ipv6 /56 delegation krijgen via DHCPv6

[EDIT] gebruik geen cisco voor mijn telenet IPv6, mikrotik allemaal veel gemakkelijker voor zo'n zaken

rtl
Premium Member
Premium Member
Berichten: 727
Lid geworden op: 22 Mar 2004
Bedankt: 28 keer
Uitgedeelde bedankjes: 19 keer

Re: IPv6 - Modem Only

Berichtdoor rtl » 23 Dec 2015, 12:59

billeman schreef:Je kan dit eens proberen, heb in mijn oude edpnet IPv6 configs zitten kijken :

ipv6 dhcp client pd telenet

Volgens mij is die 'ipv6 address autoconfig' niet nodig, is voor stateless ipv6 en je wilt een ipv6 /56 delegation krijgen via DHCPv6

:smash2:
dit commando ontbrak idd, als je dit toevoegt vraagt hij dat subnet aan, anders niet
en ipv6 address autoconfig is idd niet nodig als je dhcp gebruikt

voor de volledigheid ff de werkende config:

Code: Selecteer alles

interface <wan interface>
 ipv6 address dhcp
 ipv6 enable
 ipv6 nd autoconfig default-route
 ipv6 dhcp client pd prefix

thanks!

Ambroos
Plus Member
Plus Member
Berichten: 156
Lid geworden op: 14 Jan 2011
Bedankt: 17 keer
Uitgedeelde bedankjes: 2 keer

Re: IPv6 - Modem Only

Berichtdoor Ambroos » 26 Dec 2015, 14:49

Bij mij op 't werk hebben we al maaaanden IPv6 over modem only. We gebruiken een Ubiquiti EdgeRouter Lite, die krijgt gewoon mooi via DHCPv6 Prefix Delegation een /56 binnen waaruit we dan een /64 kunnen kiezen. Nooit issues mee gehad eigenlijk. Nog niet getest, maar in theorie kunnen we dus zelfs verschillende /64-netwerken tegelijk opzetten. Statische /56-toekenning op basis van DUID ga ik dinsdag uittesten, maar ik heb daar redelijk wat vertrouwen in.

Onze router krijgt dus van de modem een /56, kiest daar zelf een /64 uit (gewoon de eerste in ons geval) en gaat dan met router advertisements alle info doorgeven over LAN zodat clients zichzelf kunnen configureren met SLAAC. DHCPv6 intern gebruiken om IP's uit te delen zou ik niet doen, voor extra DNS-stuff ofzo, sure, maar IP's zou ik altijd via SLAAC doen (voor niet-servers).

We hebben zelfs tijdelijk gewoon een Apple AirPort Extreme gebruikt als router, met alle IPv6-settings op auto (geen idee wat dat ding eigenlijk kan) werkte alles ook.
Al mijn posts zijn 100% Ambroos en 0% mijn werkgever.

billeman
Pro Member
Pro Member
Berichten: 253
Lid geworden op: 24 Okt 2007
Bedankt: 17 keer
Uitgedeelde bedankjes: 16 keer

Re: IPv6 - Modem Only

Berichtdoor billeman » 29 Dec 2015, 11:50

Ik krijg nu eindelijk de /56 geassigneerd via DHCPv6 die in 'mijn telenet' staat (Fibernet Business 240).

Support via email was wel nodig om het in orde te brengen maar ben best tevreden over de communicatie en efficientie.

froggy1
Member
Member
Berichten: 54
Lid geworden op: 30 Jan 2010
Locatie: Leuven
Uitgedeelde bedankjes: 1 keer
Contact:

Re: IPv6 - Modem Only

Berichtdoor froggy1 » 29 Dec 2015, 16:24

@billeman

Moest je iets specifieks doen?

billeman
Pro Member
Pro Member
Berichten: 253
Lid geworden op: 24 Okt 2007
Bedankt: 17 keer
Uitgedeelde bedankjes: 16 keer

Re: IPv6 - Modem Only

Berichtdoor billeman » 30 Dec 2015, 12:06

@Froggy,

gewoon een mailtje gestuurd met mijn gegevens naar business helpdesk (zie PB), melding gemaakt van het verschil in IPv6 range in 'mijn telenet' en het verkregen IPv6 DHCP adres + mijn DUID.

Duurt wel een paar dagen maar nu is het in orde, met het adres dat van in het begin in 'mijn telenet' stond.

ITnetadmin
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 7979
Lid geworden op: 28 Jan 2012
Bedankt: 585 keer
Uitgedeelde bedankjes: 133 keer

Re: IPv6 - Modem Only

Berichtdoor ITnetadmin » 30 Dec 2015, 14:12

Dat lijkt me op een misconfiguratie te wijzen.

Om te beginnen, is het IP adres dat je van hen krijgt een DHCP adres, of een RA?

[Afbeelding Post made via mobile device ]

froggy1
Member
Member
Berichten: 54
Lid geworden op: 30 Jan 2010
Locatie: Leuven
Uitgedeelde bedankjes: 1 keer
Contact:

Re: IPv6 - Modem Only

Berichtdoor froggy1 » 30 Dec 2015, 17:12

billeman schreef:@Froggy,

gewoon een mailtje gestuurd met mijn gegevens naar business helpdesk (zie PB), melding gemaakt van het verschil in IPv6 range in 'mijn telenet' en het verkregen IPv6 DHCP adres + mijn DUID.

Duurt wel een paar dagen maar nu is het in orde, met het adres dat van in het begin in 'mijn telenet' stond.


Thanks. Ik zal ook moeten bellen want ik krijg het niet werkend hier.

froggy1
Member
Member
Berichten: 54
Lid geworden op: 30 Jan 2010
Locatie: Leuven
Uitgedeelde bedankjes: 1 keer
Contact:

Re: IPv6 - Modem Only

Berichtdoor froggy1 » 30 Dec 2015, 17:13

ITnetadmin schreef:Dat lijkt me op een misconfiguratie te wijzen.

Om te beginnen, is het IP adres dat je van hen krijgt een DHCP adres, of een RA?

[Afbeelding Post made via mobile device ]


DHCPv6 hier

coolsmoe
Starter Plus
Starter Plus
Berichten: 34
Lid geworden op: 28 Dec 2010
Bedankt: 1 keer

Re: IPv6 - Modem Only

Berichtdoor coolsmoe » 10 Feb 2016, 19:31

Krijgen residentiële modem only gebruikers een ipv6 subnet, of zijn het enkel de business gebruikers?

Zo niet, iemand een idee van de uitrol?

Thanks!

Gebruikersavatar
Ofloo
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 5226
Lid geworden op: 04 Okt 2004
Locatie: BALEN
Bedankt: 92 keer
Uitgedeelde bedankjes: 57 keer

Re: IPv6 - Modem Only

Berichtdoor Ofloo » 10 Feb 2016, 19:57

residentiele klant krijg /56 uw prefix is zichtbaar op mijn telenet onder "mijn internet>draadloze instellingen geavanceerd", spijtig genoeg is deze range dynamisch.
Afbeelding

coolsmoe
Starter Plus
Starter Plus
Berichten: 34
Lid geworden op: 28 Dec 2010
Bedankt: 1 keer

Re: IPv6 - Modem Only

Berichtdoor coolsmoe » 10 Feb 2016, 20:13

Mijn vraag ging over residentiële modem only gebruikers... niet diegenen met een home gateway.

Maar toch bedankt! ;-)

ITnetadmin
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 7979
Lid geworden op: 28 Jan 2012
Bedankt: 585 keer
Uitgedeelde bedankjes: 133 keer

Re: IPv6 - Modem Only

Berichtdoor ITnetadmin » 11 Feb 2016, 00:20

Die range is dynamisch uitgevoerd, wss om privacy redenen; dat is in Duitsland ook het geval.
Niet echt het ergste, IPv6 kan meerdere adressen aan per NIC, waaronder link-local, unique-local, en meerdere global IPs tegelijk (wordt nog een nachtmerrie voor de netwerkbeheerders die graag wat "controle" hebben over hun netwerk ;-) ).

snarie
Starter Plus
Starter Plus
Berichten: 42
Lid geworden op: 12 Mar 2003
Bedankt: 3 keer
Recent bedankt: 1 keer
Uitgedeelde bedankjes: 1 keer

Re: IPv6 - Modem Only

Berichtdoor snarie » 11 Mei 2016, 18:59

Telenet weet het ook niet meer:
Tot vorige had ik perfect werkende IPV6 connectie via modem-only en business abo.
Vraag gesteld aan Telenet of IPV6 zou blijven werken bij overschakeling naar een privé abonnement:

Antwoord:
Graag wil ik u hierover gerust stellen.
U kan het pakket aanpassen zonder problemen te ondervinden.
Enkel van vast ip naar andere pakketten kan problemen geven.
Van BFN150 naar eender welk ander internet zal u dus geen probleem geven op u ipv6.
Ook bij de modem-only modem kan u blijven houden.
Enkel op vraag worden deze gewisseld door andere.
Als deze defect zou geraken kan u altijd opnieuw een modem-only vragen.


Na overschakeling blijkt IPV6 connectie verdwenen te zijn.
Helpdesk gebeld, zouden ze onderzoeken, een half uur later mail:

Uw modem is inderdaad compatibel met IPV6 u kan hiervan zonder probleem gebruik maken.
Wij raden u aan om de instellingen van uw router te controleren.
Dit omdat u vroeger via uw Business product genoot van een vast IP adres, deze vaste IP adressen zijn altijd IPV4.


Vandaag nog steeds geen IPV6. Gebruikte router is een Draytek 2925 met dezelfde instellingen als gebruikt bij business abo.
Kunnen geïnteresseerden eveneens Telenet helpdesk contacteren om deze beperking samen de wereld uit te helpen?
Ik blijf alvast aandringen via klacht mail, ombudsdienst, ...

Tomsworld
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 2245
Lid geworden op: 29 Jan 2004
Bedankt: 188 keer
Recent bedankt: 1 keer
Uitgedeelde bedankjes: 33 keer

Re: IPv6 - Modem Only

Berichtdoor Tomsworld » 11 Mei 2016, 21:51

Je kan proberen via : ipv6.trial [at] staff.telenet.be maar eigenlijk is dat voor andere ipv6 projecten maar misschien val je op een behulpzame tech.
Provider: Orange cable 100/10
Netwerk: Unifi Edgerouter 4, 2 x UniFi® AP AC Pro 's + UniFi switches Voip: Voip 3cx & Ovh + 3*net
Tv: Orange decoder


Terug naar “Telenet (Chello, UPC)”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast