Telenet Business Internet: ook vernieuwd!

iRockabizzydilly
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 2654
Lid geworden op: 27 Jun 2013
Bedankt: 172 keer
Uitgedeelde bedankjes: 592 keer

Telenet Business Internet: ook vernieuwd!

Berichtdoor iRockabizzydilly » 15 Jun 2014, 18:22

Business 120 (voorheen Business 80):
- 120Mbit down
- 6Mbit up
- 2TB volume (voorheen 500GB)
- 46.95 EUR/maand BTW excl. (zo'n ~56 EUR/maand inclusief)

Business 200 Plus (voorheen Business 120 plus):
- 200Mbit down
- 10Mbit upload
- 3TB volume (voorheen 2TB)
- 73.40 EUR/maand BTW excl. (zo'n ~89 EUR/maand inclusief)

iRockabizzydilly
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 2654
Lid geworden op: 27 Jun 2013
Bedankt: 172 keer
Uitgedeelde bedankjes: 592 keer

Re: Telenet Business Internet ook vernieuwd!

Berichtdoor iRockabizzydilly » 15 Jun 2014, 18:26

Voor wie VDSL2 te traag vindt maar de FUP niet wil is die Business 120 toch echt wel een topproduct geworden. Voorheen reeds een optie maar met slechts 500GB volume. Nu 4x zoveel. Schitterend!

froggy1
Member
Member
Berichten: 54
Lid geworden op: 30 Jan 2010
Locatie: Leuven
Uitgedeelde bedankjes: 1 keer
Contact:

Re: Telenet Business Internet ook vernieuwd!

Berichtdoor froggy1 » 15 Jun 2014, 18:33

Yup, vandaag naar mijn telenet gegaan en ik schrok me eventjes bij het zien dat ik opeens was overgeplaatsd naar Biz120 (ik had Biz80). Dan ben ik naar hun business abos gaan kijken en gezien dat Biz80 niet meer bestaat en is vervanged door Biz120 voor hetzelfde prijs. Niet slecht :)

bcool
Member
Member
Berichten: 51
Lid geworden op: 03 Sep 2012
Twitter: coolbram
Locatie: Kortrijk
Bedankt: 7 keer
Uitgedeelde bedankjes: 5 keer
Contact:

Re: Telenet Business Internet ook vernieuwd!

Berichtdoor bcool » 15 Jun 2014, 18:33

zit nu nog op Business Fibernet XL, maar denk er ook over over te stappen naar de 200 plus... Ga dan wel van 4 TB naar 3; maar voor de rest lijkt alles me beter en vooral goedkoper. Of zie ik iets over het hoofd?

AndRo555
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 3017
Lid geworden op: 04 Aug 2012
Bedankt: 268 keer
Uitgedeelde bedankjes: 301 keer

Re: Telenet Business Internet ook vernieuwd!

Berichtdoor AndRo555 » 15 Jun 2014, 19:19

Nu is het 66/2.5 voor 34 euro op VDSL, als je al aan een 70Mbps profiel raakt, met unlimited data vs 56 euro voor een gegarandeerde 120/6 met 2TB data, wat in mijn ogen toch een leefbare limiet is.

Maar het blijft wel 22 euro duurder, goed alternatief voor de in dsl slecht bedeelden onder ons, maar het verschil tussen 70 en 120 is imho toch niet echt zo belangrijk in de praktijk. 6Mbps upload is dat dan weer wel.

Gebruikersavatar
hardyscript
Premium Member
Premium Member
Berichten: 528
Lid geworden op: 20 Feb 2010
Locatie: Brugge
Bedankt: 29 keer
Uitgedeelde bedankjes: 298 keer
Contact:

Re: Telenet Business Internet ook vernieuwd!

Berichtdoor hardyscript » 15 Jun 2014, 20:27

Kan je als gewoon particulier een business bestellen of heb je btw nummer nodig ?


Sent from my iPad using Tapatalk HD

stijnkoppelmans
Member
Member
Berichten: 91
Lid geworden op: 02 Jun 2014
Bedankt: 8 keer
Uitgedeelde bedankjes: 23 keer

Re: Telenet Business Internet ook vernieuwd!

Berichtdoor stijnkoppelmans » 15 Jun 2014, 20:28

^ vroeg ik me ook af :)

bcool
Member
Member
Berichten: 51
Lid geworden op: 03 Sep 2012
Twitter: coolbram
Locatie: Kortrijk
Bedankt: 7 keer
Uitgedeelde bedankjes: 5 keer
Contact:

Re: Telenet Business Internet ook vernieuwd!

Berichtdoor bcool » 15 Jun 2014, 20:29

hardyscript schreef:Kan je als gewoon particulier een business bestellen of heb je btw nummer nodig ?


Sent from my iPad using Tapatalk HD


Lukt perfect zonder btw nummer...

froggy1
Member
Member
Berichten: 54
Lid geworden op: 30 Jan 2010
Locatie: Leuven
Uitgedeelde bedankjes: 1 keer
Contact:

Re: Telenet Business Internet ook vernieuwd!

Berichtdoor froggy1 » 15 Jun 2014, 21:16

hardyscript schreef:Kan je als gewoon particulier een business bestellen of heb je btw nummer nodig ?


Sent from my iPad using Tapatalk HD


Yup, het kan. Ben ook een gewone mens en heb geen business. Men moet wel Telenet opbellen om het te bestellen omdat ze op hun website dingens vragen over btw en naam van bedrijf. Ik heb ze opgebeld en een minuut later was ik op Biz80 (nu Biz120)

Tomsworld
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 2056
Lid geworden op: 29 Jan 2004
Bedankt: 176 keer
Recent bedankt: 1 keer
Uitgedeelde bedankjes: 26 keer

Re: Telenet Business Internet ook vernieuwd!

Berichtdoor Tomsworld » 15 Jun 2014, 21:41

Een fixed ip op de bussiness 120 of kleinste fluo en ik stapte direct over.

Echt ongelofelijk dat ze nog zakelijke producten leveren zonder fixed ip :(.
Provider: Orange cable 100/10
Netwerk: Unifi Edgerouter 4, 2 x UniFi® AP AC Pro 's + UniFi switches Voip: Voip 3cx & Ovh + 3*net
Tv: Orange decoder

froggy1
Member
Member
Berichten: 54
Lid geworden op: 30 Jan 2010
Locatie: Leuven
Uitgedeelde bedankjes: 1 keer
Contact:

Re: Telenet Business Internet ook vernieuwd!

Berichtdoor froggy1 » 15 Jun 2014, 21:53

En de poorten mogen ook opengegooid worden bij Biz120 ;)

ubremoved_539
Deel van't meubilair
Deel van't meubilair
Berichten: 29849
Lid geworden op: 28 Okt 2003
Bedankt: 1995 keer
Uitgedeelde bedankjes: 446 keer

Re: Telenet Business Internet ook vernieuwd!

Berichtdoor ubremoved_539 » 15 Jun 2014, 22:54

froggy1 schreef:En de poorten mogen ook opengegooid worden bij Biz120 ;)


Niet alleen bij een business abonnement... maar bij ALLE abonnementen !

Telenet is de enige provide in Belgie welke poorten blokkeerd en daarmee niet echt een volwaardig internet product is :!:

Gebruikersavatar
Sinna
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 1713
Lid geworden op: 14 Nov 2008
Locatie: Brugge
Bedankt: 108 keer
Recent bedankt: 3 keer
Uitgedeelde bedankjes: 114 keer

Re: Telenet Business Internet ook vernieuwd!

Berichtdoor Sinna » 16 Jun 2014, 09:21

Niet alleen Telenet gooit bepaalde poorten dicht, Belgacom en EDPNet (zelfs op fixed IP's) ook.
BGC en EDP laten echter wel toe gericht terug open te zetten, bij TN moet je hiervoor een fixed IP hebben.
Computer(k)nul

Gebruikersavatar
krisken
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 18920
Lid geworden op: 07 Nov 2006
Twitter: kriskenbe
Locatie: Massemen - 91WET0
Bedankt: 934 keer
Recent bedankt: 5 keer
Uitgedeelde bedankjes: 1806 keer
Contact:

Re: Telenet Business Internet ook vernieuwd!

Berichtdoor krisken » 16 Jun 2014, 09:48

Bij EDPnet staat alles open, behalve poort 25 (voor particuliere abo's). Heb zelf een pro abonnement en nooit één poort geweten die gesloten is.

Bij Belgacom zijn bvb poort 80 en 8080 standaard gesloten, maar via e-services kan je deze perfect open zetten.

Internet = Orange 100/10Mbps + WirelessBelgië + EDPnet 100/30
Telefonie = WeePee + Speakup + OVH
GSM = Orange Koala Smartphone + Scarlet Red
TV = Bhaalu + Netflix + Orange
Netwerk = Mikrotik + Ubiquiti + AVM Fritzbox

ub4b
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 4047
Lid geworden op: 12 Jan 2006
Bedankt: 334 keer
Uitgedeelde bedankjes: 58 keer

Re: Telenet Business Internet ook vernieuwd!

Berichtdoor ub4b » 16 Jun 2014, 15:01

Goed nieuws

helaas is EDP net en de andere DSL providers geen oplossing, zit echt wel verst van de wijkkast ....

Dus die business internet 120 kan me wel over de schreef halen.

Nu heb ik een modem only setup, wil die uiteraard behouden.

froggy1
Member
Member
Berichten: 54
Lid geworden op: 30 Jan 2010
Locatie: Leuven
Uitgedeelde bedankjes: 1 keer
Contact:

Re: Telenet Business Internet ook vernieuwd!

Berichtdoor froggy1 » 16 Jun 2014, 15:03

Ik was een beetje onzeker of Telenet ook de grootverbruiker toepast op hun business abos. Dan maar gebeld naar hun technische dienst en de vriendelijke meneer heeft gezegd dat Telenet op de business abos geen grootverbruiker toepast. Nice :D

/me goes download the whole internet :P

Om maar toch voor 100% zeker te zijn, is er iemand met een business abo al eens als grootverbruiker opgemerkt?

Gebruikersavatar
proximusboyke
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 6111
Lid geworden op: 05 Feb 2010
Locatie: kortrijk
Bedankt: 310 keer
Uitgedeelde bedankjes: 128 keer

Re: Telenet Business Internet ook vernieuwd!

Berichtdoor proximusboyke » 16 Jun 2014, 15:07

je kan onmogelijk als grootgebruiker opgemerkt worden daar alle fluo abonnementen een limiet hebben.
Groot verbruikers zijn enkel van toepassing bij vrij downloaden
iphone 8+ : orange arend
iphone xs : max 512gb orange arend
mercedes e220 = extra surf
AirCard 810S : cic mobile in saint cyprien
imac : orange love + boost
ipad pro 12,9 : 256gb orange extra surf

Astralon
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 3310
Lid geworden op: 26 Jul 2005
Locatie: Lochristi
Bedankt: 127 keer
Uitgedeelde bedankjes: 196 keer

Re: Telenet Business Internet: ook vernieuwd!

Berichtdoor Astralon » 16 Jun 2014, 15:10

Business abonnementen hebben een harde limiet dus wanneer zou je dan als 'grootverbruiker' gezien worden?

Persoonlijk denk ik dat als je meer nodig hebt dan die harde limiet best een ander nummer belt dan de technische dienst want dan heb je een ander probleem.

Flying
Plus Member
Plus Member
Berichten: 106
Lid geworden op: 22 Apr 2014
Bedankt: 1 keer
Uitgedeelde bedankjes: 7 keer

Re: Telenet Business Internet: ook vernieuwd!

Berichtdoor Flying » 16 Jun 2014, 15:25

Ik heb daarnet Fluo home besteld. Modem-only gevraagd, maar wou de overigens vriendelijke man niet geven. Volgende week woensdag komen ze de modem vervangen en alles installeren. Anderhalve week wachten vs maanden bij Scarlet/Belgacom, yes please. Meteen Scarlet bestelling geannuleerd.

ubremoved_539
Deel van't meubilair
Deel van't meubilair
Berichten: 29849
Lid geworden op: 28 Okt 2003
Bedankt: 1995 keer
Uitgedeelde bedankjes: 446 keer

Re: Telenet Business Internet: ook vernieuwd!

Berichtdoor ubremoved_539 » 16 Jun 2014, 15:44

Flying schreef:Ik heb daarnet Fluo home besteld. Modem-only gevraagd, maar wou de overigens vriendelijke man niet geven.


Dan heb je de verkeerde "vriendelijke man" getroffen... je kan nog steeds modem-onlies krijgen als je het maar aan de juiste persoon vraagt (soms zelfs aan de technieker).

froggy1
Member
Member
Berichten: 54
Lid geworden op: 30 Jan 2010
Locatie: Leuven
Uitgedeelde bedankjes: 1 keer
Contact:

Re: Telenet Business Internet: ook vernieuwd!

Berichtdoor froggy1 » 16 Jun 2014, 15:48

Astralon schreef:Business abonnementen hebben een harde limiet dus wanneer zou je dan als 'grootverbruiker' gezien worden?

Persoonlijk denk ik dat als je meer nodig hebt dan die harde limiet best een ander nummer belt dan de technische dienst want dan heb je een ander probleem.


Hey, sorry om te vragen, he. Daarom heb ik gevraagd omdat ik niet wist. Ik ben geen Telenet expert... Een beetje vriendelijk mag het ook.

Flying
Plus Member
Plus Member
Berichten: 106
Lid geworden op: 22 Apr 2014
Bedankt: 1 keer
Uitgedeelde bedankjes: 7 keer

Re: Telenet Business Internet: ook vernieuwd!

Berichtdoor Flying » 16 Jun 2014, 15:58

Misschien dan inderdaad nog eens de technieker vragen voor een modem-only.

Astralon
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 3310
Lid geworden op: 26 Jul 2005
Locatie: Lochristi
Bedankt: 127 keer
Uitgedeelde bedankjes: 196 keer

Re: Telenet Business Internet: ook vernieuwd!

Berichtdoor Astralon » 16 Jun 2014, 16:10

froggy1 schreef:Een beetje vriendelijk mag het ook.

Ik probeer je te helpen omdat jij te lui bent om even in te loggen op 'Mijn Telenet' of om de helpdesk te bellen en dan ga je mij verwijten dat ik onvriendelijk ben.
Meer info vind je hier: Mijn Telenet

froggy1
Member
Member
Berichten: 54
Lid geworden op: 30 Jan 2010
Locatie: Leuven
Uitgedeelde bedankjes: 1 keer
Contact:

Re: Telenet Business Internet: ook vernieuwd!

Berichtdoor froggy1 » 16 Jun 2014, 16:16

Ja, je probeert me te helpen met een toon als uw eerst post naar mij? Nice.. Chapeau. Misschien moet gij die link lezen in plaats die naar mij te gooien. En het heeft niet me luiheid te doen. Zoals ik zei, ik heb naar Telenet gebeld en ook hun pagina over grootverbruikers gelezen, maar het was niet volledig duidelijk, daarom heb ik gebeld, en om toch zeker te zijn, ook hier gevraaged om maar een arrogante antwoord te krijgen. Mss moet ge wat minder voor uw computer zitten?

Joebar
Starter Plus
Starter Plus
Berichten: 46
Lid geworden op: 21 Jul 2006
Bedankt: 4 keer
Uitgedeelde bedankjes: 4 keer

Re: Telenet Business Internet: ook vernieuwd!

Berichtdoor Joebar » 16 Jun 2014, 17:07

Mijne is aangepast als volgt (vanaf 16/06)

Business 160 (voorheen Business 120):
- 160Mbit down
- 10Mbit up
- 2TB volume (voorheen 500GB)

Speedtestje gedaan -> 87 / 9

Gebruikersavatar
krisken
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 18920
Lid geworden op: 07 Nov 2006
Twitter: kriskenbe
Locatie: Massemen - 91WET0
Bedankt: 934 keer
Recent bedankt: 5 keer
Uitgedeelde bedankjes: 1806 keer
Contact:

Re: Telenet Business Internet: ook vernieuwd!

Berichtdoor krisken » 16 Jun 2014, 17:08

Niet met modder gooien aub. Nergens voor nodig...

Internet = Orange 100/10Mbps + WirelessBelgië + EDPnet 100/30
Telefonie = WeePee + Speakup + OVH
GSM = Orange Koala Smartphone + Scarlet Red
TV = Bhaalu + Netflix + Orange
Netwerk = Mikrotik + Ubiquiti + AVM Fritzbox

philippe_d
Moderator
Moderator
Berichten: 15013
Lid geworden op: 28 Apr 2008
Locatie: Waregem
Bedankt: 2583 keer
Recent bedankt: 13 keer
Uitgedeelde bedankjes: 715 keer
Contact:

Re: Telenet Business Internet: ook vernieuwd!

Berichtdoor philippe_d » 16 Jun 2014, 17:17

Joebar schreef:Speedtestje gedaan -> 87 / 9

Nieuwe snelheden worden pas toegapst na een herstart van je modem, denk ik.
VoIP: WeePee (vaste nummers geporteerd), Sipgate.de, Sipgate.co.uk, MegaVoip (uitgaand België).
Provider: Proximus Start (60/4 mbps down/up).
Modem/Router: Fritz!Box 7590 int, FW 07.13, profiel 100/30.
Telefoon centrale: Euracom 181 achter FritzBox So.
TV: Telenet CI+, Fritz!DVB-C.

froggy1
Member
Member
Berichten: 54
Lid geworden op: 30 Jan 2010
Locatie: Leuven
Uitgedeelde bedankjes: 1 keer
Contact:

Re: Telenet Business Internet: ook vernieuwd!

Berichtdoor froggy1 » 16 Jun 2014, 17:20

Het is officieel. Heb juist een mail van Telenet gekregen over upgrade van mijn abo :)

Joebar
Starter Plus
Starter Plus
Berichten: 46
Lid geworden op: 21 Jul 2006
Bedankt: 4 keer
Uitgedeelde bedankjes: 4 keer

Re: Telenet Business Internet: ook vernieuwd!

Berichtdoor Joebar » 16 Jun 2014, 17:33

philippe_d schreef:
Joebar schreef:Speedtestje gedaan -> 87 / 9

Nieuwe snelheden worden pas toegapst na een herstart van je modem, denk ik.


Zal eens testen, maar de upload is al aangepast (was voordien max 6)

philippe_d
Moderator
Moderator
Berichten: 15013
Lid geworden op: 28 Apr 2008
Locatie: Waregem
Bedankt: 2583 keer
Recent bedankt: 13 keer
Uitgedeelde bedankjes: 715 keer
Contact:

Re: Telenet Business Internet: ook vernieuwd!

Berichtdoor philippe_d » 16 Jun 2014, 18:17

87/9 is niet normaal voor een 160/10 abbo :-( .
Tenzij jouw netwerk adapter (of tussengeschakelde switch) geen gigabit kaart is?
VoIP: WeePee (vaste nummers geporteerd), Sipgate.de, Sipgate.co.uk, MegaVoip (uitgaand België).
Provider: Proximus Start (60/4 mbps down/up).
Modem/Router: Fritz!Box 7590 int, FW 07.13, profiel 100/30.
Telefoon centrale: Euracom 181 achter FritzBox So.
TV: Telenet CI+, Fritz!DVB-C.

Joebar
Starter Plus
Starter Plus
Berichten: 46
Lid geworden op: 21 Jul 2006
Bedankt: 4 keer
Uitgedeelde bedankjes: 4 keer

Re: Telenet Business Internet: ook vernieuwd!

Berichtdoor Joebar » 16 Jun 2014, 21:11

Na reset modem blijft snelheid tussen de 80 en 90 schommelen. Upload is wel ok.
Netwerk en interne switch zijn degelijk (managed) materiaal en via lan wordt er vlot gigabit gehaald.

Zal maar eens bij telenet gaan aankloppen.

ddd
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 1089
Lid geworden op: 08 Feb 2010
Bedankt: 70 keer
Recent bedankt: 4 keer
Uitgedeelde bedankjes: 204 keer

Re: Telenet Business Internet: ook vernieuwd!

Berichtdoor ddd » 16 Jun 2014, 22:02

En met pc in de modem rechtstreeks?

[Afbeelding Post made via mobile device ]

Flying
Plus Member
Plus Member
Berichten: 106
Lid geworden op: 22 Apr 2014
Bedankt: 1 keer
Uitgedeelde bedankjes: 7 keer

Re: Telenet Business Internet: ook vernieuwd!

Berichtdoor Flying » 17 Jun 2014, 06:57

Flying schreef:Ik heb daarnet Fluo home besteld. Modem-only gevraagd, maar wou de overigens vriendelijke man niet geven. Volgende week woensdag komen ze de modem vervangen en alles installeren. Anderhalve week wachten vs maanden bij Scarlet/Belgacom, yes please. Meteen Scarlet bestelling geannuleerd.


Mag straks alweer bellen. Net een aankoopbevestiging van Whoppa gekregen :x

Edit: gisteren vanop de Business-dienst doorgeschakeld naar particuliere dienst om alles in orde te brengen, daar drie of vier keer bevestigd dat ik geen Whoppa wenste en toch Whoppa gekregen. Zonet werd dat geannuleerd en werd ik doorgeschakeld naar Business-dienst. Een vriendelijke juffrouw aan telefoon die alles in orde gebracht heeft en de installatie verplaatst heeft van 25 naar 18 juni (morgen :-D ). Modem-only werd bevestigd.

Tomsworld
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 2056
Lid geworden op: 29 Jan 2004
Bedankt: 176 keer
Recent bedankt: 1 keer
Uitgedeelde bedankjes: 26 keer

Re: Telenet Business Internet: ook vernieuwd!

Berichtdoor Tomsworld » 17 Jun 2014, 20:07

https://twitter.com/tomsworld_be/status ... 5602643969

Volgens Telenet is Business 120 geen business abonnement :-o
Provider: Orange cable 100/10
Netwerk: Unifi Edgerouter 4, 2 x UniFi® AP AC Pro 's + UniFi switches Voip: Voip 3cx & Ovh + 3*net
Tv: Orange decoder

ub4b
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 4047
Lid geworden op: 12 Jan 2006
Bedankt: 334 keer
Uitgedeelde bedankjes: 58 keer

Re: Telenet Business Internet: ook vernieuwd!

Berichtdoor ub4b » 17 Jun 2014, 21:16

ze zijn goed in rond de pot draaien

ubremoved_539
Deel van't meubilair
Deel van't meubilair
Berichten: 29849
Lid geworden op: 28 Okt 2003
Bedankt: 1995 keer
Uitgedeelde bedankjes: 446 keer

Re: Telenet Business Internet: ook vernieuwd!

Berichtdoor ubremoved_539 » 17 Jun 2014, 23:19

Tomsworld schreef:https://twitter.com/tomsworld_be/status/478630165602643969

Volgens Telenet is Business 120 geen business abonnement :-o


Lol... hoe maak je je belachelijk... les 1 :beerchug:

Flying
Plus Member
Plus Member
Berichten: 106
Lid geworden op: 22 Apr 2014
Bedankt: 1 keer
Uitgedeelde bedankjes: 7 keer

Re: Telenet Business Internet: ook vernieuwd!

Berichtdoor Flying » 18 Jun 2014, 18:57

Flying schreef:
Flying schreef:Ik heb daarnet Fluo home besteld. Modem-only gevraagd, maar wou de overigens vriendelijke man niet geven. Volgende week woensdag komen ze de modem vervangen en alles installeren. Anderhalve week wachten vs maanden bij Scarlet/Belgacom, yes please. Meteen Scarlet bestelling geannuleerd.


Mag straks alweer bellen. Net een aankoopbevestiging van Whoppa gekregen :x

Edit: gisteren vanop de Business-dienst doorgeschakeld naar particuliere dienst om alles in orde te brengen, daar drie of vier keer bevestigd dat ik geen Whoppa wenste en toch Whoppa gekregen. Zonet werd dat geannuleerd en werd ik doorgeschakeld naar Business-dienst. Een vriendelijke juffrouw aan telefoon die alles in orde gebracht heeft en de installatie verplaatst heeft van 25 naar 18 juni (morgen :-D ). Modem-only werd bevestigd.


Toch even een update. De technieker is vandaag langsgeweest en op een klein uurtje was alles geklaard. Er hangt een CV6181E aan de muur. Via mijn wifi haal ik mooie snelheden.

Afbeelding

ub4b
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 4047
Lid geworden op: 12 Jan 2006
Bedankt: 334 keer
Uitgedeelde bedankjes: 58 keer

Re: Telenet Business Internet: ook vernieuwd!

Berichtdoor ub4b » 18 Jun 2014, 19:47

Ik heb een voorloper, de Motorola / SBV6X2X (DOCSIS), dit is een modem-only setup.

Dus ga ik moeten upgraden naar een CV6181E ? Mijn huidige modem kon destijds hun 70 mbit abbo zonder moeite aan, had ooit een fibernet business met vast IP, maar omdat ze daar ook zwaar op shapen heb ik tegen heb gezegd dat ze me een basic internet mochten geven of ik naar de concurrentie liep ....

Met de nieuwe business 120 ben ik wel tempted om terug naar een wat ruimer product te gaan ....

ub4b
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 4047
Lid geworden op: 12 Jan 2006
Bedankt: 334 keer
Uitgedeelde bedankjes: 58 keer

Re: Telenet Business Internet: ook vernieuwd!

Berichtdoor ub4b » 27 Jun 2014, 17:18

Net gebeld met telenet, mijn drie jaar oude modem-only setup (Motorola / SBV6X2X (DOCSIS)) trekt zonder moeite hun nieuwste product.
Dus ga van een basic internet 30 mbps naar 160 mpbs

Ipv business internet 120 is het sinds vorige week namelijk business internet 160 geworden, en de prijs is idem gebleven ...

57 euro incl / maand

ub4b
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 4047
Lid geworden op: 12 Jan 2006
Bedankt: 334 keer
Uitgedeelde bedankjes: 58 keer

Re: Telenet Business Internet: ook vernieuwd!

Berichtdoor ub4b » 27 Jun 2014, 17:36

En direct zichtbaar in de telemeter ;)
Bijlagen
upgrade.png


Terug naar “Telenet (Chello, UPC)”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 2 gasten