telenet problemen met wow?

Cyb3r
Starter
Starter
Berichten: 13
Lid geworden op: 25 Jun 2011

telenet problemen met wow?

Berichtdoor Cyb3r » 01 Aug 2011, 02:05

De laatste weken heb ik irritante pingspikes op world of warcraft wat voorheen niet het probleem was nieuwe modem laten plaatsen (nota t probleem was van voor de replacement) en het blijft fibernet XL met ping van 400ftw.... (vooral tussen de drukke uren maar begint nu ook tijdens de rest van de dag)

Gebruikersavatar
Heronic
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 2722
Lid geworden op: 20 Okt 2003
Locatie: Bij mijn vrouw
Bedankt: 210 keer
Uitgedeelde bedankjes: 427 keer

Re: telenet problemen met wow?

Berichtdoor Heronic » 01 Aug 2011, 10:11

Er zijn wel serieuze lagspikes geweest op wow voor iedereen denk ik (Silvermoon). Eind vorige week is de world server er ook een paar keer uitgegaan.
“Insanity is my only means of relaxation "
My excuse? Being dunk. Whats yours?

Cyb3r
Starter
Starter
Berichten: 13
Lid geworden op: 25 Jun 2011

Re: telenet problemen met wow?

Berichtdoor Cyb3r » 01 Aug 2011, 19:35

ja het is niet de eerste keer maar het is hier meer de laatste weken dus vond t nogal abnormaal (edit : van 2ms naar 500+ ms is niet echt meer normaal...)
Laatst gewijzigd door Cyb3r op 01 Aug 2011, 19:46, 1 keer totaal gewijzigd.

Gebruikersavatar
Heronic
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 2722
Lid geworden op: 20 Okt 2003
Locatie: Bij mijn vrouw
Bedankt: 210 keer
Uitgedeelde bedankjes: 427 keer

Re: telenet problemen met wow?

Berichtdoor Heronic » 01 Aug 2011, 19:38

servers zullen het zwaar te verduren hebben in het schoolverlof he ;)
“Insanity is my only means of relaxation "
My excuse? Being dunk. Whats yours?

Gebruikersavatar
Ofloo
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 5226
Lid geworden op: 04 Okt 2004
Locatie: BALEN
Bedankt: 92 keer
Uitgedeelde bedankjes: 57 keer

Re: telenet problemen met wow?

Berichtdoor Ofloo » 01 Aug 2011, 23:55

voor een spel dat je koopt en dat je dan nog eens moet betalen om het te mogen spelen vind ik toch dat zulke zaken in orden mogen zijn ongeacht of het nu schoolvakantie is of niet.
Afbeelding

FlashBlue
Erelid
Erelid
Berichten: 2040
Lid geworden op: 20 Jan 2006
Locatie: Gent
Bedankt: 308 keer
Recent bedankt: 6 keer
Uitgedeelde bedankjes: 1047 keer

Re: telenet problemen met wow?

Berichtdoor FlashBlue » 02 Aug 2011, 08:44

Telenet heeft besloten, dat voor het goed van de mensheid, en ter bevordering van de sociale skills van de 5 tot 25 jarigen het noodzakelijk is om WoW af te moedigen.

Vanaf heden zullen er random hoge pings zijn naar alle WoW servers, om zodoende de spelers aan te moedigen om kennis te maken met de echte wereld, waar er geen elfjes, ogres, monsters, en andere rare figuren rondlopen, en waar mensen geen level metertje boven hun hoofd hebben, en geen potions nodig hebben 8)


:angel:

Gebruikersavatar
Heronic
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 2722
Lid geworden op: 20 Okt 2003
Locatie: Bij mijn vrouw
Bedankt: 210 keer
Uitgedeelde bedankjes: 427 keer

Re: telenet problemen met wow?

Berichtdoor Heronic » 02 Aug 2011, 10:55

echte wereld, waar er geen elfjes, ogres, monsters, en andere rare figuren rondlopen,

Ben je daar zeker van? :lol:
“Insanity is my only means of relaxation "
My excuse? Being dunk. Whats yours?

coolsmoe
Starter Plus
Starter Plus
Berichten: 34
Lid geworden op: 28 Dec 2010
Bedankt: 1 keer

Re: telenet problemen met wow?

Berichtdoor coolsmoe » 02 Aug 2011, 16:46

Geen problemen met WoW... als mijn ping boven de 30 komt, sta ik al klaar om te bellen naar de helpdesk! ;)

Cyb3r
Starter
Starter
Berichten: 13
Lid geworden op: 25 Jun 2011

Re: telenet problemen met wow?

Berichtdoor Cyb3r » 03 Aug 2011, 07:53

coolsmoe t probleem is niet world / homeping instaleer eens quartz en check daar je latency mee in wow dan zul je zien dat er wel degelijk spikes boven de 50ms uitkomen ook al krijg je 23/23ms in je balkje (ik kan zo laag gaan als 1 a 2ms tot soms 250ms een paar seconden later woohoo)

Gebruikersavatar
Heronic
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 2722
Lid geworden op: 20 Okt 2003
Locatie: Bij mijn vrouw
Bedankt: 210 keer
Uitgedeelde bedankjes: 427 keer

Re: telenet problemen met wow?

Berichtdoor Heronic » 03 Aug 2011, 07:56

1ms? Das bijna lan :eek:
“Insanity is my only means of relaxation "
My excuse? Being dunk. Whats yours?

coolsmoe
Starter Plus
Starter Plus
Berichten: 34
Lid geworden op: 28 Dec 2010
Bedankt: 1 keer

Re: telenet problemen met wow?

Berichtdoor coolsmoe » 03 Aug 2011, 08:59

En dan denk ik bij mezelf... moet ik dat dan serieus nemen? :)

Cyb3r
Starter
Starter
Berichten: 13
Lid geworden op: 25 Jun 2011

Re: telenet problemen met wow?

Berichtdoor Cyb3r » 04 Aug 2011, 05:15

fibernet xl + ik zit dicht tegen men homeserver sylvanas :)

coolsmoe
Starter Plus
Starter Plus
Berichten: 34
Lid geworden op: 28 Dec 2010
Bedankt: 1 keer

Re: telenet problemen met wow?

Berichtdoor coolsmoe » 08 Aug 2011, 17:22

Zelfs al mocht je in het gebouw naast de server wonen, haal je geen 1 of 2 ms. Of je moest een gat in de muur maken en je kabel stiekem in hun switch pluggen.

Ik heb die Quartz eens bekeken en die geeft idd andere latency tijden dan het 'algemene' icoon, maar volgens mij houdt die ook rekening met de tijd die nodig is om je spells te verwerken op de server. Het zou me niet verwonderen, mocht je een tragere pc hebben dat je Quartz latency (gevoelig) omhoog gaat, of dat de server zwaar belast is.

Of je nu FiberXL hebt of de goedkoopste Telenet internet toegang, dat maakt geen ruk uit voor je latency.

Anyway, ik zou de 'Quartz test' eens willen uitvoeren op xDSL...


Terug naar “Telenet (Chello, UPC)”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 4 gasten