Netwerk door de knieen ?

strangerke
Member
Member
Berichten: 78
Lid geworden op: 05 Okt 2008
Locatie: Limburg
Contact:

Re: Netwerk door de knieen ?

Berichtdoor strangerke » 01 Jan 2011, 19:00

En waar heeft MIJN probleem dan mee te maken ????????
Staat het verkeerd dan sorry daarvoor , maar ik heb toch snelheidsverlies , net zoals bij de topicstarter , niet dan ????

Gebruikersavatar
Teebee
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 1543
Lid geworden op: 24 Nov 2004
Locatie: ROFL - Republic Of FLanders (Limburg)
Bedankt: 40 keer
Uitgedeelde bedankjes: 17 keer

Re: Netwerk door de knieen ?

Berichtdoor Teebee » 01 Jan 2011, 19:02

Jawel, maar jouw snelheid lijkt me van een heel andere orde, een heel ander probleem.

strangerke
Member
Member
Berichten: 78
Lid geworden op: 05 Okt 2008
Locatie: Limburg
Contact:

Re: Netwerk door de knieen ?

Berichtdoor strangerke » 01 Jan 2011, 19:39

Heeft dus enkele weken zeer goed gewerkt , enkel vandaag dit grote snelheidsverlies .
Hopelijk is het morgen opgelost , want dit gaat echt niet voorruit :-(

Gebruikersavatar
Patje
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 3382
Lid geworden op: 03 Sep 2003
Locatie: (Ledegem)West vlaanderen
Bedankt: 75 keer
Uitgedeelde bedankjes: 172 keer

Re: Netwerk door de knieen ?

Berichtdoor Patje » 01 Jan 2011, 19:44

Neem je altijd die server in eindhoven voor test ? gebruik eens de server van mechelen
Intel® i3-4150 Dual-Core @3,5 GHZ. Ram: 16 GB. HD 1 TB || Windows 10 Home X64 || GSM Huawei Y6 (2019) @Proximus FlexPack
Afbeelding Afbeelding
*B-Box3V+ Speedtest https://www.speedtest.net/result/9814493578

strangerke
Member
Member
Berichten: 78
Lid geworden op: 05 Okt 2008
Locatie: Limburg
Contact:

Re: Netwerk door de knieen ?

Berichtdoor strangerke » 01 Jan 2011, 23:24

Eindhoven wordt automatisch geselecteerd bij mij , maar ookal neem ik een andere server , dat maakt niets uit
Laatst gewijzigd door strangerke op 02 Jan 2011, 08:31, 1 keer totaal gewijzigd.

TiTanium
Moderator
Moderator
Berichten: 5605
Lid geworden op: 27 Feb 2007
Locatie: Antwerpen 2
Bedankt: 463 keer
Uitgedeelde bedankjes: 695 keer

Re: Netwerk door de knieen ?

Berichtdoor TiTanium » 01 Jan 2011, 23:33

Mijn snelheid is tegenwoordig 's avonds ook om van te wenen. Sinds enkele weken is dit begonnen en merk ik dit enorm aan youtube of aan men streams waar ik soms gebruik van maak.
Afbeelding
En op hun eigen site is het nog erger!!! Alleen vind ik het grappig dat men upload dat moment wel een stuk beter is als anders.
Last Result:
Download Speed: 8594 kbps (1074.3 KB/sec transfer rate)
Upload Speed: 1388 kbps (173.5 KB/sec transfer rate)
Latency: 11 ms
Sat Jan 01 2011 23:32:09 GMT+0100 (Romance (standaardtijd))
Computer: PRIME Asus X299 Deluxe ~ i7 7820X ~ 32GB DDR4 ~ 1080Ti Strix ~ M.2 Samsung EVO 960 500GB
Monitor: Samsung S27A950D & S27B750V
Smartphone: Samsung Galaxy Note9 Ultimate 1TB
Internet: Telenet Wigo 35 @ 300/20 ~ TV box ~ Docsis 3.1 HGW
Unifi: Dream Machine ~ Switch 8 POE-60W ~ 3x Switch Flex Mini ~ AP-Flex-HD

Gebruikersavatar
Patje
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 3382
Lid geworden op: 03 Sep 2003
Locatie: (Ledegem)West vlaanderen
Bedankt: 75 keer
Uitgedeelde bedankjes: 172 keer

Re: Netwerk door de knieen ?

Berichtdoor Patje » 01 Jan 2011, 23:43

Persoonlijk vind ik hoofddorp een slechte server, want daar haal ik na 4 keer testen nooit meer dan 21 Mbps
server mechelen en ook eindhoven geven meer een positief resultaat.

Afbeelding

Speedtest telenet
Last Result:
Download Speed: 28666 kbps (3583.3 KB/sec transfer rate)
Upload Speed: 1428 kbps (178.5 KB/sec transfer rate)
Latency: 10 ms
zaterdag 1 januari 2011 23:50:21


vanavond niet echt veel last ..... mja het heeft soms ook zijn momenten dat het zwak is. (wel nog nooit onder de 12 Mbps gegaan)
Laatst gewijzigd door Patje op 01 Jan 2011, 23:51, 3 keer totaal gewijzigd.
Intel® i3-4150 Dual-Core @3,5 GHZ. Ram: 16 GB. HD 1 TB || Windows 10 Home X64 || GSM Huawei Y6 (2019) @Proximus FlexPack
Afbeelding Afbeelding
*B-Box3V+ Speedtest https://www.speedtest.net/result/9814493578

TiTanium
Moderator
Moderator
Berichten: 5605
Lid geworden op: 27 Feb 2007
Locatie: Antwerpen 2
Bedankt: 463 keer
Uitgedeelde bedankjes: 695 keer

Re: Netwerk door de knieen ?

Berichtdoor TiTanium » 01 Jan 2011, 23:47

Bij de laatste test heb ik de speedtest van telenet gebruikt en die gaf amper :!: 9mbps
en bij men laatste test nog erger!

Last Result:
Download Speed: 6991 kbps (873.9 KB/sec transfer rate)
Upload Speed: 1346 kbps (168.3 KB/sec transfer rate)
Latency: 8 ms
Sat Jan 01 2011 23:47:57 GMT+0100 (Romance (standaardtijd))
Computer: PRIME Asus X299 Deluxe ~ i7 7820X ~ 32GB DDR4 ~ 1080Ti Strix ~ M.2 Samsung EVO 960 500GB
Monitor: Samsung S27A950D & S27B750V
Smartphone: Samsung Galaxy Note9 Ultimate 1TB
Internet: Telenet Wigo 35 @ 300/20 ~ TV box ~ Docsis 3.1 HGW
Unifi: Dream Machine ~ Switch 8 POE-60W ~ 3x Switch Flex Mini ~ AP-Flex-HD

ubremoved_539
Deel van't meubilair
Deel van't meubilair
Berichten: 29849
Lid geworden op: 28 Okt 2003
Bedankt: 1995 keer
Uitgedeelde bedankjes: 446 keer

Re: Netwerk door de knieen ?

Berichtdoor ubremoved_539 » 01 Jan 2011, 23:52

Patje schreef:Persoonlijk vind ik hoofddorp een slechte server


Bedoeling van deze thread was in eerste instantie aan te tonen dat Telenet een probleem heeft op z'n EIGEN netwerk.

De enige methode om dat enigsinds correct aan te tonen is de server in Mechelen te gebruiken (en geen andere). Ik zou dan ook wil vragen deze thread enigsinds proper te houden van allerhande andere problemen die inherent zijn aan internet (en misschien TN z'n peering).

Voor mensen die dus een probleem hebben met de resultaten bij gebruik van WIRED internet op de server in Mechelen... laat hier maar horen !

TiTanium
Moderator
Moderator
Berichten: 5605
Lid geworden op: 27 Feb 2007
Locatie: Antwerpen 2
Bedankt: 463 keer
Uitgedeelde bedankjes: 695 keer

Re: Netwerk door de knieen ?

Berichtdoor TiTanium » 02 Jan 2011, 00:55

De last result is van telenet zelf. Nu zijn alle problemen van de baan en ga ik terug aan de volle snee. Maar sinds enkele weken is 6a9 mbps standaard aan het worden tijdens de rode uren. Zou misschien kunnen als ik die eurodocsis 3.0 heb dat het probleem al een pak minder ga zijn doordat er meer kanalen gebruikt worden. En ik test altijd wired :D
Computer: PRIME Asus X299 Deluxe ~ i7 7820X ~ 32GB DDR4 ~ 1080Ti Strix ~ M.2 Samsung EVO 960 500GB
Monitor: Samsung S27A950D & S27B750V
Smartphone: Samsung Galaxy Note9 Ultimate 1TB
Internet: Telenet Wigo 35 @ 300/20 ~ TV box ~ Docsis 3.1 HGW
Unifi: Dream Machine ~ Switch 8 POE-60W ~ 3x Switch Flex Mini ~ AP-Flex-HD

Gebruikersavatar
quistnix
Erelid
Erelid
Berichten: 1646
Lid geworden op: 08 Mar 2007
Bedankt: 7 keer
Uitgedeelde bedankjes: 16 keer

Re: Netwerk door de knieen ?

Berichtdoor quistnix » 02 Jan 2011, 01:38

Maar Telenet blijft uiteraard de snelste :twisted:

TiTanium
Moderator
Moderator
Berichten: 5605
Lid geworden op: 27 Feb 2007
Locatie: Antwerpen 2
Bedankt: 463 keer
Uitgedeelde bedankjes: 695 keer

Re: Netwerk door de knieen ?

Berichtdoor TiTanium » 02 Jan 2011, 01:45

Kzal binnenkort wel overstappen liever iets trager en geen miserie dan de snelste met miserie en wanneer hun het uitkomt aan de volle snee... Vroeger altijd adsl2+ gehad dat iets trager was +/- 18mbps en da ging ook de hele dag aan de volle snee!
Computer: PRIME Asus X299 Deluxe ~ i7 7820X ~ 32GB DDR4 ~ 1080Ti Strix ~ M.2 Samsung EVO 960 500GB
Monitor: Samsung S27A950D & S27B750V
Smartphone: Samsung Galaxy Note9 Ultimate 1TB
Internet: Telenet Wigo 35 @ 300/20 ~ TV box ~ Docsis 3.1 HGW
Unifi: Dream Machine ~ Switch 8 POE-60W ~ 3x Switch Flex Mini ~ AP-Flex-HD

strangerke
Member
Member
Berichten: 78
Lid geworden op: 05 Okt 2008
Locatie: Limburg
Contact:

Re: Netwerk door de knieen ?

Berichtdoor strangerke » 02 Jan 2011, 08:31

Ondertussen lijkt alles terug in orde

Afbeelding

Ben benieuwd wat het vanmiddag geeft :roll: :roll:

Gebruikersavatar
fieldoxide
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 1846
Lid geworden op: 23 Mei 2006
Locatie: Heverlee
Bedankt: 25 keer
Uitgedeelde bedankjes: 111 keer

Re: Netwerk door de knieen ?

Berichtdoor fieldoxide » 02 Jan 2011, 11:48

Hier weer zeer zwakke snelheden .
Afbeelding
Normaal gezien zit ik op een 30 Mbps profiel . Overbezetting op de node ?
Tot 14 dagen geleden geen enkel probleem .

Tuner111
Member
Member
Berichten: 71
Lid geworden op: 08 Feb 2010
Bedankt: 2 keer
Uitgedeelde bedankjes: 4 keer

Re: Netwerk door de knieen ?

Berichtdoor Tuner111 » 02 Jan 2011, 19:35

Afbeelding

alles inorde hiero

decat
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 1371
Lid geworden op: 31 Jan 2007
Locatie: Brabant
Bedankt: 90 keer
Recent bedankt: 3 keer
Uitgedeelde bedankjes: 88 keer

Re: Netwerk door de knieen ?

Berichtdoor decat » 02 Jan 2011, 19:44

Hier blijkbaar ook

,Afbeelding

Gebruikersavatar
fieldoxide
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 1846
Lid geworden op: 23 Mei 2006
Locatie: Heverlee
Bedankt: 25 keer
Uitgedeelde bedankjes: 111 keer

Re: Netwerk door de knieen ?

Berichtdoor fieldoxide » 02 Jan 2011, 21:18

Ben een beetje 'jaloers ' op jullie snelheden , zeggen dat ik die vroeger ook haalde . :cry:
Afbeelding
Ik denk dat ik morgen eens naar de helpdesk ga bellen om meer uitleg .

ubremoved_539
Deel van't meubilair
Deel van't meubilair
Berichten: 29849
Lid geworden op: 28 Okt 2003
Bedankt: 1995 keer
Uitgedeelde bedankjes: 446 keer

Re: Netwerk door de knieen ?

Berichtdoor ubremoved_539 » 02 Jan 2011, 22:54

Inderdaad echt zielig... en maar op de borst kloppen "we zijn de snelste"

Afbeelding

Wat moet dat worden als men Yelo gaat aanbieden voor PC :bang:

Gebruikersavatar
fieldoxide
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 1846
Lid geworden op: 23 Mei 2006
Locatie: Heverlee
Bedankt: 25 keer
Uitgedeelde bedankjes: 111 keer

Re: Netwerk door de knieen ?

Berichtdoor fieldoxide » 08 Jan 2011, 16:39

Vandaag opnieuw een aantal snelheids testen uitgevoerd . Vanmorgen zonder problemen rond de 27 Mbps . Net nog een test gedaan en nu haal ik met moeite :
Afbeelding
Omgeving Leuven . Tijdens de piekuren zakt de snelheid hier echt in .

Gebruikersavatar
mailracer
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 3609
Lid geworden op: 23 Feb 2010
Bedankt: 287 keer
Recent bedankt: 1 keer
Uitgedeelde bedankjes: 212 keer

Re: Netwerk door de knieen ?

Berichtdoor mailracer » 08 Jan 2011, 18:26

Last Result:
Download Speed: 90615 kbps (11326.9 KB/sec transfer rate)
Upload Speed: 4341 kbps (542.6 KB/sec transfer rate)
Latency: 14 ms
zaterdag 8 januari 2011 18:25:51

In de randomgeving van Leuven geen problemen blijkbaar.

frado
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 929
Lid geworden op: 10 Aug 2006
Bedankt: 4 keer

Re: Netwerk door de knieen ?

Berichtdoor frado » 08 Jan 2011, 20:13

Afbeelding
Te 8660, toch geen drukke grootstad hier :D (turbo xl)

q-tec
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 2290
Lid geworden op: 23 Dec 2007
Locatie: nevele
Bedankt: 99 keer
Uitgedeelde bedankjes: 71 keer

Re: Netwerk door de knieen ?

Berichtdoor q-tec » 08 Jan 2011, 20:19

Eigenlijk eens benieuwd wat het hier in Nevele is met telenet een gemeente zonder vdsl...zelfs al kennen de mensen er niet veel van geen HDTV dan ga ik wel naar telenet.
Edpnet High upload 16/10 + edpnet voip + weepee voip
Belgacom Vdsl 16.5/2
Galys2 + Mobile vikings
Afbeelding

Afbeelding

ubremoved_539
Deel van't meubilair
Deel van't meubilair
Berichten: 29849
Lid geworden op: 28 Okt 2003
Bedankt: 1995 keer
Uitgedeelde bedankjes: 446 keer

Re: Netwerk door de knieen ?

Berichtdoor ubremoved_539 » 09 Jan 2011, 12:47

fieldoxide schreef:Tijdens de piekuren zakt de snelheid hier echt in .


Op basis van de postings in deze thread is me al lang duidelijk dat het probleem zich zowat over heel Vlaanderen voor doet... of dat een indicatie is van waar de problemen echt zitten weet ik niet... volgens mij is het nog steeds een probleem van overbelaste nodes, anders zouden de problemen nog veel groter zijn.

Het droevige aan dit alles is dat er geen antwoord komt van TN... zelfs niet van Charlotte :nono:

Op dit moment trouwens volgende cijfers (wat nog enigsinds aanvaardbaar is)...

Afbeelding

Gebruikersavatar
fieldoxide
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 1846
Lid geworden op: 23 Mei 2006
Locatie: Heverlee
Bedankt: 25 keer
Uitgedeelde bedankjes: 111 keer

Re: Netwerk door de knieen ?

Berichtdoor fieldoxide » 09 Jan 2011, 14:56

Nu hier in het 'Leuvense ' ook aanvaardbare snelheden , terwijl dit gisteren niet zo was . IK denk ook aan overbelaste nodes . Misschien wordt het tijd dat Charlotte dit ook eens leest en doorgeeft aan de technische dienst .
Afbeelding

Goztow
Erelid
Erelid
Berichten: 13067
Lid geworden op: 14 Nov 2006
Locatie: Brussel
Bedankt: 805 keer
Recent bedankt: 2 keer
Uitgedeelde bedankjes: 1311 keer
Contact:

Re: Netwerk door de knieen ?

Berichtdoor Goztow » 09 Jan 2011, 15:17

Het is onmogelijk dat Telenet niet op de hoogte is.
Bedank andere users voor nuttige posts, door op Afbeelding te klikken
Overstappen van vaste lijn naar voip? Lees hier hoe
Afbeelding Waze user

Gebruikersavatar
Ken
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 4183
Lid geworden op: 04 Apr 2005
Locatie: België
Bedankt: 95 keer
Uitgedeelde bedankjes: 47 keer

Re: Netwerk door de knieen ?

Berichtdoor Ken » 09 Jan 2011, 15:24

Goztow schreef:Het is onmogelijk dat Telenet niet op de hoogte is.

Zijt maar gerust dat ze in het Telenet NOC 100% op de hoogte zijn. :x

Internet = Telenet Business Fibernet 300/30 Mbps + Orange Surf Extra Card LTE backup
Fixed phone = OVH VoIP Entreprise
Mobile= Orange Go Plus Pro + Huawei P30 Pro
TV = FTA IPTV + Netflix
Network = 100% MikroTik powered
Car = Tesla Model 3, referral code click here

ubremoved_539
Deel van't meubilair
Deel van't meubilair
Berichten: 29849
Lid geworden op: 28 Okt 2003
Bedankt: 1995 keer
Uitgedeelde bedankjes: 446 keer

Re: Netwerk door de knieen ?

Berichtdoor ubremoved_539 » 09 Jan 2011, 15:41

TN is hier inderdaad zeker van op de hoogte, maar het is gewoonweg "not-done" om dergelijke dingen toe te geven (in plaats daarvan maakt men nog liever reclame ivm. hun effectieve snelheid). Nu ja, gans dit gedoe gaat wel eens in hun eigen gezicht ontploffen... tenzij ze weer net snel genoeg zijn met upgrades.

Gebruikersavatar
Patje
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 3382
Lid geworden op: 03 Sep 2003
Locatie: (Ledegem)West vlaanderen
Bedankt: 75 keer
Uitgedeelde bedankjes: 172 keer

Re: Netwerk door de knieen ?

Berichtdoor Patje » 09 Jan 2011, 16:46

fieldoxide schreef:Nu hier in het 'Leuvense ' ook aanvaardbare snelheden , terwijl dit gisteren niet zo was . IK denk ook aan overbelaste nodes . Misschien wordt het tijd dat Charlotte dit ook eens leest en doorgeeft aan de technische dienst .

Als je wat terug kijkt in dit topic heeft Charlotte al eens gereageerd en hebben enkele van ons al meteen gegevens doorgegeven aan haar (ik ook zelf).
onze lijn wordt in de gaten gehouden door de netwerkbeheerder maar tot nu toe is er idd nog steeds geen reactie gekomen of er effectief teveel belasting is op de nodes of er iets anders aan de hand is (?)
vorige week is zelfs mijn ip-adres veranderd terwijl ik mijn vorig ip al één jaar had, benieuwd of ze nu nog mijn lijn kunnen volgen voor controle :roll: Pffff
(momenteel is het wel goed, maar voor hoelang?)

Afbeelding
Laatst gewijzigd door Patje op 09 Jan 2011, 17:08, 2 keer totaal gewijzigd.
Intel® i3-4150 Dual-Core @3,5 GHZ. Ram: 16 GB. HD 1 TB || Windows 10 Home X64 || GSM Huawei Y6 (2019) @Proximus FlexPack
Afbeelding Afbeelding
*B-Box3V+ Speedtest https://www.speedtest.net/result/9814493578

Gebruikersavatar
fieldoxide
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 1846
Lid geworden op: 23 Mei 2006
Locatie: Heverlee
Bedankt: 25 keer
Uitgedeelde bedankjes: 111 keer

Re: Netwerk door de knieen ?

Berichtdoor fieldoxide » 09 Jan 2011, 16:58

Heb inderdaad vorige week ook mijn gegevens doorgegeven aan Charlotte via pb , maar net als jou ook nog geen reactie gekregen . Heb nog wel steeds hetzelfde ip adres . Laat ons hopen dat we snel bericht krijgen .
Afbeelding
We houden elkaar op de hoogte . :-)

ubremoved_539
Deel van't meubilair
Deel van't meubilair
Berichten: 29849
Lid geworden op: 28 Okt 2003
Bedankt: 1995 keer
Uitgedeelde bedankjes: 446 keer

Re: Netwerk door de knieen ?

Berichtdoor ubremoved_539 » 18 Jan 2011, 20:01

Veel aandacht rond nieuwe producten (en hoge snelheden)... maar nog steeds is TN niet in staat op de bestaande producten de vermelde snelheid te leveren;

Afbeelding

Het spijtige aan dit alles is dat zelfs "Charlotte" als officiele TN afgevaardigde niets van zich laat horen !

kloon
Plus Member
Plus Member
Berichten: 203
Lid geworden op: 04 Sep 2005
Bedankt: 14 keer
Uitgedeelde bedankjes: 1 keer

Re: Netwerk door de knieen ?

Berichtdoor kloon » 18 Jan 2011, 21:15

Hier geen problemen
21 uur lekker druk op het netwerk en haal bijna mijn volledige snelheid
Afbeelding

Pergeke
Starter
Starter
Berichten: 4
Lid geworden op: 18 Jan 2011

Re: Netwerk door de knieen ?

Berichtdoor Pergeke » 19 Jan 2011, 01:35

Bij mij is het aan het flippen :-D

Afbeelding

en deze op server Mechelen klopt ook niet echt :eek:

Afbeelding

Thallyos
Member
Member
Berichten: 70
Lid geworden op: 07 Aug 2006
Bedankt: 1 keer

Re: Netwerk door de knieen ?

Berichtdoor Thallyos » 19 Jan 2011, 10:11

r2504 schreef:Veel aandacht rond nieuwe producten (en hoge snelheden)... maar nog steeds is TN niet in staat op de bestaande producten de vermelde snelheid te leveren;

Afbeelding

Het spijtige aan dit alles is dat zelfs "Charlotte" als officiele TN afgevaardigde niets van zich laat horen !


Ze laten hier niets horen nee, maar ondertussen blijkt hier toch dat de node waar ik zit overbelast is. De reden waarom een upgrade naar Fibernet bij mij niet mogelijk is. Ik denk dat ze anders, als er geen reden is om je een reden te geven, liever zwijgen over zo'n zaken.

Gebruikersavatar
ctgilles
Plus Member
Plus Member
Berichten: 208
Lid geworden op: 22 Mei 2006
Locatie: 016
Bedankt: 4 keer
Uitgedeelde bedankjes: 6 keer

Re: Netwerk door de knieen ?

Berichtdoor ctgilles » 19 Jan 2011, 10:54

Ze laten hier niets horen nee, maar ondertussen blijkt hier toch dat de node waar ik zit overbelast is. De reden waarom een upgrade naar Fibernet bij mij niet mogelijk is. Ik denk dat ze anders, als er geen reden is om je een reden te geven, liever zwijgen over zo'n zaken.

Ook Leuven? Hier (stadscentrum) ga ik al op mijn 2 blote knieën zitten als ik 's namiddags / 's avond 1MB/s kan halen!! 8 vd 30Mbit (as advertised) = 27%. En maar zeggen dat het aan mijn binnenbekabeling ligt!
Ik vraag mij af wat hoe Telenet zou reageren als IK maar betaal voor wat ik krijg: dus maar 27% betaal van mijn internet... Denk niet dat ze zo "rustig" zouden blijven als wij (dreigbrieven/aanmaningen, extra kosten, ...)
Afbeelding

Thallyos
Member
Member
Berichten: 70
Lid geworden op: 07 Aug 2006
Bedankt: 1 keer

Re: Netwerk door de knieen ?

Berichtdoor Thallyos » 20 Jan 2011, 12:12

Niet in Leuven nee, hier het centrum van Gent.

Ik had nochtans de indruk dat het iets beter was de laatste tijd, tot ik zondagavond snel nog iets wou afhalen. Ik kon met moeite 500kB/s halen rond een uur of zeven 's avonds.

Nu, op zich heb ik geen onmiddelijke nood aan die extra snelheid. Toch niet zolang je alles 's nachts of 's morgens heel vroeg moet downloaden. Hopelijk hebben ze binnen een maandje de kinderziektes uit hun systeem gekregen en doen ze ondertussen wat moeite om hun overbelaste nodes te ontlasten.

andrez
Forumtroll
Forumtroll
Berichten: 3
Lid geworden op: 12 Jan 2011

Re: Netwerk door de knieen ?

Berichtdoor andrez » 20 Jan 2011, 12:17

Gisteravond niets aan de hand hier.
Fibernet60 _ om 21H36
Bijlagen
3.jpg
(14.62 KiB) 333 keer gedownload

coolsmoe
Starter Plus
Starter Plus
Berichten: 34
Lid geworden op: 28 Dec 2010
Bedankt: 1 keer

Re: Netwerk door de knieen ?

Berichtdoor coolsmoe » 20 Jan 2011, 12:30

Regio Hemiksem tijdens de spitsuren ook geen probleem. Volle snelheid fiber60.

ubremoved_539
Deel van't meubilair
Deel van't meubilair
Berichten: 29849
Lid geworden op: 28 Okt 2003
Bedankt: 1995 keer
Uitgedeelde bedankjes: 446 keer

Re: Netwerk door de knieen ?

Berichtdoor ubremoved_539 » 20 Jan 2011, 12:49

Leuk voor zij die geen problemen hebben (en dat zal wel de meerderheid zijn), maar gelieve dergelijke meldingen niet meer te posten... bedoeling van deze thread is een idee te krijgen van wie WEL problemen heeft, in welke regio en op welke tijdstippen.

philippe_d
Moderator
Moderator
Berichten: 15636
Lid geworden op: 28 Apr 2008
Locatie: Waregem
Bedankt: 2755 keer
Recent bedankt: 9 keer
Uitgedeelde bedankjes: 753 keer
Contact:

Re: Netwerk door de knieen ?

Berichtdoor philippe_d » 20 Jan 2011, 13:39

Laat mij toe hierop - als Moderator - te reageren.
Userbase is een open Forum, waar iedere gebruiker vrij zijn mening mag schrijven, binnen de perken van de Forumregels. Zolang de bijdragen on-topic zijn, is er niets aan de hand.
Een topic starter wordt niet automatisch "eigenaar" van de topic, en heeft dus geen "rechten" om te beslissen welke reacties hij wil of niet wil.

Trouwens, de titel van de originele post "Netwerk door de knieen ?" (met vraagteken) duidt aan dat je de vraag stelt of het netwerk al of niet door de knieen gaat. Om hierover een objectief oordeel te vellen is het toch ook goed om reacties te zien van mensen die GEEN problemen hebben, in welke regio en op welke tijdstippen ??

Philippe.
VoIP: WeePee (vaste nummers geporteerd), Sipgate.de, Sipgate.co.uk, MegaVoip (uitgaand België).
Provider: Proximus Start (60/4 mbps down/up).
Modem/Router: Fritz!Box 7590 int, FW 07.20, profiel 100/35.
Telefoon centrale: Euracom 181 achter FritzBox So.
TV: Telenet CI+, Fritz!DVB-C.

Dave_S
Starter Plus
Starter Plus
Berichten: 38
Lid geworden op: 14 Jul 2010

Re: Netwerk door de knieen ?

Berichtdoor Dave_S » 20 Jan 2011, 14:13

Fibernet Business XL - regio Waregem:


Afbeelding
Afbeelding


Terug naar “Telenet (Chello, UPC)”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 2 gasten