My Proximus: telkens foutmelding?

Bababa
Pro Member
Pro Member
Berichten: 339
Lid geworden op: 28 Jul 2014
Bedankt: 20 keer
Uitgedeelde bedankjes: 20 keer

My Proximus: telkens foutmelding?

Berichtdoor Bababa » 30 Apr 2019, 10:08

Ik ga naar https://www.proximus.be/login
Ik log me in met correcte gegevens.
Ik krijg een foutmelding op een pagina van Belgacom.
Ik ga terug naar https://www.proximus.be/login , en ik ben ingelogd.
Nog mensen die hetzelfde overvinden?
Telenet Basic Internet + Telenet Digicorder + Telenet CI+-module
Mobile Vikings prepaid sinds 6 jaar
Netflix via Chromecast - Eweka nieuwsgroepen

Bababa
Pro Member
Pro Member
Berichten: 339
Lid geworden op: 28 Jul 2014
Bedankt: 20 keer
Uitgedeelde bedankjes: 20 keer

Re: My Proximus: telkens foutmelding?

Berichtdoor Bababa » 05 Mei 2019, 09:50

up
Telenet Basic Internet + Telenet Digicorder + Telenet CI+-module
Mobile Vikings prepaid sinds 6 jaar
Netflix via Chromecast - Eweka nieuwsgroepen

Gebruikersavatar
lacer
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 2242
Lid geworden op: 24 Feb 2007
Locatie: Gent
Bedankt: 125 keer
Uitgedeelde bedankjes: 83 keer

Re: My Proximus: telkens foutmelding?

Berichtdoor lacer » 17 Jun 2019, 18:38

Ik log in en krijg in FF een URL in de adresbalk die elke seconde steeds maar aangroeit. Venster blijft wit.

https://admit.belgacom.be/eservices/wps ... 2525252525 ....enz ...

Nog UB 'ers met login problemen in MyProximus ?
Proximux Internet Start 60/4 speedtest max 58/3.9
VoIp OVH + Gigaset C610IP + C430H
Telenet Digital TV HD Digicorder AD 2100 black
WDTV Live SMP + RPi 3B + Android met Kodi
FLUKSO monitoring Elec-Gas-Water-PV > PVoutput
Ubuntu Mate 16.04 + 18.04

tien
Pro Member
Pro Member
Berichten: 253
Lid geworden op: 17 Apr 2019
Bedankt: 8 keer
Recent bedankt: 1 keer
Uitgedeelde bedankjes: 8 keer

Re: My Proximus: telkens foutmelding?

Berichtdoor tien » 17 Jun 2019, 19:15

hier ok.
Gebruik geen itsme

edp-net
Starter
Starter
Berichten: 4
Lid geworden op: 30 Dec 2012
Uitgedeelde bedankjes: 2 keer

Re: My Proximus: telkens foutmelding?

Berichtdoor edp-net » 17 Jun 2019, 20:21

Ben nu twee en half maand (terug) bij Proximus met een P&G.

Buiten dat het dure tarieven zijn, is 'MyProximus' volledig ondermaats: ondervindt teveel problemen met hun technische fouten.

Aangezien voor Proximus het TV-platform het belangrijkste is, gaat er weinig geïnvesteerd worden in 'wat de klanten aan self-service' kunnen doen.

Vroeger was ik ontevreden over Proximus, nu ontevredener!!

Gebruikersavatar
lacer
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 2242
Lid geworden op: 24 Feb 2007
Locatie: Gent
Bedankt: 125 keer
Uitgedeelde bedankjes: 83 keer

Re: My Proximus: telkens foutmelding?

Berichtdoor lacer » 18 Jun 2019, 14:10

Ik gebruikte blijkbaar een oud adres:
https://admit.belgacom.be/eservices/wps ... anguage=NL

Als ik klik op bovenstaande url uit de openingspost, geen enkel probleem meer :wink:
Proximux Internet Start 60/4 speedtest max 58/3.9
VoIp OVH + Gigaset C610IP + C430H
Telenet Digital TV HD Digicorder AD 2100 black
WDTV Live SMP + RPi 3B + Android met Kodi
FLUKSO monitoring Elec-Gas-Water-PV > PVoutput
Ubuntu Mate 16.04 + 18.04

jackho
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 4106
Lid geworden op: 05 Jun 2011
Bedankt: 265 keer
Uitgedeelde bedankjes: 88 keer

Re: My Proximus: telkens foutmelding?

Berichtdoor jackho » 18 Jun 2019, 14:59

Ik gebruik altijd https://myproximus.be


Terug naar “Proximus (Belgacom, Skynet)”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 2 gasten