Belgacom Internet Start = Traag?

Gebruikersavatar
krisken
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 19079
Lid geworden op: 07 Nov 2006
Twitter: kriskenbe
Locatie: Massemen - 91WET0
Bedankt: 955 keer
Uitgedeelde bedankjes: 1818 keer
Contact:

Belgacom Internet Start = Traag?

Berichtdoor krisken » 11 Sep 2014, 01:56

Zijn er nog mensen (regio 09) welke traag internet of instabiel internet ervaren?
Sinds ongeveer middernacht ziet dat er niet goed uit :
http://sp01.be-okp.smokeping.me/smokepi ... keBGCRtr01

Betreft een Internet Start abonnement welke deze maand 40GB (ongeveer) heeft verbruikt, dus zeker niet wegens smallband...

Internet = Orange 100/10Mbps + WirelessBelgië
Telefonie = EDPnet + OVH
GSM = Orange Intense Smartphone + Scarlet Red
TV = Orange + Netflix + Stievie
Netwerk = Mikrotik + Ubiquiti

lion51
Premium Member
Premium Member
Berichten: 605
Lid geworden op: 12 Nov 2009
Bedankt: 72 keer
Uitgedeelde bedankjes: 24 keer

Re: Belgacom Internet Start = Traag?

Berichtdoor lion51 » 11 Sep 2014, 07:21

Zelfde hier in zwijnaarde
Sommige pagina's worden gewoon niet opgehaald of half
Heb zelfs alternatieve dns servers ingesteld
Bij een herstart duurt heel lang voor er zelfs een ipv6 adres wordt toegekend
Zelf heb ik abo comfort
Zelfs pagina e-service is niet bereikbaar ongeacht welk platform je gebruikt ( windows , android of mac)

Blino
Plus Member
Plus Member
Berichten: 151
Lid geworden op: 26 Jul 2003
Bedankt: 4 keer
Uitgedeelde bedankjes: 2 keer

Re: Belgacom Internet Start = Traag?

Berichtdoor Blino » 11 Sep 2014, 09:55

Zelfde probleem hier, zone 050.

Benbits
Pro Member
Pro Member
Berichten: 284
Lid geworden op: 05 Feb 2009
Bedankt: 19 keer
Uitgedeelde bedankjes: 7 keer

Re: Belgacom Internet Start = Traag?

Berichtdoor Benbits » 11 Sep 2014, 10:03

algemeen probleem in de regio Gent, Wordt onderzocht.
b.
Afbeelding Afbeelding

Jan007
Pro Member
Pro Member
Berichten: 356
Lid geworden op: 22 Nov 2010
Bedankt: 15 keer
Uitgedeelde bedankjes: 12 keer

Re: Belgacom Internet Start = Traag?

Berichtdoor Jan007 » 11 Sep 2014, 10:22

Probleem in 052 is blijkbaar opgelost.

Benbits
Pro Member
Pro Member
Berichten: 284
Lid geworden op: 05 Feb 2009
Bedankt: 19 keer
Uitgedeelde bedankjes: 7 keer

Re: Belgacom Internet Start = Traag?

Berichtdoor Benbits » 11 Sep 2014, 11:44

Opgelost sinds 10:45..
Afbeelding Afbeelding

philippe_d
Moderator
Moderator
Berichten: 15431
Lid geworden op: 28 Apr 2008
Locatie: Waregem
Bedankt: 2709 keer
Recent bedankt: 14 keer
Uitgedeelde bedankjes: 740 keer
Contact:

Re: Belgacom Internet Start = Traag?

Berichtdoor philippe_d » 11 Sep 2014, 13:24

Benbits schreef:algemeen probleem in de regio Gent, Wordt onderzocht.

En wat zou het probleem geweest zijn?
VoIP: WeePee (vaste nummers geporteerd), Sipgate.de, Sipgate.co.uk, MegaVoip (uitgaand België).
Provider: Proximus Start (60/20 mbps down/up).
Modem/Router: Fritz!Box 7590 int, FW 07.19-78144 BETA, profiel 100/35.
Telefoon centrale: Euracom 181 achter FritzBox So.
TV: Telenet CI+, Fritz!DVB-C.

lion51
Premium Member
Premium Member
Berichten: 605
Lid geworden op: 12 Nov 2009
Bedankt: 72 keer
Uitgedeelde bedankjes: 24 keer

Re: Belgacom Internet Start = Traag?

Berichtdoor lion51 » 11 Sep 2014, 14:41

Denk dat nog nie opgelost is want er zijn weer sites niet bereikbaar via vdsl maar via 3G wel

Gebruikersavatar
krisken
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 19079
Lid geworden op: 07 Nov 2006
Twitter: kriskenbe
Locatie: Massemen - 91WET0
Bedankt: 955 keer
Uitgedeelde bedankjes: 1818 keer
Contact:

Re: Belgacom Internet Start = Traag?

Berichtdoor krisken » 11 Sep 2014, 15:10

Klopt, ik merk ook dat een aantal sites nog traag zijn, maar wel vlot laden via EDPnet of via de telenethomespot van de buur...

Internet = Orange 100/10Mbps + WirelessBelgië
Telefonie = EDPnet + OVH
GSM = Orange Intense Smartphone + Scarlet Red
TV = Orange + Netflix + Stievie
Netwerk = Mikrotik + Ubiquiti

powaq
Premium Member
Premium Member
Berichten: 543
Lid geworden op: 16 Sep 2008
Bedankt: 41 keer
Uitgedeelde bedankjes: 16 keer

Re: Belgacom Internet Start = Traag?

Berichtdoor powaq » 11 Sep 2014, 15:20

Heeft er bij mij net ook uitgelegen. Geen sync meer.. Antwerpen stad
Kan toeval zijn. Maar m'n sync is wel meer dan 2db gestegen naar 28.9! En nog steeds op 30/6 :-(

laroyj
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 2006
Lid geworden op: 19 Mar 2011
Locatie: TIELT
Bedankt: 103 keer
Uitgedeelde bedankjes: 24 keer
Contact:

Re: Belgacom Internet Start = Traag?

Berichtdoor laroyj » 11 Sep 2014, 15:57

in Tielt 051 ging het gisteravond en deze nacht ook heel traag via belgacom start met een 30/2 profiel...
wel eigenaardig dat wanneer ik de speedtest deed wel 28/1,85 had maar toch ging het niet vooruit en wilden idd niet alle pagina's openen...
Internet: Orange vast+4G+Telenet Basic + EDPNET SLA VDSL2 (85/20)
Telefonie: VOIP: EDPNET + Weepee + Cheapconnect + Internetcalls
GSM: Orange Arend60
Tablet: Ipad2/Android
TV: Orange Digt tv-Tv Vlaanderen-Canaal Digitaal-Stievie
Netwerk: Giga Orange/Telenet IPV4-Giga EDPNET SLA IPV4/IPV6-Giga FON-netwerk NanobridgeM5
radiometeor.be

Gebruikersavatar
krisken
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 19079
Lid geworden op: 07 Nov 2006
Twitter: kriskenbe
Locatie: Massemen - 91WET0
Bedankt: 955 keer
Uitgedeelde bedankjes: 1818 keer
Contact:

Re: Belgacom Internet Start = Traag?

Berichtdoor krisken » 11 Sep 2014, 17:34

http://allestoringen.be/problemen/proximus

Aan de tweets te zien zijn er nog...

Internet = Orange 100/10Mbps + WirelessBelgië
Telefonie = EDPnet + OVH
GSM = Orange Intense Smartphone + Scarlet Red
TV = Orange + Netflix + Stievie
Netwerk = Mikrotik + Ubiquiti


Terug naar “Proximus (Belgacom, Skynet)”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 5 gasten