Prijswijziging Belgacom producten & diensten

Lion
Pro Member
Pro Member
Berichten: 428
Lid geworden op: 30 Jan 2004
Locatie: Gent

Berichtdoor Lion » 19 Okt 2006, 13:13

Waar vind je da dat er opslag zal komen?
Staat zeker nie op mijn factuur hoor zoals hiervoor werd geschreven

hollebollegijs
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 1577
Lid geworden op: 01 Feb 2006

Berichtdoor hollebollegijs » 19 Okt 2006, 13:17

Lion schreef:Waar vind je da dat er opslag zal komen?
Staat zeker nie op mijn factuur hoor zoals hiervoor werd geschreven


waarschijnlijk op uw volgende factuur dan
Het zijn mijn laatste weken bij Belgacom. Ik ga een andere lucht opsnuiven. Byebye Telecomworld.

Valleyman
Starter Plus
Starter Plus
Berichten: 28
Lid geworden op: 20 Okt 2006
Contact:

Berichtdoor Valleyman » 20 Okt 2006, 14:04

Gdv ik snap soms ni waarom Belgacom zo duur is,van realdsl verwachtte gwn gebrekkige service maar van Belgacom toch niet...Bij de aansluiting van mijn adsl heeft het anders wel een week geduurd voor ze eindelijk geloofden dat het probleem niet bij mij lag,wat was het uiteindelijk?
De lijn was uitgetrokken int kaske op de hoek vant straat...
WTF?
Ze vroegen elke keer tzelfde,is u lijn actief? neen
Toch wel,ze staat hier op actief,wel ik had anders geen kl*te signaal :-@
Kzou zegge kstap over maarja naar wat want tegewoordig is elke ISP percies k*t.
iemand een suggestie?

Xi
Pro Member
Pro Member
Berichten: 260
Lid geworden op: 10 Sep 2006

Berichtdoor Xi » 25 Okt 2006, 10:56

waneer was dat Valleyman?

mijn hadden ze het zelfde gelapt in jullie, externe firma die het had gedaan hebben ze toen buiten gekiepert om dat ze nog al vaak enorm slordig werkten

Gebruikersavatar
brooklyn
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 1252
Lid geworden op: 15 Jun 2004
Locatie: West-Vlaanderen aan de kust

Berichtdoor brooklyn » 25 Okt 2006, 13:28

Ieder die het niet eens is met de prijzenpolitiek van Belgacom kan overstappen naar Telenet. Vroeger was er geen keuze, nu wel.
En in april 2007 moet Belgacom zijn lijnen opstellen voor de concurentie.


waw wat een optie, het is kiezen tussen beerkar en een beerput
Afbeelding
PC1: Intel Core 2 Duo E6600 - 2GB DDR2 SDRAM PC6400 - ASUS P5B Deluxe - GeForce 8800GTS 320MB DDR3 - Western Digital 35GB Raptor - 3.1TB HD space
PC2: AMD3600 - 1GB DDR - ASUS A8N Deluxe - ATI 3850 -
Dvico Tvix 6500A user


Terug naar “Proximus (Belgacom, Skynet)”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 6 gasten