word lastig gevallen met facturen van Juridesk !!! Jullie???

Gebruikersavatar
Styno
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 1440
Lid geworden op: 06 Nov 2003
Locatie: Somewhere over the rainbow....

Berichtdoor Styno » 24 Jun 2005, 13:45

LittleAnt schreef:Uiteindelijk zal het hen toch meer geld gaan kosten als het mij kost want het aantal klanten dat nu wordt afgeschrikt...

:eek: Nemen ze opnieuw nieuwe klanten aan ??????
echo '[q]sa[ln0=aln256%Pln256/snlbx]sb3135071790101768542287578439snlbxq'|dc
echo '16i[q]sa[ln0=aln100%Pln100/snlbx]sbA0D4D465452snlbxq'|dc
Afbeelding

LittleAnt
Starter
Starter
Berichten: 21
Lid geworden op: 23 Jun 2005

Berichtdoor LittleAnt » 24 Jun 2005, 13:49

Weet ik veel Styno...maakt helemaal niet uit! Misschien komt webvisie onder een andere naam...wie zal het zeggen he! Ik hou het in ieder geval in de gaten.

En over hun meer geld gaan kosten heb ik het vooral over al de gedupeerden die hopelijk GEEN ROOIE CENT betalen aan juridesk na het lezen van mijn en anderen postings.

De ballen,
het kleine miertje

MRC101
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 1538
Lid geworden op: 31 Mar 2005
Locatie: Gent
Bedankt: 5 keer

Berichtdoor MRC101 » 24 Jun 2005, 13:59

Van mij moogt hier gerus blijven posten hoor, maar volgens mijn neemt A2F toch geen nieuwe klanten meer.

LittleAnt schreef:Uiteindelijk zal het hen toch meer geld gaan kosten als het mij kost want het aantal klanten dat nu wordt afgeschrikt...al zijn het er maar een paar dan kost ik hen toch nog altijd meer geld dan wat ze van mij hopen te vangen!

Gebruikersavatar
Cyrus23
Member
Member
Berichten: 50
Lid geworden op: 06 Dec 2003
Locatie: Lommel
Contact:

Lekker

Berichtdoor Cyrus23 » 24 Jun 2005, 14:06

Ik probeer je helemaal nt weg te jagen. Begrijp je ongenoegn ook wel. Alleen een beetje deftig nederlands kan geen kwaad he. Ik heb hetzelfde meegemaakt,was ook frusterend. Maar this nu wel de bedoeling dat we elkaar steune ipv prietpraat zitten te verkopen. Ik ga dit dan ook aandachtig blijven volgen. Je hoort meer van mij.
Zever in pakskes daar ben ik goed in dus zeik niet ik weet altijd beter.

LittleAnt
Starter
Starter
Berichten: 21
Lid geworden op: 23 Jun 2005

Berichtdoor LittleAnt » 24 Jun 2005, 14:12

Ik probeer je helemaal nt weg te jagen. Begrijp je ongenoegn ook wel. Alleen een beetje deftig nederlands kan geen kwaad he. Ik heb hetzelfde meegemaakt,was ook frusterend. Maar this nu wel de bedoeling dat we elkaar steune ipv prietpraat zitten te verkopen. Ik ga dit dan ook aandachtig blijven volgen. Je hoort meer van mij.


Deftig Nederlands? Sinds wanneer is anus geen correct Nederlands meer? Is het nu al zover gekomen dat mensen al bang worden van een woordje der Nederlandse taal? Sinds wanneer schrikken mensen ervan als ze iemand horen beschrijven wat ie doet met zijn facturen...toch een perfect normale menselijke bezigheid...of niet dan? Naar toilet gaan bedoel ik dan!

Enne, wie steun ik dan niet? Enige wat mij verweten kan worden is dat ik op vocale manier mijn ongenoegen uit over de malafide praktijken van webvisie en juridesk. Zoals ik al zei, de tijd van het blad voor de mond nemen is voorbij en dit soort taal lijkt me de enige die dat soort mensen nog begrijpen...I've tried being nice...nu is het tijd om het op een andere manier aan te pakken.

Enne, ik hoop ook meer van je te horen en ben blij dat je dit aandachtig gaat volgen...meer verwacht ik ook niet namelijk.

De ballen,
het kleine miertje

Gebruikersavatar
Blue-Sky
Erelid
Erelid
Berichten: 8554
Lid geworden op: 23 Feb 2003
Locatie: België - Limburg

Berichtdoor Blue-Sky » 24 Jun 2005, 14:49

Voor de specialisten van onze Crew: Als ze dan al even tijd zouden hebben, wat ik betwijfel.
(want ze staan door al die post over A2F misschien wel langzaam onder stress)

Maak er een rubriek bij met de benaming "Stortplaats of Prullenbak".
1) Alle deftige gefundeerde post doorlaten waar ze thuishoren bij Klachten.
2) Flame posts of overdadig gebruik van Emoticons en bruingekleurde woorden via een filter systeem naar de prullenbak sturen. (Self Destruction)
(Met bruingekleurde heb ik het NIET over bruine ware zoals Tv-, Video- Radio zoals dat in die branche genoemd wordt) of Whatever

Naar analogie uit de filmen met James Bond of wel Cobra übernehmen Sie...(Opdracht verbrand zich zelf!)

Misschien een mogelijkheid om te weerleggen dat sommige gasten en miertje de indruk geven dat zij hier de plak zwaaien op userbase.

Ofwel houden zij zich aan de rules
Dat ze maar zelf uitzoeken waar ze in de fout gaan!

Ik heb er genoeg van dat ze het forum komen verknoeien?
:drool: Een oud manneke die ook wel eens zéér onbetant kan worden
Afbeelding

Gebruikersavatar
NuKeM
Content Editor
Content Editor
Berichten: 4449
Lid geworden op: 10 Nov 2002
Locatie: Vlaams Brabant
Bedankt: 87 keer
Recent bedankt: 4 keer
Uitgedeelde bedankjes: 35 keer
Contact:

Berichtdoor NuKeM » 24 Jun 2005, 15:05

Inderdaad Blue-sky, ik zou graag hebben dat sommige mensen hier hun posts aanpassen naar een niveau passend bij dit forum, anders zullen wij (de mods) dat moeten doen op een minder prettige manier.
NuKeM

Benny de Bie

Berichtdoor Benny de Bie » 24 Jun 2005, 15:15

Dat lost volgens mij ook niets op en hiermee ga je de gedupeerden alleen maar meer mee raken. Als ze topics maken die niet gelden aan de regels sluit ze dan gewoon, door censuur toe te passen los je dit gedrag heus niet op. Wat deze mensen willen is gerechtigheid en die zie ik eerlijk gezegd toch niet komen. As ik zo bedragen zie voorbijflitsen van ettelijke honderden euro's die je dient te betalen voor oneerlijke mensen uit de schuld te helpen dan begrijp ik enigzins hun vocale agressie. Ik zou het zelf zo niet aanpakken, maja iedereen is anders he.

mvg,

een al erg lange en gelukkige gebruiker van Skynet, uitval 0% speedfluctuaties van amper 1%, mag ik stiekem even lachen dat ik dit gelukkig allemaal niet heb hoeven meemaken as ik al dit onheil hier lees:)

Gebruikersavatar
Blue-Sky
Erelid
Erelid
Berichten: 8554
Lid geworden op: 23 Feb 2003
Locatie: België - Limburg

Berichtdoor Blue-Sky » 24 Jun 2005, 15:26

Benny de Bie schreef:Dat lost volgens mij ook niets op en hiermee ga je de gedupeerden alleen maar meer mee raken. Als ze topics maken die niet gelden aan de regels sluit ze dan gewoon, door censuur toe te passen los je dit gedrag heus niet op. Wat deze mensen willen is gerechtigheid en die zie ik eerlijk gezegd toch niet komen.

(een al erg lange en gelukkige gebruiker van Skynet, uitval 0% speedfluctuaties van amper 1%, mag ik stiekem even lachen dat ik dit gelukkig allemaal niet heb hoeven meemaken as ik al dit onheil hier lees :)
Ja, voor de zwarte tekst in quote...dat kan geen probleem zijn als elk zijn post aanpast zoals NuKeM vraagt. (wat niet gaat dus bij Gastposts)

Voor de blauwe tekst in quote, volledig akkoord met jou, ook ik ben een zéér tevreden klant van (Skynet) Belgacom.
Ergens op het forum schreef ik al, 'een tevreden klant blijft waar hij is'. :-D
Afbeelding

Gebruikersavatar
herkato
Member
Member
Berichten: 81
Lid geworden op: 06 Nov 2004
Locatie: Limburg

Berichtdoor herkato » 24 Jun 2005, 15:39

Blue-Sky schreef:Ik heb er genoeg van dat ze het forum komen verknoeien?
:drool: Een oud manneke die ook wel eens zéér onbetant kan worden

NuKeM Inderdaad Blue-sky, ik zou graag hebben dat sommige mensen hier hun posts aanpassen naar een niveau passend bij dit forum, anders zullen wij (de mods) dat moeten doen op een minder prettige manier.

Voor mijn part negeer ik alle volgende posts van LittleAnt kompleet. Negeren = helemaal niet lezen en uiteraard geen reactie geven.
Die "3 stuiverroman" schrijver doet deze rechtvaardige zaak beduidend meer kwaad dan goed.
Als de meerderheid dit eveneens doet dooft het geroep wel uit door ontbreken van echo.
It's better to be pissed off than pissed on.

LittleAnt
Starter
Starter
Berichten: 21
Lid geworden op: 23 Jun 2005

Berichtdoor LittleAnt » 24 Jun 2005, 15:46

Tsja Bluesky...daar probeer je weer wat in mijn schoenen te schuiven he? Ik hier de plak zwaaien...ik zou nog niet willen en als het blijkbaar op jou zo overkomt dan stel ik voor dat je mijn posts toch nog eens opnieuw leest.

En voor de forumrules...ja daar heb je me...die heb ik inderdaad niet volledig gelezen maar voor zover ik zie ben ik alleen in overtreding met het overdadig gebruik van smilies maar na commentaar van een ander lid heb ik dit ook al aangepast. Als jij me kan zeggen waar ik voor de rest nog in overtreding ben dan ga je gang...ik luister!

Ik heb hier twee posts gemaakt, eentje die met geldige reden is gesloten en de deze. Wellicht hebben sommige van mijn studenten het recht in eigen handen genomen en zijn ze ook beginnen te posten...hier heb ik hoewel geen invloed op.

En als je dat dan het forum verknoeien noemt dan weet ik echt niet waar je over bezig bent tenzij je stiekem wil dat ik hier ophoud. Enne over die oproep tot censuur die ik hier ook ergens lees,...voor je daarmee begint stel ik voor dat je even stilstaat bij de gevolgen die hiermee gepaard gaan en wat voor bericht je dan de wereld instuurt.

Ik zal in ieder geval blijven vechten om mijn recht te krijgen...userbase is nu net de ideale plaats om dit te doen.

De ballen,
het kleine miertje

<niet zo aangename nic

Berichtdoor <niet zo aangename nic » 24 Jun 2005, 16:00

Herkato, over welke zaak heb jij het eigenlijk:) As je het nog nie wist, t'is al gebleke dat deze oplichters nog steeds vrijuit rondlopen, dus die littleant kan het al nie meer erger maken dan de't al is, het kwaad is al geschiedt nog voor hij hier zijn klap kwam opendun. Tis niet asof een rechtbank got zegge, van nou kekt es hie, hie is ne simpelen gebruiker op een publiek forum dat jullie zijnde "A2F" in een slecht daglicht gezet hit, wel nu gon we ullie es effe carte blanche geve en meteen effe ullie villa aan de costa brava helemol voor nop inrichte. En ooh vur 'k et vergeet, got effe gerust dur me die aanmaninge want volk op een publiek forum hadde ma nie zo hun beklag motte doen over ullie.

Sjonge jonge wat zen er tog e stelletje debielen op deze'n aardkloot, make aantijginge die kop noch staart rake en dan verwachte ze nog dat ze het zogenaamde lotste woord hemme mwhahahahahhaha

ow, vur'k et vergeet, ik zet hier ook dien post onder ne proxy, godde me nu ok betichte da ik ne fanboy ben van dien ant:) Elkeen kan poste onder nen proxy en dor hoefde ni ins slim vu te zen kek ma na mij!!

Edited by SeNsEi Ze0n:

Nick veranderd, ik kan ook woorden omdraaien.

LittleAnt
Starter
Starter
Berichten: 21
Lid geworden op: 23 Jun 2005

Berichtdoor LittleAnt » 24 Jun 2005, 16:01

herkato schreef:Voor mijn part negeer ik alle volgende posts van LittleAnt kompleet. Negeren = helemaal niet lezen en uiteraard geen reactie geven.
Die "3 stuiverroman" schrijver doet deze rechtvaardige zaak beduidend meer kwaad dan goed.
Als de meerderheid dit eveneens doet dooft het geroep wel uit door ontbreken van echo.


En toch ben je nog steeds hier mijn berichten aan het lezen :-D

Leg me uit waarom ik de zaak meer kwaad doe dan goed! Je komt alleen maar aanzetten met kritiek en een oproep tot stilzwijgen. Nou, dan mag je lang wachten hoor! De reden van mijn vocaliteit is dat het enorm de aandacht trekt...nothing more nothing less...en aandacht is nou net wat deze zaak vereist.
Jij wil precies alleen maar zo snel mogelijk van me af zijn, ik weet echt niet wat jouw probleem is hoor maar ik heb wel een idee. Ik geef hier les over en wat hier aan het gebeuren is komt recht uit de geschiedenis boeken.

Een man met een pen is machtiger dan een man met een zwaard en er zijn altijd mensen die het enorm moeilijk hebben met anderen die onrecht op welke manier dan ook willen aankaarten. Dit gebeurt nu ook in een niet nader genoemd land aan de andere kant van de oceaan maar de waarheid zal ooit aan het licht komen. Hier is iets vergelijkbaars aan de hand...gewone forumleden beginnen mij aan te vallen en proberen mijn recht op vrije meningsuiting te ondermijnen....ga uw gang maar...

de ballen,
het kleine miertje

Gebruikersavatar
Blue-Sky
Erelid
Erelid
Berichten: 8554
Lid geworden op: 23 Feb 2003
Locatie: België - Limburg

Berichtdoor Blue-Sky » 24 Jun 2005, 16:25

LittleAnt schreef:Dit gebeurt nu ook in een niet nader genoemd land aan de andere kant van de oceaan maar de waarheid zal ooit aan het licht komen. Hier is iets vergelijkbaars aan de hand...gewone forumleden beginnen mij aan te vallen en proberen mijn recht op vrije meningsuiting te ondermijnen....ga uw gang maar...

de ballen,
het kleine miertje
Niemand valt je aan, zeker niet als je van in het begin je aan de regels gehouden had. Als je dergelijke taaltje gebruikt als Journalist (schrijver) voor je uitgever. Dan zal je ook geen succes hebben met ondermaats taalgebruik.
Hoop dat alle gedupeerden door A2F tot hun recht komen en van overheidswege eens doorgenepen wordt, zodat het hun echt pijn doet!

Ik heb je posts gelezen zoals je deze gepost had, verlang nu niet van mij dat ik deze gewijzigde nog eens herlees :evil:
Anders gezegd, overleg goed vóór dat je begint!
Afbeelding

Gebruikersavatar
herkato
Member
Member
Berichten: 81
Lid geworden op: 06 Nov 2004
Locatie: Limburg

Berichtdoor herkato » 24 Jun 2005, 16:26

Tkueneg teer ed ni schreef: En ooh vur 'k et vergeet, got effe gerust dur me die aanmaninge want volk op een publiek forum hadde ma nie zo hun beklag motte doen over ullie.
Sjonge jonge wat zen er tog e stelletje debielen op deze'n aardkloot

Klein maar nuttig geschenkje voor "<niet zo aangename nick>i"

Edited by SeNsEi Ze0n:

De nickname heb ik hier ook aangepast.
Bijlagen
woordenboek.jpg
(53.17 KiB) 4232 keer gedownload
It's better to be pissed off than pissed on.

Gebruikersavatar
Styno
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 1440
Lid geworden op: 06 Nov 2003
Locatie: Somewhere over the rainbow....

Berichtdoor Styno » 24 Jun 2005, 16:30

Nu ben ik eigenlijk wel benieuwd waarom er ->nu<- plots zoveel reactie komt.
Als zijnde ex-gedupeerde van a2f en vanwege de problematiek met die ISP ben ik actief op dit forum sinds december 2003.
Ik begrijp volledig de emotioneel getinte (en harde) reacties, maar vraag me eigenlijk af waarom die zo laat komen?
echo '[q]sa[ln0=aln256%Pln256/snlbx]sb3135071790101768542287578439snlbxq'|dc
echo '16i[q]sa[ln0=aln100%Pln100/snlbx]sbA0D4D465452snlbxq'|dc
Afbeelding

LittleAnt
Starter
Starter
Berichten: 21
Lid geworden op: 23 Jun 2005

Berichtdoor LittleAnt » 24 Jun 2005, 16:32

Luister mensen, ik kom hier en ik maak een post en ik krijg meteen een hele toestand op m'n kap! De initiele post is gewoon keurig Nederlands en er zitten wat trappen onder de riem in..akkoord maar je gaat me toch echt niet vertellen dat wat ik schrijf zo aanstootgevend is? Het is gewoon klare taal en dat kunnen menigen niet verdragen.

Zie hier een paar reacties na mijn posts waar ik alleen maar adsl2fit en webvisie aanval :

Anyway ... ben nu niet zo geschift als een bepaald klein miertje hier


Je laatste litteraire regel:zonder aarzelen doen, zo vlug mogelijk!
En vooral:land en zee afreizen.


Hm, tijd voor een bezoek aan de psychiater.


wil ik toch wel even snel vermelden dat ik op basis van jouw posts, je toch wel een beetje een egocentrische hautaine zak (eigen aan schrijvers misschien ?) vind.


Ik denk dat iemand hier dringend "hulp" nodig heeft, en niet van het type dat op Userbase wordt gevonden...


Mannekes (vrouwkes?), typed ne keer zulk geen lange teksten in zulken warm weer. Geen kat die da leest


Maar this nu wel de bedoeling dat we elkaar steune ipv prietpraat zitten te verkopen


Dat ze maar zelf uitzoeken waar ze in de fout gaan!

Ik heb er genoeg van dat ze het forum komen verknoeien?
Een oud manneke die ook wel eens zéér onbetant kan worden


Inderdaad Blue-sky, ik zou graag hebben dat sommige mensen hier hun posts aanpassen naar een niveau passend bij dit forum, anders zullen wij (de mods) dat moeten doen op een minder prettige manier.


Voor mijn part negeer ik alle volgende posts van LittleAnt kompleet. Negeren = helemaal niet lezen en uiteraard geen reactie geven.
Die "3 stuiverroman" schrijver doet deze rechtvaardige zaak beduidend meer kwaad dan goed


Allemaal reacties recht op de man gespeeld zonder enige aanleiding aangezien ik het voortdurend heb over een vaststaand feit namelijk dat ik en menige anderen worden opgelicht door die bende zwendelaars dat zich adsl2fit of webvisie noemen.
Nu vragen jullie je zelf maar eens af wat ik hiervan moet denken? Ik heb er namelijk wel een woord voor...hypocriet! Dat is het woordje wat deze lading dekt denk ik.

Je kan toch niet verwachten dat als je op de man gaat spelen dat ik hier keurig mijn mond ga houden of wel dan? Ik heb hier nog niemand beledigd en alleen maar aanvallen geincasseerd. Ik stel voor dat jullie eerst eens in eigen borst kijken voordat je mij gaat aanvallen want ik heb dit recht verdient 1,5 jaar geleden toen mijn rechten grondig geschonden werden.

Zodus, of te wel zijn jullie die bende oplichters aan het goedpraten en anders weet ik echt niet waar die aanvallen op mijn persoon vandaan komen want geen 1 van de klagers heeft ook maar iets verteld over de boodschap die ik uit naar het adres van adsl2fit ....buiten misschien X2-datop...

De ballen,
het kleine miertje

LittleAnt
Starter
Starter
Berichten: 21
Lid geworden op: 23 Jun 2005

Berichtdoor LittleAnt » 24 Jun 2005, 16:36

Styno schreef:Nu ben ik eigenlijk wel benieuwd waarom er ->nu<- plots zoveel reactie komt.
Als zijnde ex-gedupeerde van a2f en vanwege de problematiek met die ISP ben ik actief op dit forum sinds december 2003.
Ik begrijp volledig de emotioneel getinte (en harde) reacties, maar vraag me eigenlijk af waarom die zo laat komen?


Waarom, die vervelende brieven die weer aan't aankomen zijn met het verzoek tot betalen. Daar word ik niet vrolijk van!

De ballen,
het kleine miertje

Gebruikersavatar
NuKeM
Content Editor
Content Editor
Berichten: 4449
Lid geworden op: 10 Nov 2002
Locatie: Vlaams Brabant
Bedankt: 87 keer
Recent bedankt: 4 keer
Uitgedeelde bedankjes: 35 keer
Contact:

Berichtdoor NuKeM » 24 Jun 2005, 16:48

Kijk, we hebben niets tegen het feit dat je je mening uit. Dat je af en toe straffe woorden zegt wil ik ook nog aanvaarden aangezien je kwaad bent. Maar wat ons (mij toch) hier stoort is dat je het teveel doordrijft. Even klagen kan helpen om het van je af te krijgen, maar met blijven klagen alleen doe je echt niets nuttig... Webvisie zwart maken heeft geen nut meer, want ze bieden geen diensten meer aan voor particulieren (+ het is ondertussen wel al duidelijk voor de mensen die hier komen dat ze vermeden moet worden).

Ik stel dus voor dat je je bij de zaken neerlegt. Ja, het zijn rotzakken, dat weten we ondertussen al, misschien wordt het nu wel eens tijd dat je gewoon stopt met klagen en nuttige acties onderneemt zoals de ombudsman contacteren of een advocaat nemen (wat je misschien ondertussen al aan het doen bent). Wacht het resultaat daarvan dan rustig af, zonder van dit forum jouw persoonlijke klaagmuur te maken.
NuKeM

LittleAnt
Starter
Starter
Berichten: 21
Lid geworden op: 23 Jun 2005

Berichtdoor LittleAnt » 24 Jun 2005, 17:03

NukeEm,

Da's nu eens een reactie waar je iets mee kan! De post die ik gemaakt heb was puur om mede gedupeerden aan te zetten tot actie en om gezamenlijk als groep de ombudsman te contacteren.

Wat er volgde was een reeks van aanvallen op mijn persoon die ik niet op prijs stel aangezien ze ongegrond zijn. Wat verwacht je nou eigenlijk als ik dergelijke praktijken zie als schrijver zijnde...dat ik mijn pen er maar bij neerleg zeker?

En ik heb geen intentie om van dit forum mijn persoonlijke klaagmuur te maken, juist genoeg om van deze ene topic het meeste te maken..iets waar ik volgens mij wel recht op heb.

En dat ik soms lange, cryptische of satirische teksten schrijf dat kan ik ook niet helpen,...noem het maar beroepsmisvorming. Ik begrijp ook wel dat sommige van onze huidige generatie het liever allemaal zien in 1 zinnetje zodat ze niet al te veel hoeven te lezen maar dat is niet aan mij besteed. Humor kan wat mij betreft ook goed gebruikt worden als wapen en sommige kansen kan ik dan ook niet laten schieten om bepaalde zaken eufemistischer weer te geven dan ze in werkelijkheid zijn.

En ja, ik heb al contact opgenomen met de ombudsman en een advocaat maar de brieven blijven komen en ik zie hier geen vooruitgang in zodus had ik besloten om maar terug op userbase mijn verhaal te doen en proberen verhaal te halen van andere gedupeerden en of zij al geholpen zijn door de ombudsman.

Meer vraag ik niet, het moet nu toch wel duidelijk zijn dat ik me best aan de regels wil en kan houden...alleen spijtig dat andere mensen dat blijkbaar niet hoeven aangezien ze zonder boe of ba dat soort uitingen kunnen spuien aan mijn persoon zonder enige ingreep van de mods. (zie vorige post van me)

Hier hebben jullie een Engelse uitdrukking... zie maar wat je ermee doet.

People living in glass houses shouldn't throw any stones

De ballen,
het kleine miertje

Gebruikersavatar
NuKeM
Content Editor
Content Editor
Berichten: 4449
Lid geworden op: 10 Nov 2002
Locatie: Vlaams Brabant
Bedankt: 87 keer
Recent bedankt: 4 keer
Uitgedeelde bedankjes: 35 keer
Contact:

Berichtdoor NuKeM » 24 Jun 2005, 17:12

Ah ok, dan had je kunnen verder gaan in een andere draad hier:

http://www.userbase.be/forum/viewtopic. ... c&start=40

Lees die eens door en maak daar dan een GOEDE post als je wil.
Deze topic sluit ik dus (wegens uit de hand gelopen).
Hopelijk kan de aangehaalde topic wel vrij blijven van mensen die elkaar aanvallen en zinloos geklaag.
NuKeM


Terug naar “ADSL2FIT”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast