Webvisie gaat de grove toer op.

Gebruikersavatar
Heronic
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 2722
Lid geworden op: 20 Okt 2003
Locatie: Bij mijn vrouw
Bedankt: 210 keer
Uitgedeelde bedankjes: 427 keer

Webvisie gaat de grove toer op.

Berichtdoor Heronic » 13 Jun 2005, 12:02

Zoals bij iedereen die a2f had is ook mijn contract eenzijdig en zonder enig woordje uitleg plots verbroken. Met als resultaat 3 weken geen internet. 3 weken dat m'n servers (in nederland) unmanaged waren, 3 weken dat ik geen support, nieuwe registraties enzv kon uitvoeren. maw 3 weken puur verlies. (aan een 56K modem geraken is de dag van vandaag heel moeilijk geworden, bij belgacom moeten ze zelf al eens goed zoeken waar ze die cd's met login/pwd vanonder moeten halen.)

Aan de telefoon bij webvisie werd mij tevens verzekerd dat er geen facturaties meer volgden. Enkele weken geleden zat er een webvisie brief in de bus. Blijkbaar een factuur. Vandaag zit er een brief van juri-desk in de bus ter waarde van 139 euro.

Is er soms een jurist in de zaal?

Volgens mij klopt hier iets heel hard niet. Ik zou er nog kunnen inkomen dat ze eventueel extra dataverkeer van tijdens de periode dat ze de service wel nog leverden aanrekenen. Maar dan kunnen ze net zo goed onmiddelijk juri-desk inschakelen....

Ik heb nu eens een gratis juridisch advies gevraagd, en ga deze week nog eens iemand een bezoekje brengen met wat vragen hierover.

Zijn er nog mensen die deze onzin te verwerken kregen? en/of eventuele stappen zouden ondernemen. Ik geef m'n geld liever aan een advocaat dan aan een bankroet bedrijfje dat nu in echte mafia stijl snel nog wat extra duiten wil opstrijken.

Gebruikersavatar
Snakehit
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 806
Lid geworden op: 05 Mei 2004
Locatie: Izegem, Belgie
Contact:

Berichtdoor Snakehit » 13 Jun 2005, 12:31

Heronic:

Juri-desk heeft mij een factuur gestuurd van in de 500€. Kzou zogezegd een heel jaar niet betaald hebben...

Gelukkig dat mijn pa nog een deftige boekhouding heeft van dat soort toestanden. In die boekhouding zat een aangetekende brief met een bevestiging van A2F dat mijn contract opgezegd was. A2F heeft dat bevestigt, alles doorgefaxt naar Juri-desk. Niets meer van gehoord sindsdien.

Als ge recht in uw schoenen staat moet ge nergens voor vrezen. Het probleem is gewoon het is terug een gezooi van papieren & faxen.
Na bijna 1 jaar van die firma weg te zijn hé, blijven die maar facturen sturen, Heronic ge zijt niet de enige.

Mvg,
Snakehit

ubremoved_539
Deel van't meubilair
Deel van't meubilair
Berichten: 29849
Lid geworden op: 28 Okt 2003
Bedankt: 1995 keer
Uitgedeelde bedankjes: 446 keer

Berichtdoor ubremoved_539 » 13 Jun 2005, 12:41

Snakehit schreef:Na bijna 1 jaar van die firma weg te zijn hé, blijven die maar facturen sturen, Heronic ge zijt niet de enige.


Volgens mij bestaat er zoiets als een redelijke termijn... en ik denk niet dat je één jaar na datum dus nog moet afkomen met facturen, zelfs niet als ze terecht zijn.

Gebruikersavatar
The_Borg
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 1759
Lid geworden op: 22 Dec 2003
Contact:

Berichtdoor The_Borg » 13 Jun 2005, 15:59

"We are the Borg. Lower your shields and surrender your ships. We will add your biological and technological distinctiveness to our own. Your culture will adapt to service us. Resistance is futile."

Gebruikersavatar
Sub Zero
Administrator
Administrator
Berichten: 6178
Lid geworden op: 15 Sep 2002
Locatie: Herzele
Bedankt: 95 keer
Uitgedeelde bedankjes: 74 keer
Contact:

Berichtdoor Sub Zero » 13 Jun 2005, 21:56

Zoals The_Borg al zei :)

*closed*
Afbeelding


Terug naar “ADSL2FIT”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast