Pagina 1 van 2

Prijsverhoging TV Vlaanderen

Geplaatst: 28 Jan 2016, 13:55
door petrol242
Ik krijg vandaag een brief in de bus van TV Vlaanderen met de melding dat ze vanaf 1 maart 2016 het maandelijks bedrag van mijn abonnement gaan optrekken met 2 euro. De dienst Live TV zou dan wel beschikbaar worden, een dienst waar je nu 3,95 euro voor moet betalen.

Die LiveTV heb ik helemaal niet gevraagd, maar is enkel om de bitter pil te verzachten van de prijsverhoging. Veel alternatieven zijn er niet, buiten Proximus en Telenet, dus denk ik dat er hier binnenkort geen TV abonnement meer zal zijn.

Re: Prijsverhoging TV Vlaanderen

Geplaatst: 28 Jan 2016, 14:19
door wied
heb hier in 2014 TVV vervangen door netflix :-D

Re: Prijsverhoging TV Vlaanderen

Geplaatst: 28 Jan 2016, 14:34
door Roygenz
Wat TV wordt inderdaad erg duur tegenwoordig... Ik ben ook meer & meer aan het twijfelen om enkel nog maar netflix + online content te nemen en TV abonnement buiten te gooien, maar de vriendin moet natuurlijk mee willen ;)
Hopelijk wordt stievie een interessant alternatief & werkt het vlot op chromecast (nu is stievie free & chromecast een ramp...)

Re: Prijsverhoging TV Vlaanderen

Geplaatst: 28 Jan 2016, 14:41
door skynetbbs
bwa tv zit in m'n 39 euro "all in" scarlet trio...
voorlopig nog geen prijsverhoging?

Re: Prijsverhoging TV Vlaanderen

Geplaatst: 28 Jan 2016, 14:44
door nickz
Welk abonnement heb je? Hier momenteel een Basic Light die door mijn vader wordt gebruikt in het buitenland. Hij heeft verschillende jaren Basic+ gehad, maar na meerdere prijsverhogingen en gezien de beperkte meerwaarde (uiteindelijk kijkt hij vooral naar de FTA zenders op Astra 2) heeft hij dit vorig jaar gewijzigd naar Basic Light. Gelukkig is het jaarlijkse abonnement deze maand net betaald.

wied schreef:heb hier in 2014 TVV vervangen door netflix :-D

Netflix is (helaas) geen vervanging voor TV Vlaanderen, eerder een aanvulling.

skynetbbs schreef:bwa tv zit in m'n 39 euro "all in" scarlet trio...
voorlopig nog geen prijsverhoging?

Het gaat hier over TV Vlaanderen, niet over Scarlet...

Re: Prijsverhoging TV Vlaanderen

Geplaatst: 28 Jan 2016, 16:12
door wied
Netflix is (helaas) geen vervanging voor TV Vlaanderen, eerder een aanvulling.

dat is juist, maar ik heb geen last meer van de klacht "dat er niks op TV is"...

Re: Prijsverhoging TV Vlaanderen

Geplaatst: 28 Jan 2016, 17:09
door petrol242
nickz schreef:Welk abonnement heb je? Hier momenteel een Basic Light die door mijn vader wordt gebruikt in het buitenland. Hij heeft verschillende jaren Basic+ gehad, maar na meerdere prijsverhogingen en gezien de beperkte meerwaarde (uiteindelijk kijkt hij vooral naar de FTA zenders op Astra 2) heeft hij dit vorig jaar gewijzigd naar Basic Light. Gelukkig is het jaarlijkse abonnement deze maand net betaald.


Ik heb een Basic+ abonnement. Maar dat gaat niet lang meer duren. Er komt sowieso een downgrade en eventueel overweeg ik om heel het boeltje op te zeggen. Met drie koppen heb ik genoeg content op het FTA aanbod. Het meeste kijken wij online zoals met Netflix en andere streams. Het Basic+ was er indertijd bijgekomen voor een aantal zenders die in het aanbod zaten, maar daar hebben we nu dik spijt van.

Re: Prijsverhoging TV Vlaanderen

Geplaatst: 29 Jan 2016, 03:17
door OUSooner
Vandaag ook die brief gehad en ik speel ook met het idee om te downgraden of helemaal op te zeggen. De enige meerwaarde van het Basic+ abonnement zijn eigenlijk de extra pornozenders, maar daar zijn gespecialiseerde abonnementen voor :oops:

Re: Prijsverhoging TV Vlaanderen

Geplaatst: 29 Jan 2016, 09:32
door satsurfer
concurrentieel zijn ze al jaren niet meer: minder (HD) zenderaanbod in basispakket, baggere service, betalen/decoder (telenet onbeperkt) en nog eens activatiekost/decoder betalen. Nee, sat enkel nog voor de HD FTA zenders bij mij.

Re: Prijsverhoging TV Vlaanderen

Geplaatst: 29 Jan 2016, 10:58
door fluppie
Is het alleen het duurste abo,die meer moet betaald worden,of zijn er nog andere??

Re: Prijsverhoging TV Vlaanderen

Geplaatst: 29 Jan 2016, 13:50
door petrol242
fluppie schreef:Is het alleen het duurste abo,die meer moet betaald worden,of zijn er nog andere??


Ik zou het niet kunnen zeggen.
Dat is dus nog het strafste van al. Niks te vinden op hun website erover, ook geen e-mail gekregen.

Re: Prijsverhoging TV Vlaanderen

Geplaatst: 29 Jan 2016, 14:17
door nickz
satsurfer schreef:concurrentieel zijn ze al jaren niet meer: minder (HD) zenderaanbod in basispakket, baggere service, betalen/decoder (telenet onbeperkt) en nog eens activatiekost/decoder betalen. Nee, sat enkel nog voor de HD FTA zenders bij mij.

Het probleem is dat ze veel geld moeten betalen aan SES Astra voor de huur van transponders op de satellieten en relatief weinig klanten hebben. Het Nederlandse zusterbedrijf CanalDigitaal heeft aanzienlijk meer klanten en heeft dat probleem dus niet (of veel minder). Het is volgens mij ook om deze reden dat ze hun abonnementsgeld moeten verhogen, maar uiteraard heeft dat ook als resultaat dat een deel van de klanten hun abonnement opzeggen of downgraden. Ik zou het heel jammer vinden als TV Vlaanderen uiteindelijk zou verdwijnen wegens niet rendabel.

Over de service heb ik eigenlijk niet te klagen. Jaren geleden waren wij eens op een aanbod ingegaan voor een abonnementsverhoging in combinatie met een decoder aan sterk verminderde prijs en een Duo LNB. De LNB was de Twin uitvoering (met twee aansluitingen), wat toen niet meer voldoende was. Ik heb toen de klantendienst gecontacteerd en zij hebben mij gratis een Duo LNB Quad (met vier aansluitingen; winkelwaarde € 59,95) opgestuurd. Normaal zouden ze ook nog een verzendlabel sturen om de Duo LNB Twin terug te sturen, maar dat heb ik nooit ontvangen. Voor de rest ook altijd goed geholpen geweest, al heb ik in al die jaren eigenlijk maar amper contact moeten opnemen met de klantendienst.

Dat je abonnementsgeld moet betalen per smartcard is inderdaad correct. Dat is ook normaal, zij hebben immers geen mogelijkheid om te controleren op welke locatie die smartcards worden gebruikt, anders zou één abonnement door heel de familie kunnen worden gebruikt. Wij hebben dit opgelost met een Clone Plus set met één draadloze card sharing server (een klein bakje waar je de originele smartcard van TV Vlaanderen in schuift) en drie draadloze client cards die je in de ontvangers schuift. Met de nieuwe smartcards (die met de ontvanger zijn gepaard) zal dit uiteraard niet meer lukken. Hier zou TV Vlaanderen wel zelf voor een oplossing mogen zorgen, zodat je alle zenders van je abonnement op alle tv's in huis kan bekijken (bv. met ontvangers die via LAN met elkaar verbonden zijn).

Activatiekost is enkel bij het afsluiten van een contract dacht ik, niet per decoder, maar dat kan ik niet met zekerheid zeggen aangezien wij maar één smartcard hebben.

Re: Prijsverhoging TV Vlaanderen

Geplaatst: 29 Jan 2016, 14:40
door Roygenz
Ik heb basic nu (en ga downgraden naar light na deze periode), en heb nog geen brief gekregen rond prijsverhoging... We zien wel. Dan is er ook nog de onzekerheid of & hoe lang linuxboxen zullen werken nu ze alles naar orca aan het overhevelen zijn...

Re: Prijsverhoging TV Vlaanderen

Geplaatst: 29 Jan 2016, 14:49
door wied
Het probleem is dat ze veel geld moeten betalen aan SES Astra voor de huur van transponders op de satellieten en relatief weinig klanten hebben.

juist, en om die reden hebben zij het gros van hun zenders ondergebracht bij de hogere (lees slechtere) frequenties van astra 3. Wat dikwijls de oorzaak is van signaalverlies...

Re: Prijsverhoging TV Vlaanderen

Geplaatst: 29 Jan 2016, 15:17
door petrol242
nickz schreef:...Over de service heb ik eigenlijk niet te klagen...


Ik anders wel. Ik herinner me de problemen verleden jaar die ze hadden met de transcodering van een aantal Vlaamse zenders. Toegegeven, het kan al eens fout lopen, maar de manier waarop het (niet) gecommuniceerd werd naar de klant en de tijdsspanne waarop het probleem werd opgelost was er over.

Ik herinner me ook dat ze ons voor de kosten van een nieuwe secam kaart wouden laten opdraaien omdat zij het nodig vonden om de codering te veranderen.

Ik herinner me de ontelbare zenderwijzigingen/verdwijningen. Of het veranderen van het zenderaanbod, waarvoor je uiteindelijk pakket A of B hebt gekozen. Hoeveel keer is ScyFy in en uit het aanbod geweest bv? Om maar eentje te noemen.

Ik herinner me de invoering van de beperking op het aantal streams (4) om zogezegd piraterij tegen te gaan.

En nu dit. De manier waarop een prijsverhoging verkocht word... Man man man, geen wonder dat ze weinig klanten hebben. Ik ben dat "sneaky" gedoe al langer beu en zoals je in andere topics kan lezen, ben ik al langer aan het twijfelen om op te zeggen. Het is dat ik een beetje gebonden ben aan de wensen van de overige gezinsleden.

Re: Prijsverhoging TV Vlaanderen

Geplaatst: 29 Jan 2016, 20:30
door OUSooner
Roygenz schreef:Ik heb basic nu (en ga downgraden naar light na deze periode), en heb nog geen brief gekregen rond prijsverhoging... We zien wel. Dan is er ook nog de onzekerheid of & hoe lang linuxboxen zullen werken nu ze alles naar orca aan het overhevelen zijn...


Van wat ik op andere forums kan lezen zijn er nog geen klanten met Basic en Basic Light die een brief gekregen hebben dat de prijs omhoog gaat, enkel Basic+ abonnees.

Ik gebruik zelf ook een Enigma 2 box en heb helemaal geen zin in een box die me door TV Vlaanderen zou worden opgedrongen en daarnaast heb ik ook een opstelling met 10 LNB's dus dat gaat waarschijnlijk niet eens werken met hun apparatuur.

Re: Prijsverhoging TV Vlaanderen

Geplaatst: 29 Jan 2016, 21:06
door Kenw00t
Wij zijn er van de zomer 2008 tot zomer 2014 klant geweest. Als ik het mij goed herinner hadden ze in 2010 de huidige packs ingevoerd, maar wij zijn daarop nooit overgeschakeld, en bleven tot op moment van opzeg op de formule Basispakket + HD-pakket (prijs lag rond de € 15 euro).

Die combo was immers ideaal voor mensen die kwaliteit boven kwantiteit waardeerden. Na de invoering van de nieuwe packs werden de HD-zenders over alle 3 de formules uitgesmeerd. In ons geval zouden we moeten hebben overschakelen naar Basic+, als we al onze HD-zenders wilden behouden. Daarvoor moesten we dan wel 5 euro of meer bijbetalen, omdat we dan ook nog een hoop SD-zenders zouden verkrijgen waar we geen boodschap aan hadden.

Als die kost van transponder zo hoog is, waarom schaffen ze dan niet gewoon de SD-versie af van de zenders die ook in HD beschikbaar zijn? Bij overschakeling naar mpeg4 / Astra 3 hadden ze dat er gerust ook nog kunnen doorduwen.

Met de huidige packs zouden wij gewoon nooit klant worden. Zelfs onze goedkopere combo was op een bepaald moment duurder geworden dan ons huidig pack bij Proximus, dus veel redenen zijn er helaas niet om bij TVV te blijven.

Re: Prijsverhoging TV Vlaanderen

Geplaatst: 29 Jan 2016, 21:21
door WalterB1
http://www.tv-vlaanderen.be/digitale-tv/optie-livetv.aspx

TV-Vlaanderen heeft ook een soort Stievie. Met hun Live-TV zou TV Vlaanderen klanten kunnen aantrekken die geen fan zijn van een Satelietschotel. Het is een ander klantenprofiel. Lijkt een gemiste kans.

Update: link fix

Re: Prijsverhoging TV Vlaanderen

Geplaatst: 29 Jan 2016, 21:39
door Kenw00t
Uw link werkt niet; dit is de juiste: http://www.tv-vlaanderen.be/digitale-tv ... ivetv.aspx

Maar zelfs dat is too little, too late. Maximum twee streams tegelijk; bij Proximus zijn dat er vijf. De reviews van de app zeggen trouwens ook genoeg. Alhoewel zelfs de grote spelers zoals Px en TN ook daar mee worstelen.

Re: Prijsverhoging TV Vlaanderen

Geplaatst: 30 Jan 2016, 10:18
door FredjeFr
In de brief, die ik heb gekregen, staat: Om zoveel entertainment te kunnen blijven garanderen, passen we onze tariefstructuur aan van 22,90 naar 24,90. Geldt voor de abonnementsperiode vanaf 1 maart 2016. Hiervoor krijgt men dan TVV Live TV.
Bij de kleine lettertjes staat dan dat het aanbod enkel geldig is voor bestaande TVV Basic+ abonnees.

Dat wijst er dus op, dat die prijsverhoging enkel voor Basic+ is.
Mijn gedacht: Ze krijgen de TVV Live TV niet aan de man verkocht, dus proppen ze het in het Basic+ abonnement, dan heeft iedereen die dat abonnement heeft Live TV, of ze het wel of niet kunnen gebruiken (niet iedereen heeft een tablet en/of een smartphone) en slaan we de prijs voor Basic+ op, is een win actie voor TVV.

Als je dat 'zoveel entertainment' noemt. Ze zouden beter kunnen werken aan het aanbod van Basic+, want dat is fel achteruit gegaan. Er zijn nog tal genoeg interessante kanalen, zoals AMC, Sundance...

Re: Prijsverhoging TV Vlaanderen

Geplaatst: 30 Jan 2016, 10:28
door petrol242
Dju ja, die kleine lettertjes nu ook gelezen...

Maandag eens telefoontje placeren.

Re: Prijsverhoging TV Vlaanderen

Geplaatst: 30 Jan 2016, 11:33
door fluppie
enkele mensen hier bij ons in de straat hebben TV Vlaanderen,(o.a.een Russische inginieur die,met Putin aan de macht te komen gevlucht is) die heeft mij verteld dat het probleem bij TV Vlaanderen ook is dat zijn Pack (met schotelantenne) niet goed is.De schotel zou(volgens hem) te klein zijn,en er moet een schotel geplaatst worden van tenminste 1 meter.
Als dit correct is vraag ik mij af waarom TV Vlaanderen hier niets aan doet,op die manier krijgt men toch meer ontevreden klanten>??
Bij het pack internet& vaste tel zou ook blijken dat bellen op die manier redelijk duur is.

Re: Prijsverhoging TV Vlaanderen

Geplaatst: 30 Jan 2016, 11:57
door petrol242
fluppie schreef:...en er moet een schotel geplaatst worden van tenminste 1 meter...

Een schotel van 1 meter is wel overkill voor de astra's op onze locatie :)

Ondertussen heb ik een telefoontje gepleegd naar TVV om mijn zenderpakket te downgraden. Dat is dus telefonisch niet mogelijk en moet schriftelijk gebeuren of via hun mailsysteem. Dat is bij deze dus gebeurd en nu ga ik mogen afwachten hoe ze dat gaan afhandelen.

Re: RE: Re: Prijsverhoging TV Vlaanderen

Geplaatst: 30 Jan 2016, 13:33
door nickz
Dat wordt normaal gezien vlot afgehandeld. Iets meer dan een jaar geleden hebben wij dat ook gedaan toen de prijs van Basic+ was gestegen van € 20,90 naar € 22,90. We hadden toen reeds een factuur gekregen van € 274,80. Hiervan hebben we dan maar € 154,80 betaald (voor Basic Light). Nadien hebben we dan wel nog € 22,90 moeten bijbetalen omdat we nog één maand Basic+ hebben gehad en de nieuwe abonnementsperiode met één maand was opgeschoven.

Een schotel van 1 meter is inderdaad wat groot, tenzij je meer satellieten wil ontvangen dan alleen Astra 1 en 3. De standaard schotel van TV Vlaanderen (Triax 64 cm) is inderdaad wat klein voor twee satellietposities tegelijk, hier kan je al beelduitval krijgen bij zware regen. Voor drie of vier posities tegelijk is zo'n schoteltje helemaal rampzalig.

Verstuurd vanaf mijn SGP312 met Tapatalk

Re: Prijsverhoging TV Vlaanderen

Geplaatst: 30 Jan 2016, 14:00
door wied
wied schreef:Het probleem is dat ze veel geld moeten betalen aan SES Astra voor de huur van transponders op de satellieten en relatief weinig klanten hebben.

juist, en om die reden hebben zij het gros van hun zenders ondergebracht bij de hogere (lees slechtere) frequenties van astra 3. Wat dikwijls de oorzaak is van signaalverlies...


TVV blijft bovendien het advies geven om schoteltjes van 64 cm te plaatsen, waardoor RT (russia today) wel eens weg kan vallen. Met een 88cm triax is hier geen enkel probleem om RT HD te ontvangen...

ps: nickz was me voor

Re: Prijsverhoging TV Vlaanderen

Geplaatst: 30 Jan 2016, 14:55
door petzl
ik had een platte schotel in gebruik in Spanje van 30x50cm, zelfs met de schotel verkeerd gericht werkte het nog.
nu met de verhuis naar 23.5 lukt het me niet meer met deze schotel.

ik zou blijkbaar een 100 tot 120cm schotel moeten zetten.
ik kan dit moeilijk gaan zetten op een geklasseerd gebouw vind ik zo.

Re: Prijsverhoging TV Vlaanderen

Geplaatst: 30 Jan 2016, 15:08
door nickz
Dat hangt ervan af waar je je juist in Spanje bevindt, maar de dekking van Astra 3B (23,5°O) is daar inderdaad slechter.

Astra 1L (19,2°O)

Afbeelding

Astra 3B (23,5°O)

Afbeelding

Re: Prijsverhoging TV Vlaanderen

Geplaatst: 30 Jan 2016, 15:54
door wied
zelfs met de schotel verkeerd gericht werkte het nog (schrijft petzl)

een 64 cm schotel moet 100% precies uitgericht worden op astra 3 (hogere frequencies) om TVV zenders te ontvangen!

https://www.sat4all.com/forums/topic/35 ... barcelona/

ps: misschien beter stievie free overwegen...

Re: Prijsverhoging TV Vlaanderen

Geplaatst: 30 Jan 2016, 16:04
door nickz
In Barcelona volstaat een schotel van 60 cm nog, maar als je bijvoorbeeld in Malaga zit dan gaat het misschien nog net met een schotel van 90 cm als je geluk hebt (zie kaart met footprint hierboven)! Daarom dat ik zei dat het ervan af hangt waar je je juist bevindt in Spanje.

Re: Prijsverhoging TV Vlaanderen

Geplaatst: 30 Jan 2016, 17:02
door fendtje
Footprints is een ding.
Skew bijregelen is een ander iets aan de rand van de foot prints.
heden in valencia met een 80 cm geen enkel probleem met duo.
van hier uit naar Almeria , vorig jaar geen enkel probleem.
daarna naar Messines ( algarve )daar vorig jaar geen probleem met duo lnb.
die skew is wel of geen ontvangst.
en wat abbo betreft kijk al 10 jaren gratis met de juiste box. ( geen betalende server) via data kaartje hier zelfs in Spanje.
maar ja volgens sommige hier op forum kan dat niet.

Re: Prijsverhoging TV Vlaanderen

Geplaatst: 30 Jan 2016, 18:07
door nickz
fendtje schreef:en wat abbo betreft kijk al 10 jaren gratis met de juiste box. ( geen betalende server) via data kaartje hier zelfs in Spanje.
maar ja volgens sommige hier op forum kan dat niet.

Het is dankzij mensen zoals u dat men de prijzen moet verhogen en dat de vrije hardware keuze nog meer wordt ingeperkt met die nieuwe Viaccess Orca codering!

Re: Prijsverhoging TV Vlaanderen

Geplaatst: 30 Jan 2016, 20:04
door petzl
ik zit terhoogte malaga, maar een parabolische schotel is gewoon geen optie, zeker nadat we vorig jaar nog een prijs gewonnen hadden voor mooiste huis.

ik heb wel gezien dat er ondertussen een grotere versie van de vlakke schotel bestaat. zelfs met duolnb

Re: Prijsverhoging TV Vlaanderen

Geplaatst: 30 Jan 2016, 22:07
door nickz
Houd er wel rekening mee dat je bij een duo LNB minder signaal krijgt dan bij een enkele LNB die perfect op die satelliet is uitgericht. Aangezien je in Malaga al op de grens zit tussen een 90 cm schotel en een 120 cm schotel zal het nipt worden. Een andere mogelijkheid is twee aparte schotels die elk afzonderlijk perfect zijn uitgericht op 19,2°O resp. 23,5°O en met de ontvanger zijn verbonden via een 2/1 DiSEqC-switch. Je kleine vlakke schotel kan je dan gewoon behouden voor 19,2°O, je moet dan enkel een grotere schotel bijkopen voor 23,5°O en een DiSEqC-switch (kost slechts enkele euro's; voor de beste kwaliteit/minste verlies neem je best één van Spaun).

Re: Prijsverhoging TV Vlaanderen

Geplaatst: 30 Jan 2016, 22:47
door Jack Daniels
nickz schreef:
fendtje schreef:en wat abbo betreft kijk al 10 jaren gratis met de juiste box. ( geen betalende server) via data kaartje hier zelfs in Spanje.
maar ja volgens sommige hier op forum kan dat niet.

Het is dankzij mensen zoals u dat men de prijzen moet verhogen en dat de vrije hardware keuze nog meer wordt ingeperkt met die nieuwe Viaccess Orca codering!

Niet lullen. Leuk dat TVV Bestaat maar gezien het kleine publiek zijn lage prijzen geen optie. En die prijsstijging heeft niks te maken met die enkeling die hier of daar een share aangaat. België is voor 98% bekabeld voor wat tv betreft. Tel daarbij televisie via de telefoonlijn en het mag bijna een wonder heten dat TVV ooit gelanceerd is geraakt. Nogmaals, die gratis kijkende paar enkelingen zijn niet de oorzaak van stijgende prijzen.

Re: Prijsverhoging TV Vlaanderen

Geplaatst: 30 Jan 2016, 23:46
door Yarisken
Roygenz schreef:Wat TV wordt inderdaad erg duur tegenwoordig... Ik ben ook meer & meer aan het twijfelen om enkel nog maar netflix + online content te nemen en TV abonnement buiten te gooien, maar de vriendin moet natuurlijk mee willen ;)
Hopelijk wordt stievie een interessant alternatief & werkt het vlot op chromecast (nu is stievie free & chromecast een ramp...)


Ik heb al jaren geen TV abonnement meer.
Ik kijk alles via streaming. Netflix, kindertube.nl, youtube, stievie free voor de kinderen en netflix, popcorn time, af en toe een download voor de vrouw. Voetbal en andere zaken zie ik via kodi. Voor sommige zaken zoals bbc iplayer ( gewoon fantastisch aabod van de bbc ) heb je wel een vpn nodig.
Voor popcorn time gebruik ik ook een vpn :p.
Heb wel business 150 van telenet en dat kost 60 euro per maand. Mijn backups staan ook in de cloud dus ik zit soms wel aan 500 - 800 GB per maand.
Als Stievie met hun betalende versie komt dan zie ik me dat nog wel nemen.
Ik verwacht dat zowel telenet als proximus een pak abonnementen gaan kwijt zijn eens streaming deftig van de grond komt in ons land.
In het buitenland zijn ze al veel verder hiermee.

Re: Prijsverhoging TV Vlaanderen

Geplaatst: 01 Feb 2016, 16:07
door wied
@petzl

desnoods je bestaande schoteltje op hotbird richten om de FTA zender BVN op te pikken...

Re: Prijsverhoging TV Vlaanderen

Geplaatst: 01 Feb 2016, 18:50
door petzl
BVN zit ook op astra 19.2, kan ik dus wel ontvangen

hotbird komt er anders ook wel goed binnen op het 20cm schoteltje van de buren.

Re: Prijsverhoging TV Vlaanderen

Geplaatst: 01 Feb 2016, 21:59
door wied
juist, de signaalsterkte van hotbird lijkt daar sterker te zijn dan deze van astra...

Re: Prijsverhoging TV Vlaanderen

Geplaatst: 02 Feb 2016, 00:29
door petrol242
Vandaag heb ik bericht gekregen dat ze zonder probleem mijn abo downgraden. Nu nog de sepa domi in orde krijgen...

Re: Prijsverhoging TV Vlaanderen

Geplaatst: 02 Feb 2016, 04:57
door silencer
Ik ben sinds november gedowngraded, maar heb MN oude zenders nog waarvoor je basic+ nodig hebt (ned1 in HD bvb) :-)