Coyote navigatie

MarkDM
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 1664
Lid geworden op: 25 Sep 2007
Locatie: Berlare (O-Vl)
Bedankt: 100 keer
Recent bedankt: 1 keer
Uitgedeelde bedankjes: 25 keer

Coyote navigatie

Berichtdoor MarkDM » 20 Apr 2019, 11:50

Ik zoek al lang een GPS met duidelijke aanduiding van de actuele snelheid en de limiet.
Sygic is niet slecht, TomTom ook niet. Maar nu zag ik screenshots van de Coyote GPS.
Dat zijn veel grotere en duidelijkere digits. Alleen, zo'n abonnement kost nogal veel.
Ik heb dat eigenlijk niet nodig.
Wat zou er nog werken van een Coyote Navigatiesysteem zonder abonnement ?
Verkeersinfo en mobile flitsers natuurlijk niet.
Maar wat met ?
- Navigatie op zichzelf ?
- snelheidslimieten en snelheidsaanduiding ?
- vaste flitsers ?
Iemand ervaring ?
Voip: Edpnet/Voiptiger met Linksys SPA3102
Internet: Edpnet Vdsl XL met Fritzbox 7360
TV: Telenet CI+/Digicorder en Astra op Xtrend met Open-Pli

Goztow
Erelid
Erelid
Berichten: 12950
Lid geworden op: 14 Nov 2006
Locatie: Brussel
Bedankt: 796 keer
Recent bedankt: 6 keer
Uitgedeelde bedankjes: 1291 keer
Contact:

Re: Coyote navigatie

Berichtdoor Goztow » 20 Apr 2019, 11:55

Waze?
Bedank andere users voor nuttige posts, door op Afbeelding te klikken
Overstappen van vaste lijn naar voip? Lees hier hoe
Afbeelding Waze user

MarkDM
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 1664
Lid geworden op: 25 Sep 2007
Locatie: Berlare (O-Vl)
Bedankt: 100 keer
Recent bedankt: 1 keer
Uitgedeelde bedankjes: 25 keer

Re: Coyote navigatie

Berichtdoor MarkDM » 20 Apr 2019, 12:22

Weeral die discussie ? Waze is nog slechter dan wat ik vernoemde voor snelheidsaanduidingen.
Waze toont maar je snelheid als je tegen de limiet komt.
Sygic is het beste voor dit doel .
Voip: Edpnet/Voiptiger met Linksys SPA3102
Internet: Edpnet Vdsl XL met Fritzbox 7360
TV: Telenet CI+/Digicorder en Astra op Xtrend met Open-Pli

WimDelar
Starter
Starter
Berichten: 14
Lid geworden op: 16 Feb 2019
Uitgedeelde bedankjes: 7 keer

Re: Coyote navigatie

Berichtdoor WimDelar » 20 Apr 2019, 13:14

Ik heb via de werkgever zo een coyote toestel, maar rij altijd met Waze.

Toont continu de snelheid op mijn mobieltje

MarkDM
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 1664
Lid geworden op: 25 Sep 2007
Locatie: Berlare (O-Vl)
Bedankt: 100 keer
Recent bedankt: 1 keer
Uitgedeelde bedankjes: 25 keer

Re: Coyote navigatie

Berichtdoor MarkDM » 20 Apr 2019, 13:31

Ja, maar Waze toont niet continu de maximumssnelheid, dacht ik. Sygic doet dat wel.
En er is een tweede probleem. Ik ben al wat ouder. Om dat allemaal goed te kunnen zien op een smartphone heb ik een leesbril nodig. Maar daarmee kan ik niet rijden.
Daarom mijn interesse voor een systeem met grote letters zoals Coyote Navigatie.
Voip: Edpnet/Voiptiger met Linksys SPA3102
Internet: Edpnet Vdsl XL met Fritzbox 7360
TV: Telenet CI+/Digicorder en Astra op Xtrend met Open-Pli

Slafes
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 2824
Lid geworden op: 18 Apr 2013
Locatie: Leuven
Bedankt: 210 keer
Uitgedeelde bedankjes: 346 keer

Re: Coyote navigatie

Berichtdoor Slafes » 20 Apr 2019, 14:48

MarkDM schreef:Ja, maar Waze toont niet continu de maximumssnelheid, dacht ik.


Je kan dat wel instellen bij Waze, maar zelfs op een 5,5" smartphone is dat nog piepklein... :s

Ik heb 10 op 10 ogen en zelfs ik heb het moeilijk soms. :)

Gebruikersavatar
heist_175
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 8498
Lid geworden op: 07 Okt 2010
Locatie: Kempen
Bedankt: 635 keer
Recent bedankt: 18 keer
Uitgedeelde bedankjes: 358 keer

Re: Coyote navigatie

Berichtdoor heist_175 » 20 Apr 2019, 15:23

Waze op een tablet :)?

MarkDM
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 1664
Lid geworden op: 25 Sep 2007
Locatie: Berlare (O-Vl)
Bedankt: 100 keer
Recent bedankt: 1 keer
Uitgedeelde bedankjes: 25 keer

Re: Coyote navigatie

Berichtdoor MarkDM » 20 Apr 2019, 17:10

Ja, nu werk ik met Sygic op een 7" tablet, Chinese Android GPS.
Er zijn nog 2 nadelen:
- traag opstarten, dit duurt meer dan een minuut. Te lang wachten. Ik heb er ook een achteruitrijcamera op aangesloten, je wil dan wegrijden maar de camera werkt nog niet.
- Sygic blokkeert regelmatig, na een uurtje. Dit zou komen omdat er geen internetverbinding is. Tablet heeft alleen wifi, geen 3G.
Ik heb in China een goedkope 3G->wifi router besteld. We zullen zien. Dan kan ik Waze ook nog gebruiken.

Coyote ziet er toch beter uit voor snelheidsaanduiding.
Voip: Edpnet/Voiptiger met Linksys SPA3102
Internet: Edpnet Vdsl XL met Fritzbox 7360
TV: Telenet CI+/Digicorder en Astra op Xtrend met Open-Pli

silencer
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 3947
Lid geworden op: 08 Jul 2008
Locatie: 398m van de ROP@0.48dB
Bedankt: 99 keer
Uitgedeelde bedankjes: 160 keer

Re: Coyote navigatie

Berichtdoor silencer » 20 Apr 2019, 17:40

Ik gebruik waze met coyote als overlay widget vr de snelheid.

satsurfer
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 4319
Lid geworden op: 09 Okt 2004
Bedankt: 259 keer
Recent bedankt: 3 keer
Uitgedeelde bedankjes: 281 keer

Re: Coyote navigatie

Berichtdoor satsurfer » 20 Apr 2019, 19:19


phil48
Pro Member
Pro Member
Berichten: 402
Lid geworden op: 30 Mei 2012
Bedankt: 15 keer
Recent bedankt: 1 keer
Uitgedeelde bedankjes: 4 keer

Re: Coyote navigatie

Berichtdoor phil48 » 20 Apr 2019, 23:39

Aanbieding onderworpen aan voorwaarden, voorbehouden aan de Orange-klanten met een abonnement met een waarde van meer dan 20 euro (Koala, Cheetah, Arend en Arend Premium) tussen 28 april 2015 en 30 april 2019.

Aanbieding enkel beschikbaar met een compatibele Apple- of Android-smartphone. Voorafgaande download van de applicatie Coyote en aanvaarding van de gebruiksvoorwaarden. Onbeperkte toegang tot de dienst Coyote van Orange tijdens de actieperiode. Na die periode wordt de dienst stopgezet. Er worden de klant geen kosten aangerekend.


Goh, ik denk er ook aan om op die aanbieding in te gaan.

Maar het zinnetje "na die actieperiode wordt de dienst stopgezet" doet me twijfelen.

blaatpraat
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 1029
Lid geworden op: 10 Jan 2014
Bedankt: 80 keer
Recent bedankt: 3 keer
Uitgedeelde bedankjes: 29 keer

Re: Coyote navigatie

Berichtdoor blaatpraat » 20 Apr 2019, 23:50

Waze via Carplay, de maximale snelheid is dan altijd zichtbaar en je kan er niet naast kijken van grootte imo.

daydreamke
Pro Member
Pro Member
Berichten: 367
Lid geworden op: 05 Okt 2012
Bedankt: 22 keer
Recent bedankt: 4 keer
Uitgedeelde bedankjes: 20 keer

Re: Coyote navigatie

Berichtdoor daydreamke » 23 Apr 2019, 06:55

Gebruik hier ook coyote in mijn orange koala abbo. 20€ is echt geen geld voor hetgeen je terug krijgt.


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk


Terug naar “Allerlei”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 8 gasten