Bureaublad screenshots [56K: grote files]

Arrigi
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 824
Lid geworden op: 05 Okt 2003
Locatie: Hoogstraten
Contact:

Berichtdoor Arrigi » 07 Mar 2005, 20:01

<a href="http://members.lycos.nl/stijnadamsimages/jef/bg.jpg"><img src="http://members.lycos.nl/stijnadamsimages/jef/bgsmall.jpg" height="384" width="512" border="0"></a>

Mijn desktopje nog eens ^^
Redelijk sober...

Gebruikersavatar
Blue-Sky
Erelid
Erelid
Berichten: 8554
Lid geworden op: 23 Feb 2003
Locatie: België - Limburg

Berichtdoor Blue-Sky » 10 Mar 2005, 09:47

Mijn actueel Bureaublad, t.a.v. (Weetgraag) ivm PM.
Zie Fotobewerking en Icoontje zonnebloem, progje wat ik als geschenk kreeg enige maanden geleden.
Rechts zie mijn tweede hobby-werkplaats, wel opgenomen met een minicamera van lage kwaliteit. (afmeting ca. 6 X 3 X 1,5 cm.)
Bedankt voor de Info :-)
Bijlagen
screen_sh_fotobew.jpg
(64.26 KiB) 145 keer gedownload
bureaublad5.jpg
(54.29 KiB) 130 keer gedownload

airzimmy
Erelid
Erelid
Berichten: 1047
Lid geworden op: 19 Sep 2002
Contact:

Berichtdoor airzimmy » 10 Mar 2005, 11:02

Blue-Sky schreef:Mijn actueel Bureaublad, t.a.v. (Weetgraag) ivm PM.
Zie Fotobewerking en Icoontje zonnebloem, progje wat ik als geschenk kreeg enige maanden geleden.
Rechts zie mijn tweede hobby-werkplaats, wel opgenomen met een minicamera van lage kwaliteit. (afmeting ca. 6 X 3 X 1,5 cm.)
Bedankt voor de Info :-)


Eindelijk eens iemand met orde!

Akira
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 1386
Lid geworden op: 10 Jan 2004

Berichtdoor Akira » 10 Mar 2005, 14:05

bwa tis niet omdat het hier slordig is da ik niets terugvind e,
ik vind alles terug na lang zoeken
de pispaal <<

Gebruikersavatar
noppes
Premium Member
Premium Member
Berichten: 677
Lid geworden op: 17 Sep 2002
Locatie: Torhout
Contact:

Berichtdoor noppes » 10 Mar 2005, 14:20

Snakehit schreef:<a href="http://users.skynet.be/cappelle/pieter/7-03-2005.JPG"><img src="http://users.skynet.be/cappelle/pieter/7-03-2005.JPG" height="393" witdh="512" border="0"></a>


De nieuwe discotheek in Torhout ? :-D
Take me for my mind, not for my body, but play with my body and not with my mind...

Akira
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 1386
Lid geworden op: 10 Jan 2004

Berichtdoor Akira » 10 Mar 2005, 16:37

Afbeelding

mijn bureaublad weer vervuild na 4dagen school :-)
de pispaal <<

Gebruikersavatar
Snakehit
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 806
Lid geworden op: 05 Mei 2004
Locatie: Izegem, Belgie
Contact:

Berichtdoor Snakehit » 10 Mar 2005, 17:06

@ Noppes: Ja, ga je ook vant weekend? :banana: :banana: :banana: :thumbs:

Gebruikersavatar
bke
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 1007
Lid geworden op: 22 Apr 2004
Bedankt: 6 keer
Uitgedeelde bedankjes: 5 keer

Berichtdoor bke » 10 Mar 2005, 18:15

@Snakehit en Noppes: Ik dacht ook aan die nieuwe discotheek, heb daar al van gehoord op cdance :-)

Gebruikersavatar
Snakehit
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 806
Lid geworden op: 05 Mei 2004
Locatie: Izegem, Belgie
Contact:

Berichtdoor Snakehit » 10 Mar 2005, 18:40

Efkes off-topic verder:
ja zekers.. dat wordt iets speciaals. Dus zaterdagavond :) :thumbs: :banana:

Gebruikersavatar
noppes
Premium Member
Premium Member
Berichten: 677
Lid geworden op: 17 Sep 2002
Locatie: Torhout
Contact:

Berichtdoor noppes » 11 Mar 2005, 08:45

Hehe ben van Torhout, dus het zit er dik in dat ik daar geraak zaterdag... :wink:

En nu terug on-topic :twisted:
Take me for my mind, not for my body, but play with my body and not with my mind...

Gebruikersavatar
Snakehit
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 806
Lid geworden op: 05 Mei 2004
Locatie: Izegem, Belgie
Contact:

Berichtdoor Snakehit » 11 Mar 2005, 20:08

ah neen,
tof tof :)) , nen ub-meeting @ famous. :wink:

Gebruikersavatar
bke
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 1007
Lid geworden op: 22 Apr 2004
Bedankt: 6 keer
Uitgedeelde bedankjes: 5 keer

Berichtdoor bke » 12 Mar 2005, 09:21

Terug ontopic nu... Hieronder mijn sobere maar functionele desktopje :-)
Beetje brakke kwaliteit, die GIF...
Bijlagen
Screenshot.GIF
Screenshot
(210.48 KiB) 91 keer gedownload

RaDa
Starter Plus
Starter Plus
Berichten: 28
Lid geworden op: 30 Apr 2004

Berichtdoor RaDa » 12 Mar 2005, 12:45


rtl
Premium Member
Premium Member
Berichten: 725
Lid geworden op: 22 Mar 2004
Bedankt: 28 keer
Recent bedankt: 1 keer
Uitgedeelde bedankjes: 19 keer

Berichtdoor rtl » 30 Mar 2005, 15:38


Berghe
Member
Member
Berichten: 77
Lid geworden op: 17 Jan 2005

Berichtdoor Berghe » 30 Mar 2005, 20:25

Ook eens posten
Bijlagen
screen.JPG
(70.08 KiB) 76 keer gedownload

Sparky
Pro Member
Pro Member
Berichten: 378
Lid geworden op: 02 Jan 2005
Bedankt: 18 keer
Uitgedeelde bedankjes: 247 keer

Berichtdoor Sparky » 30 Mar 2005, 23:45


Gebruikersavatar
Sasuke
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 3529
Lid geworden op: 13 Aug 2003
Locatie: Vlaanderen
Bedankt: 174 keer
Recent bedankt: 7 keer
Uitgedeelde bedankjes: 58 keer
Contact:

Berichtdoor Sasuke » 04 Apr 2005, 10:14

Ben van't weekend eens terug aan de slag gegaan met Aston en Konfabulator op m'n laptop ... ziehier het resultaat ...:
(topmenu vouwt open met transparante windows)

Gebruikte goederen:
1. Astonshell 1.9.1 + plugins
2. Konfabulator 1.83 + widgets
3. Fabulous_K theme voor Aston (thanks to Deviantart)
4. Wallpapers by DevianTart

Grtz,

Sasuke

PS: Ben wreed content van het resultaat.
PS2: Astonshell: 8512kb RAM usage
Konfabulator: +/- 20000kb RAM usage (hangt af van de gebruikte widgets)
Bijlagen
desktop_sasuke.jpg
(595 KiB) 113 keer gedownload
Logic - The art of being wrong with confidence !
Afbeelding

Gast

Berichtdoor Gast » 04 Apr 2005, 11:23

_rEuTeL_ schreef:tijd om eens up te daten :)


Hoe krijgde zo schoon uw sys info op uw achtergrond,welk programma?

thx
DeNB3rt

Akira
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 1386
Lid geworden op: 10 Jan 2004

Berichtdoor Akira » 04 Apr 2005, 11:34

met samurize
de pispaal <<

crapiecorn
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 1950
Lid geworden op: 01 Feb 2003
Bedankt: 4 keer
Uitgedeelde bedankjes: 43 keer

Berichtdoor crapiecorn » 04 Apr 2005, 14:38

Sasuke schreef:Ben van't weekend eens terug aan de slag gegaan met Aston en Konfabulator op m'n laptop ... ziehier het resultaat ...:
(topmenu vouwt open met transparante windows)

Gebruikte goederen:
1. Astonshell 1.9.1 + plugins
2. Konfabulator 1.83 + widgets
3. Fabulous_K theme voor Aston (thanks to Deviantart)
4. Wallpapers by DevianTart

Grtz,

Sasuke

PS: Ben wreed content van het resultaat.
PS2: Astonshell: 8512kb RAM usage
Konfabulator: +/- 20000kb RAM usage (hangt af van de gebruikte widgets)


een beetje over the top niet ? :-)

Gebruikersavatar
Sasuke
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 3529
Lid geworden op: 13 Aug 2003
Locatie: Vlaanderen
Bedankt: 174 keer
Recent bedankt: 7 keer
Uitgedeelde bedankjes: 58 keer
Contact:

Berichtdoor Sasuke » 04 Apr 2005, 16:21

Mwoa,

't Is enkel die konfabulator dat zoveel ram inneemt (die dingen aan de rechterkant ...) al de rest zit mee in die 8mb. Maar dan nog, die Aston en Konfabulator samen is ongeveer 28mb, dat is nog altijd minder dan "explorer.exe" wanneer ge een of ander thema gebruikt.

En "explorer.exe" word nu niet meer geladen hé, want die AstonShell vervangt die volledig. Dus als ge die konfabulator niet zou gebruiken, dan hebt ge met 8mb een volledige shell waar ge enorm knappe dingen mee kunt doen. Bijna al die ding van die konfabulator kunt ge met AstonShell ook, alleen moet je die dan nog zelf aanmaken e.d. .. en daar had ik geen zin meer in, heb toch RAM genoeg :)

Grtz,

Sasuke
Logic - The art of being wrong with confidence !
Afbeelding

Gebruikersavatar
Seal
Pro Member
Pro Member
Berichten: 315
Lid geworden op: 28 Feb 2004
Locatie: Antwerpen

Berichtdoor Seal » 04 Apr 2005, 19:07

Deel dan eens een beetje.
Kheb nog wel plaats voor een latje :lol:

Akira
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 1386
Lid geworden op: 10 Jan 2004

Berichtdoor Akira » 10 Mei 2005, 20:06

Afbeelding

sommigen zullen haar mss kennen van men avatar, ma deze is bewerkt en nee tis gene sepia :p
de pispaal <<

Gebruikersavatar
pm
Premium Member
Premium Member
Berichten: 524
Lid geworden op: 21 Mar 2004
Twitter: GlennEU
Locatie: Antwerp
Bedankt: 7 keer
Uitgedeelde bedankjes: 37 keer
Contact:

Berichtdoor pm » 10 Mei 2005, 20:20

Na een tijdje zoeken naar dual monitor wallpapers heb ik het opgegeven en heb ik er zelf 1 gemaakt door deze single monitor wallpaper te spiegelen.

<a href="http://users.telenet.be/partymale/desktop.jpg"><img src="http://users.telenet.be/partymale/desktop.jpg" border="0 width="844" height="300"></a>

Gebruikersavatar
Ken
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 4180
Lid geworden op: 04 Apr 2005
Locatie: België
Bedankt: 95 keer
Recent bedankt: 10 keer
Uitgedeelde bedankjes: 47 keer

Berichtdoor Ken » 10 Mei 2005, 22:34

Hier heb je de mijne :)

Internet = Telenet Business Fibernet 300/30 Mbps + Orange Surf Extra Card LTE backup
Fixed phone = OVH VoIP Entreprise
Mobile= Orange Go Plus Pro + Huawei P30 Pro
TV = FTA IPTV + Netflix
Network = 100% MikroTik powered
Car = Tesla Model 3, referral code click here

MRC101
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 1538
Lid geworden op: 31 Mar 2005
Locatie: Gent
Bedankt: 5 keer

Berichtdoor MRC101 » 11 Mei 2005, 02:17

Sorry voor de grootte.
Deze desktop is niet de account die ik dagelijks gebruik

<a href="http://zmd.zattevrienden.be/Files/Mac%20OsXP.JPG"><img src="http://zmd.zattevrienden.be/Files/Mac%20OsXP.JPG" border=0" height="600" width="800"></a>
Laatst gewijzigd door MRC101 op 06 Jun 2005, 14:09, 2 keer totaal gewijzigd.

Gebruikersavatar
Ken
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 4180
Lid geworden op: 04 Apr 2005
Locatie: België
Bedankt: 95 keer
Recent bedankt: 10 keer
Uitgedeelde bedankjes: 47 keer

Berichtdoor Ken » 11 Mei 2005, 18:13

ZMD schreef:De mijne is nogal groot dus moet ge er eens op klikken om die in 't groot te zien.
Deze desktop is niet de account die ik dagelijks gebruik

Afbeelding

Code: Selecteer alles

De afbeelding “http://0302.netclime.net/1_5/381346/1115769392_702/11157693926142.JPG” kan niet vertoond worden, omdat ze fouten bevat.

Internet = Telenet Business Fibernet 300/30 Mbps + Orange Surf Extra Card LTE backup
Fixed phone = OVH VoIP Entreprise
Mobile= Orange Go Plus Pro + Huawei P30 Pro
TV = FTA IPTV + Netflix
Network = 100% MikroTik powered
Car = Tesla Model 3, referral code click here

MRC101
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 1538
Lid geworden op: 31 Mar 2005
Locatie: Gent
Bedankt: 5 keer

Berichtdoor MRC101 » 11 Mei 2005, 20:00

Zo beter?

Gebruikersavatar
bke
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 1007
Lid geworden op: 22 Apr 2004
Bedankt: 6 keer
Uitgedeelde bedankjes: 5 keer

Berichtdoor bke » 11 Mei 2005, 21:06

Een Mac ziet er wel mooi uit moet ik zeggen. :wink:

crapiecorn
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 1950
Lid geworden op: 01 Feb 2003
Bedankt: 4 keer
Uitgedeelde bedankjes: 43 keer

Berichtdoor crapiecorn » 11 Mei 2005, 21:11

Dunno, Als je een pc op een mac wilt laten lijken is het misschien handiger om gewoon een mac te kopen ;-)

Gebruikersavatar
meon
Administrator
Administrator
Berichten: 16176
Lid geworden op: 18 Feb 2003
Twitter: meon
Locatie: Bree
Bedankt: 628 keer
Recent bedankt: 12 keer
Uitgedeelde bedankjes: 517 keer
Contact:

Berichtdoor meon » 11 Mei 2005, 21:14

crapiecorn schreef:Dunno, Als je een pc op een mac wilt laten lijken is het misschien handiger om gewoon een mac te kopen ;-)

Ah nee, dan hebt ge geen goed lopend systeem meer en kunt ge nog maar 1/10e van wat je tot nu toe deed ;)

@PM UltraMon is handig eh? ;)

Akira
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 1386
Lid geworden op: 10 Jan 2004

Berichtdoor Akira » 11 Mei 2005, 21:26

crapiecorn schreef:Dunno, Als je een pc op een mac wilt laten lijken is het misschien handiger om gewoon een mac te kopen ;-)


kvind da ook dwaas :)
ma aan de andere kant: apple's kosten veel dus is zo een theme goeiekoper :p
de pispaal <<

Gebruikersavatar
meon
Administrator
Administrator
Berichten: 16176
Lid geworden op: 18 Feb 2003
Twitter: meon
Locatie: Bree
Bedankt: 628 keer
Recent bedankt: 12 keer
Uitgedeelde bedankjes: 517 keer
Contact:

Berichtdoor meon » 11 Mei 2005, 21:45

Akira schreef:ma aan de andere kant: apple's kosten veel dus is zo een theme goeiekoper :p

Apple Mini: 509 euro
Buy Now!

Or get it free: http://www.zdnet.be/downloads.cfm?id=45355

Gebruikersavatar
trobbelke
Premium Member
Premium Member
Berichten: 502
Lid geworden op: 17 Jul 2004
Locatie: Lindale, TX
Uitgedeelde bedankjes: 2 keer
Contact:

Berichtdoor trobbelke » 11 Mei 2005, 22:15

tiens, dat Mac design gelijkt nogal op de OpenVMS desktop van op 't werk, heeft Mac het afgekeken, of heeft OpenVMS het afgekeken?

ph4t
Plus Member
Plus Member
Berichten: 124
Lid geworden op: 03 Sep 2003

Berichtdoor ph4t » 11 Mei 2005, 23:26


airzimmy
Erelid
Erelid
Berichten: 1047
Lid geworden op: 19 Sep 2002
Contact:

Berichtdoor airzimmy » 12 Mei 2005, 09:45

Als je naar kleinde devices zou willen gaan kan je de volgende thread eens lezen: http://marc.theaimsgroup.com/?t=111574457600007&r=1&w=2
De meeste van de devices in die thread vermeld werken meestal met CF kaartjes maar een de fabrikanten hebben altijd wel een ide mogelijkheid

Gebruikersavatar
meon
Administrator
Administrator
Berichten: 16176
Lid geworden op: 18 Feb 2003
Twitter: meon
Locatie: Bree
Bedankt: 628 keer
Recent bedankt: 12 keer
Uitgedeelde bedankjes: 517 keer
Contact:

Berichtdoor meon » 12 Mei 2005, 10:02

airzimmy schreef:Als je naar kleinde devices zou willen gaan kan je de volgende thread eens lezen: http://marc.theaimsgroup.com/?t=111574457600007&r=1&w=2
De meeste van de devices in die thread vermeld werken meestal met CF kaartjes maar een de fabrikanten hebben altijd wel een ide mogelijkheid

Euhm, ... hoort dit antwoord thuis in dit topic, of had dit bij dat maxtor-ding moeten staan?

airzimmy
Erelid
Erelid
Berichten: 1047
Lid geworden op: 19 Sep 2002
Contact:

Berichtdoor airzimmy » 12 Mei 2005, 10:59

meon schreef:
airzimmy schreef:Als je naar kleinde devices zou willen gaan kan je de volgende thread eens lezen: http://marc.theaimsgroup.com/?t=111574457600007&r=1&w=2
De meeste van de devices in die thread vermeld werken meestal met CF kaartjes maar een de fabrikanten hebben altijd wel een ide mogelijkheid

Euhm, ... hoort dit antwoord thuis in dit topic, of had dit bij dat maxtor-ding moeten staan?


in feite in dat maxtor ding :-)

CueBoy
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 1676
Lid geworden op: 23 Mei 2003
Uitgedeelde bedankjes: 1 keer

Berichtdoor CueBoy » 13 Mei 2005, 18:44

Airzimmy lanceert een trend... post je antwoord in een random topic !

Lacheuh verzekerd :P
If you can't beat them, confuse them.

Akira
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 1386
Lid geworden op: 10 Jan 2004

Berichtdoor Akira » 13 Mei 2005, 19:49

CueBoy schreef:Airzimmy lanceert een trend... post je antwoord in een random topic !

Lacheuh verzekerd :P


is al vaker gebeurd hoor :)
de pispaal <<


Terug naar “Allerlei”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: boonpwnz, MaT en 4 gasten