Bureaublad screenshots [56K: grote files]

Gebruikersavatar
bke
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 1007
Lid geworden op: 22 Apr 2004
Bedankt: 6 keer
Uitgedeelde bedankjes: 5 keer

Berichtdoor bke » 02 Sep 2004, 07:32

Zie hier mijn wel zeer originele wallpaper(Zelf getrokken met een wel heel brakke camera, er staat wat onkruid enzo op :P )

Afbeelding
Ares: (CPU) AMD Ryzen 1800x (RAM) 16GB DDR4 (HDD) Samsung Spinpoint F1 1TB (SSD) Samsung 970 EVO 250 GB (VGA) NVidia GeForce 1050 Ti 4GB (OS) Windows 10 Pro
Apollo: (CPU) AMD FX 8300 (RAM) 8GB DDR3 (HDD) Samsung Spinpoint F1 1TB (SSD) Samsung 850 EVO 256GB (VGA) AMD Radeon HD 5850 (OS) Windows 10 Pro

Gebruikersavatar
spacekiek
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 1136
Lid geworden op: 14 Jan 2004
Bedankt: 10 keer
Uitgedeelde bedankjes: 6 keer

Berichtdoor spacekiek » 02 Sep 2004, 10:48

[DmW]_BkE schreef:Zie hier mijn wel zeer originele wallpaper(Zelf getrokken met een wel heel brakke camera, er staat wat onkruid enzo op :P )


Waarom geen foto van je WC interieur?? :lol: :lol:

Akira
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 1386
Lid geworden op: 10 Jan 2004

Berichtdoor Akira » 02 Sep 2004, 14:08

hier mijn nieuwste layout met samurize :)
Afbeelding

en als gewoonlijk geef ik er de wallpaper bij :
Rei Forever

groeten,
Geekje 8)
de pispaal <<

Akira
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 1386
Lid geworden op: 10 Jan 2004

Berichtdoor Akira » 02 Sep 2004, 15:02

en foxxy als je een klikbare afbeelding wil moet je dit zo doen:
[url=link naar grote afbeelding][img]link naar de kleine afbeelding[/img][/url]
de pispaal <<

Gebruikersavatar
bke
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 1007
Lid geworden op: 22 Apr 2004
Bedankt: 6 keer
Uitgedeelde bedankjes: 5 keer

Berichtdoor bke » 02 Sep 2004, 18:04

Spacekiek schreef:
[DmW]_BkE schreef:Zie hier mijn wel zeer originele wallpaper(Zelf getrokken met een wel heel brakke camera, er staat wat onkruid enzo op :P )


Waarom geen foto van je WC interieur?? :lol: :lol:


Dat past niet goed bij mijn icoontjes :P
Ares: (CPU) AMD Ryzen 1800x (RAM) 16GB DDR4 (HDD) Samsung Spinpoint F1 1TB (SSD) Samsung 970 EVO 250 GB (VGA) NVidia GeForce 1050 Ti 4GB (OS) Windows 10 Pro
Apollo: (CPU) AMD FX 8300 (RAM) 8GB DDR3 (HDD) Samsung Spinpoint F1 1TB (SSD) Samsung 850 EVO 256GB (VGA) AMD Radeon HD 5850 (OS) Windows 10 Pro

Ri44
Starter
Starter
Berichten: 13
Lid geworden op: 18 Apr 2004

Berichtdoor Ri44 » 02 Sep 2004, 18:45

he Zyne,
van waar heb je je achtergrond gehaald,.. Mega coole pic !

Kun je me de originele nie eens doorsturen..

THx!!!

en ja...
1. fluxbox ruleert (xfce is also nice)
2. yep, /me l0v3 debian :-D
3. komt nog :-)

Gebruikersavatar
kikker46
Pro Member
Pro Member
Berichten: 262
Lid geworden op: 29 Mei 2004
Locatie: Kikkerland

Berichtdoor kikker46 » 02 Sep 2004, 19:02

De mijnen :-) .

Hier

Akira
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 1386
Lid geworden op: 10 Jan 2004

Berichtdoor Akira » 02 Sep 2004, 20:12

dan hem ik nog liever een knap mieke op mijn bureau blad dan zo ne stereotype nerd :wink:
de pispaal <<

Zyne
Plus Member
Plus Member
Berichten: 104
Lid geworden op: 30 Jul 2004

Berichtdoor Zyne » 02 Sep 2004, 20:41

Ri44 schreef:he Zyne,
van waar heb je je achtergrond gehaald,.. Mega coole pic !


ik heb er eerlijk gezegd totaal geen gedacht van, maar ik heb hem voor de gemakkelijkheid ff vlug geupload naar een webservertje...


grab it here!!!
filsize: 41424 byte, dus spijtig genoeg niet zo groot...


enfin, genoeg geleuterd...
enjoy!

crapiecorn
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 1950
Lid geworden op: 01 Feb 2003
Bedankt: 4 keer
Uitgedeelde bedankjes: 43 keer

Berichtdoor crapiecorn » 02 Sep 2004, 21:15

http://users.skynet.be/crapiecorn/desk.jpg
fluxbox 0.9.9 dev
slackware 10
wallpaper: snapshot van Crouching tiger hidden dragon die ik wat tot wallpaper verwerkt heb

Akira
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 1386
Lid geworden op: 10 Jan 2004

Berichtdoor Akira » 02 Sep 2004, 22:24

mja schone wallpaper alleen zien we hem niet echt, kan wel zien dat et een schoon mieke is ma ge ziet alleen maar stuk van de nek :wink:

ooit ga ik ook es linux gebruiken maar ik ben veel te lui om een distro te downloaden :)

het schoonste vind ik nog altijd mac os x ale de screenshots die ik gezien heb tenminste :)
de pispaal <<

Gebruikersavatar
meon
Administrator
Administrator
Berichten: 16176
Lid geworden op: 18 Feb 2003
Twitter: meon
Locatie: Bree
Bedankt: 628 keer
Recent bedankt: 12 keer
Uitgedeelde bedankjes: 517 keer
Contact:

Berichtdoor meon » 02 Sep 2004, 22:34

Mr.Cide schreef:het schoonste vind ik nog altijd mac os x ale de screenshots die ik gezien heb tenminste :)

Wacht maar tot ge dat dan 'in werking' ziet, da's gewoon compleet maf. Genie-effect in slowmotion van Quicktime player terwijl die speelt bvb. En exposé. En het fast-user-switch-systeem. Super gewoon allemaal.

Gebruikersavatar
Nob
Erelid
Erelid
Berichten: 3149
Lid geworden op: 09 Sep 2002
Locatie: Belgium, Bever
Bedankt: 83 keer
Recent bedankt: 1 keer
Uitgedeelde bedankjes: 55 keer
Contact:

Berichtdoor Nob » 02 Sep 2004, 22:38

't is dan ook gebaseerd op een supersysteem: *BSD ;)

greetz,

Nob

Gebruikersavatar
meon
Administrator
Administrator
Berichten: 16176
Lid geworden op: 18 Feb 2003
Twitter: meon
Locatie: Bree
Bedankt: 628 keer
Recent bedankt: 12 keer
Uitgedeelde bedankjes: 517 keer
Contact:

Berichtdoor meon » 03 Sep 2004, 00:27

Lol, het grafische subsystem (Darwin) is toch wel OSX-only denk ik. Wat ik van BSD heb gezien noem ik alles behalve flashy :mrgreen:

Gebruikersavatar
Nob
Erelid
Erelid
Berichten: 3149
Lid geworden op: 09 Sep 2002
Locatie: Belgium, Bever
Bedankt: 83 keer
Recent bedankt: 1 keer
Uitgedeelde bedankjes: 55 keer
Contact:

Berichtdoor Nob » 03 Sep 2004, 00:58

Ok, vraagje aan meon:
Wat is er nodig om een goed stabiel grafische dekstop te knn uitbouwen in the 1ste place?

Een goeie onderbouw, niet?

Look under the hood baby!


greetz,

Nob

Gebruikersavatar
meon
Administrator
Administrator
Berichten: 16176
Lid geworden op: 18 Feb 2003
Twitter: meon
Locatie: Bree
Bedankt: 628 keer
Recent bedankt: 12 keer
Uitgedeelde bedankjes: 517 keer
Contact:

Berichtdoor meon » 03 Sep 2004, 10:55

Mja, windows draagt momenteel nog altijd z'n GDI-verleden (juist ja, windows 3.x-verleden) met zich mee. Met Avalon (het nieuwe grafische subsysteem van longhorn) komt daar _eindelijk_ verandering in, en zijn die grafische fantasietjes van OSX ook mogelijk onder windows zonder noemenswaardig prestatieverlies. Want is windows tegenwoordig nog echt zo slecht als mensen soms willen doen geloven? Ik denk het niet. Moest *nix-varianten op dezelfde manier gebruikt kunnen worden als windows, zou ook red hat, gentoo of openbsd een soep kunnen worden hoor.
Je moet er van uit gaan dat alle mensen computeranalfabeten zijn die losweg alles installeren wat ze tegenkomen, eisen dat ze de laatste nieuwe spelletjes kunnen spelen, dat ze hun digitale camcorder zomaar kunnen inpluggen, dat ze enkel maar hun digitaal fototoestel moeten aansluiten om een slideshow te krijgen, ... en dat allemaal zonder libraries te moeten gaan installeren, configureren, compileren, ...
Als ik het kort schets krijg je dit:
- Mac OSX: Gebruiksvriendelijk, niet echt configureerbaar
- Windows: Gebruiksvriendelijk, lekker tweakbaar
- *nix: ongebruiksvriendelijk, letterlijk ALLES aan te passen

En zo zie je dat elk platform z'n doelpubliek heeft ...
(en nu terug over naar desktop screenshotjes ;))

Zyne
Plus Member
Plus Member
Berichten: 104
Lid geworden op: 30 Jul 2004

Berichtdoor Zyne » 03 Sep 2004, 17:21

meon schreef:- Mac OSX: Gebruiksvriendelijk, niet echt configureerbaar
- Windows: Gebruiksvriendelijk, lekker tweakbaar
- *nix: ongebruiksvriendelijk, letterlijk ALLES aan te passen



toch ff commentaar geven op deze uitlatingen als je het mij toelaat... :P

Spijtig genoeg heb ik Mac OSX nog nooit gebruikt, dus daar kan ik niets over zeggen, maar wat betreft de ongebruiksvriendelijkheid van *nix ben je toch verkeerd hoor...

natuurlijk is *nix moeilijk als je naar de verschillende BSD varianten kijkt, maar je mag de gewone linux niet vergeten!
Mandrake, SuSe, Fedora Core ed zijn een van de meest gebruiksvriendelijke systemen die ooit bestaan hebben. Je hebt verdorie zelfs niet eens door dat je eigenlijk linux aan het draaien bent, tenzij je dat zelf wilt...

Maar stel even jezelf de vraag: waarom is windows zo "gebruiksvriendelijk"?
Het antwoord ligt eigenlijk voor de hand: Je ben gewoon vertrouwd ermee te werken. Vroeger moest je het stellen met de BSOD's van Win2K en de regelmatige crashes van Win98 (om maar van ME te zwijgen). Stel je voor dat dat eens met linux gebeurt... :eek:


Maar op zich heb je gelijk: ieder zijn ding, maar zeggen dat Linux ongebruiksvriendlijk is, vind ik toch iets te ver gaan...


Peace :D

Gebruikersavatar
Styno
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 1440
Lid geworden op: 06 Nov 2003
Locatie: Somewhere over the rainbow....

Berichtdoor Styno » 03 Sep 2004, 17:30

Juist ja Meon (de anti-linux frontliner ;)
Over gebruiksvriendelijkheid gesproken: Imho is linux een gebruiksvriendelijke unix.
En verder: zet wat je zelf wil uw eigen systeem en val er andere mensen niet mee lastig :lol: )

Styno
echo '[q]sa[ln0=aln256%Pln256/snlbx]sb3135071790101768542287578439snlbxq'|dc
echo '16i[q]sa[ln0=aln100%Pln100/snlbx]sbA0D4D465452snlbxq'|dc
Afbeelding

airzimmy
Erelid
Erelid
Berichten: 1047
Lid geworden op: 19 Sep 2002
Contact:

Berichtdoor airzimmy » 03 Sep 2004, 17:37

Zyne schreef:
natuurlijk is *nix moeilijk als je naar de verschillende BSD varianten kijkt, maar je mag de gewone linux niet vergeten!
Mandrake, SuSe, Fedora Core ed zijn een van de meest gebruiksvriendelijke systemen die ooit bestaan hebben. Je hebt verdorie zelfs niet eens door dat je eigenlijk linux aan het draaien bent, tenzij je dat zelf wilt...



En hier effe tussenschieten want de bsd varianten zijn niet moeilijker dan de linux distributies, pak de juiste manual en het is doodsimpel.
Geef me trouwens ook eens eenw windows waar je niet alles zelf aan moet aanpassen?
Allé bij wie werkt zijn netwerkkaart out of the box als je een vast ip moet instellen, noch windows, noch unix kunnen dat rieken.
Bij wie werkt zijn grafische kaart onmiddelijk op de resolutie die de user wilt en welke optimaal is voor de grote van het scherm?
...

Het is maar hoe je het bekijkt

Natuurlijk hangt ook veel af van de ontwikkelaars, als Theo zegt dat een feature van OpenBSD niet volwassen genoeg is dan wordt het niet in de volgende release gestoken maar uitgesteld voor de volgende en achteraf weer geevalueerd. Bij windows euh, hoe werken die mannen, release dat en we zien achteraf wel?

Akira
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 1386
Lid geworden op: 10 Jan 2004

Berichtdoor Akira » 03 Sep 2004, 17:43

daar hebben ze noeste plannen en zeggen dan "damn 2006 komt eraan we moeten et dan releasen" wat gebeurt ze halen veel van de verwacte features eruit

volgens mij gaat longhorn alleen vernieuwend zijn door avalon, de rest hebben ze ver allemaal geschrapt :|
de pispaal <<

Gebruikersavatar
meon
Administrator
Administrator
Berichten: 16176
Lid geworden op: 18 Feb 2003
Twitter: meon
Locatie: Bree
Bedankt: 628 keer
Recent bedankt: 12 keer
Uitgedeelde bedankjes: 517 keer
Contact:

Berichtdoor meon » 03 Sep 2004, 19:12

En avalon gaat ook voor windows XP uit komen ...

Maar zoals je zegt: linux is niet zó ongebruiksvriendelijk: ik heb hier thuis mandrake 9.0 draaien en uiteindelijk is dat bijna net zo eenvoudig als windows: iets installeren is vaak gewoon de .rpm downloaden, root wachtwoord ingeven, op OK klikken en done.
Maar het kan ook anders. Ik wilde drivers voor m'n grafische kaart installeren zodat ik OpenGL kon gebruiken. In windows zou dat zijn: ForceWare-drivers downloaden; op dubbelklikken, paar keer op "volgende", rebooten en het is klaar.
In mandrake heb ik eerst een opstartfile moeten aanpassen zodat hij niet in X start, daarna als root inloggen, ergens een shell-script uitvoeren van nVidia, dat installeren (dat was uiteindelijk nog gewoon op "ok" drukken), daarna Xfree86-configuratiebestand editen zodat hij de nieuwe drivers zou gebruiken, terug dat opstartbestand editen dat hij in X moet opstarten en rebooten.
Ik ben blijven doorzoeken en na 3 dagen howto's lezen en 6x opnieuw proberen (op een bepaald moment startte X helemaal niet meer op) is het mij dan toch gelukt. mPlayer installeren was net zoveel een hel. Dependencies van hier tot in Tokyo en uiteindelijk nooit opgestart krijgen. Maar toen zag ik dat mPlayer ook in Mandrake Installatiecentrum stond, en daar kon ik dat gewoon aanvinken en die installeerde (een weliswaar oudere versie) van mPlayer.
Dus het is een beetje dubbel gevoel: soms lijkt het allemaal eenvoudiger te gaan dan in Windows, maar eens het niet lukt moet je soms heel erg lang zoeken (als leek) om een oplossing te zoeken.

En we zijn serieus off-topic :) (sorry :p)

Gebruikersavatar
Styno
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 1440
Lid geworden op: 06 Nov 2003
Locatie: Somewhere over the rainbow....

Berichtdoor Styno » 03 Sep 2004, 19:37

meon schreef:Maar het kan ook anders. Ik wilde drivers voor m'n grafische kaart installeren zodat ik OpenGL kon gebruiken. In windows zou dat zijn: ForceWare-drivers downloaden; op dubbelklikken, paar keer op "volgende", rebooten en het is klaar.
In mandrake heb ik eerst een opstartfile moeten aanpassen zodat hij niet in X start, daarna als root inloggen, ergens een shell-script uitvoeren van nVidia, dat installeren (dat was uiteindelijk nog gewoon op "ok" drukken), daarna Xfree86-configuratiebestand editen zodat hij de nieuwe drivers zou gebruiken, terug dat opstartbestand editen dat hij in X moet opstarten en rebooten.
Ik ben blijven doorzoeken en na 3 dagen howto's lezen en 6x opnieuw proberen (op een bepaald moment startte X helemaal niet meer op) is het mij dan toch gelukt.

Inderdaad, het hangt af van de graad van ondersteuning, en dan heb je nog te maken gehad met de best ondersteunde opengl drivers die er zijn onder linux, probeer maar eens een niet-nvidia ;)
Maar ik begrijp niet dat je er zoveel problemen mee hebt gehad.
mischien een off-topic tip
1. download de nvidia installer
2. pas de X config file alvast aan ( remove de lijn waar 'DRI' op staat en vervang 'nv' door 'nvidia' )
3. herstart de pc ( X gaat niet laden want de module 'nvidia' is niet aanwezig )
4. installeer de drivers met de nvidia installer
5. reboot en enjoy opengl

(voor diegene die vies zijn van 2x rebooten -> kill X process)

Styno
echo '[q]sa[ln0=aln256%Pln256/snlbx]sb3135071790101768542287578439snlbxq'|dc
echo '16i[q]sa[ln0=aln100%Pln100/snlbx]sbA0D4D465452snlbxq'|dc
Afbeelding

crapiecorn
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 1950
Lid geworden op: 01 Feb 2003
Bedankt: 4 keer
Uitgedeelde bedankjes: 43 keer

Berichtdoor crapiecorn » 03 Sep 2004, 20:14

niet helemaal , in linux met je alleen rebooten als je een nieuwe kernel installed . die modules worden geladen bij het starten van xfree of xorg, het is ook best van gewoon altijd in text mode te booten en gewoon inlogd . en x server starten met startx :p

op 1 vlak moet je ik wel gelijk geven, zelfs als linux fanaat word ik soms gek van depencies , moet je er bij nemen zeker , als je 1 keer al je eigen paketten gemaakt hebt en je systeem beter kent gaat dat beter.

edit: door al dat lange zoeken en proberen leer je je system pas kennen :p

Gebruikersavatar
Sub Zero
Administrator
Administrator
Berichten: 6178
Lid geworden op: 15 Sep 2002
Locatie: Herzele
Bedankt: 95 keer
Uitgedeelde bedankjes: 74 keer
Contact:

Berichtdoor Sub Zero » 17 Sep 2004, 23:20

Effe mijn desktop updaten... Een p3-500 met windows 98

<a href="http://users.pandora.be/sub.zero/desktop2.jpg"><img src="http://users.pandora.be/sub.zero/desktop2.jpg" width="512" height="384" border="0"></a>

Toch schoon he ;)

Cheers
Afbeelding

Akira
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 1386
Lid geworden op: 10 Jan 2004

Berichtdoor Akira » 18 Sep 2004, 01:13

wow sub-zero echt liet 8) waar was den tijd dak da had op win 98 :roll:
de pispaal <<

Gebruikersavatar
Slekken
Pro Member
Pro Member
Berichten: 357
Lid geworden op: 30 Nov 2003
Locatie: Jabbeke

Berichtdoor Slekken » 04 Okt 2004, 20:24

Blue-Sky schreef:Sorry, maar de maximaal toegestane bestandsgrootte voor alle attachments is bereikt.


Ik denk dat je in het totaal over 1 MB zit, dus alle attachments samen...

Misschien eens enkele oudere verwijderen, en dan ga je waarschijnlijk wel die foto van je bureelmeubel kunnen posten.

Greetz

Gebruikersavatar
meon
Administrator
Administrator
Berichten: 16176
Lid geworden op: 18 Feb 2003
Twitter: meon
Locatie: Bree
Bedankt: 628 keer
Recent bedankt: 12 keer
Uitgedeelde bedankjes: 517 keer
Contact:

Berichtdoor meon » 04 Okt 2004, 21:14

We hebben hier gigabytes te veel, dus dat kan niet het probleem zijn. Het is eerder een instelling die we al 200x hebben gewijzigd en halstarrig op 50 MB blijft staan...

Gebruikersavatar
Blue-Sky
Erelid
Erelid
Berichten: 8554
Lid geworden op: 23 Feb 2003
Locatie: België - Limburg

Berichtdoor Blue-Sky » 04 Okt 2004, 21:44

Nieuwe test met ander image?

Slekken en meon, alvast bedankt voor de tips :-)
Bijlagen
bureel3.jpg
(103.26 KiB) 130 keer gedownload

airzimmy
Erelid
Erelid
Berichten: 1047
Lid geworden op: 19 Sep 2002
Contact:

Berichtdoor airzimmy » 04 Okt 2004, 22:35

Blue-Sky maak je geen zorgen, heb ondertussen in wat files zitten prullen en nu lijkt het te werken, whooooow :-)
Bijlagen
airZ.jpg
desktop
(236.6 KiB) 109 keer gedownload

Gebruikersavatar
Snakehit
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 806
Lid geworden op: 05 Mei 2004
Locatie: Izegem, Belgie
Contact:

Berichtdoor Snakehit » 04 Okt 2004, 22:38

Mijn desktop, een beetje van alles :wink:
Bijlagen
mijnbeeld.JPG
Bureaublad
(85.4 KiB) 110 keer gedownload

Gebruikersavatar
Blue-Sky
Erelid
Erelid
Berichten: 8554
Lid geworden op: 23 Feb 2003
Locatie: België - Limburg

Berichtdoor Blue-Sky » 04 Okt 2004, 22:46

Good work airzimmy, de grote middelen ingezet? :twisted: < :-D
Afbeelding

Gebruikersavatar
meon
Administrator
Administrator
Berichten: 16176
Lid geworden op: 18 Feb 2003
Twitter: meon
Locatie: Bree
Bedankt: 628 keer
Recent bedankt: 12 keer
Uitgedeelde bedankjes: 517 keer
Contact:

Berichtdoor meon » 04 Okt 2004, 22:54

meon schreef:We hebben hier gigabytes te veel, dus dat kan niet het probleem zijn. Het is eerder een instelling die we al 200x hebben gewijzigd en halstarrig op 50 MB blijft staan...

Nu weten we dus hoe het kwam. Een override-setting waardoor de limiet hard-coded was ...
Alles zou nu terug moeten werken (en bedank airzimmy dus maar op uw blote knietjes ;)).

crapiecorn
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 1950
Lid geworden op: 01 Feb 2003
Bedankt: 4 keer
Uitgedeelde bedankjes: 43 keer

Berichtdoor crapiecorn » 04 Okt 2004, 23:08

iets meer desktop gericht.(ja toevallig stond word open)
Bijlagen
desk.jpg
(66.77 KiB) 107 keer gedownload

Gebruikersavatar
Blue-Sky
Erelid
Erelid
Berichten: 8554
Lid geworden op: 23 Feb 2003
Locatie: België - Limburg

Berichtdoor Blue-Sky » 04 Okt 2004, 23:08

Dan hier nog een screenshot wat ik voordien verwijderd had.

Eind goed alles goed :-D
Bijlagen
scr_Blue-Sky.jpg
(64.82 KiB) 123 keer gedownload
Afbeelding

Gebruikersavatar
che
Plus Member
Plus Member
Berichten: 109
Lid geworden op: 05 Nov 2003
Contact:

Berichtdoor che » 04 Okt 2004, 23:24

Mijne chaos
Bijlagen
desktop.JPG
(227.96 KiB) 102 keer gedownload
[img]http://www.userbase.be/tutorials/folding/stats.php?user=[UB]Che[/img]

RaDa
Starter Plus
Starter Plus
Berichten: 28
Lid geworden op: 30 Apr 2004

Berichtdoor RaDa » 05 Okt 2004, 06:28

Hierse

mijn ook keer tone
Bijlagen
desktop.jpg
Mijn desktop
(70.22 KiB) 140 keer gedownload

Gebruikersavatar
Snakehit
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 806
Lid geworden op: 05 Mei 2004
Locatie: Izegem, Belgie
Contact:

Berichtdoor Snakehit » 05 Okt 2004, 17:41

@ Rada: dat is wel schoon.

Hoe maakt ge zoiets, of hoe installeert ge dat?

Mvg,
Snakehit

RaDa
Starter Plus
Starter Plus
Berichten: 28
Lid geworden op: 30 Apr 2004

Berichtdoor RaDa » 05 Okt 2004, 17:47

Ik gebruik het programma "windowblinds" ==>http://www.stardock.com/

Themes haal ik op www.wincustomize.com

Wallpapers haal ik meestal op Deviantart.com

Akira
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 1386
Lid geworden op: 10 Jan 2004

Berichtdoor Akira » 05 Okt 2004, 21:13

deviantart is idd een goeie site :)
khaal daar meestal pic's uit de stockphotos (nee niet de gothic feeksen, the cute ones dus...)

voort moment staat er een schoon mieke op mijn desktopje (veel beter dan die geretouched alba van snakehit!!!)

Afbeelding

en voor de wallpaperfans steek ik "haar" er ook bij!
wallpapertje

ps: momenteel zijn er probs met de userpages van skynet, dus niet beginnen roepen "404"
de pispaal <<

Gebruikersavatar
bke
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 1007
Lid geworden op: 22 Apr 2004
Bedankt: 6 keer
Uitgedeelde bedankjes: 5 keer

Berichtdoor bke » 09 Okt 2004, 21:05

'k Had niets beters te doen, dus ik ging me kat nog eens fotograferen :wink: Maar het is niet veel soeps (Wa wilt ge me een camera uit den aldi :wink: ) Maar ik vind het nog shiek als achtergrond, check bijlage :-) (Warning: Oogverblindende lasers!)
Bijlagen
Bureaublad.JPG
Bureaublad
(51.91 KiB) 136 keer gedownload
Ares: (CPU) AMD Ryzen 1800x (RAM) 16GB DDR4 (HDD) Samsung Spinpoint F1 1TB (SSD) Samsung 970 EVO 250 GB (VGA) NVidia GeForce 1050 Ti 4GB (OS) Windows 10 Pro
Apollo: (CPU) AMD FX 8300 (RAM) 8GB DDR3 (HDD) Samsung Spinpoint F1 1TB (SSD) Samsung 850 EVO 256GB (VGA) AMD Radeon HD 5850 (OS) Windows 10 Pro


Terug naar “Allerlei”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 3 gasten